Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warka czerwona

kto pije piwko ze mna? bo suszy

Polecane posty

drogie panie a ja juz worcilem;) troche mam bombke:) i wiesz co madziu tylko ty masz mnie wykorzystac:P a tak pozatym do pracy nie wstaje bo mam wolne do stycznia pracuje w norwegi a tam zwala na maxa do 10 stycznia odpoczywam i co tu robic:P jak niepic warke czerwona:P buzi slodkie panie kefirek ciagle pamietam ze masz mnie wykorzystac heheh

Kawka jest mniam!!:D Hedrbatka tez:) ale zaczynam od kawki, chociaz zadnego \"kopa\" po niej nie dostaje;)

Warka wtedy to moje serce moze tego nie przetrzymac:o piwo bardziej stawia na nogi :D

Warka skocz sobie po to piwo bo do poludnia nawet nie dozyjesz:D Ja ewentualnie moge setke nalac:P

Czesc Ludziska! Melduje sie poslusznie na miejscu spotkan... godzine temu wrocialam z pracy i gotuje obiad..., mielone w sosie pomidorowym..., zapraszam! moze jakis ochlap zostanie :P Boze świety!!!! jak ja nie lubie poniedzialkow!!! :( jeszcze dzisiaj nic nie jadlam... burczy mi w brzuchu jak bym miala wiertarke udarowa, masakra!!! Warka!!!! ty PIJAKU! :P jeszcze Cie ktos chce na kierowce werbowac??? takiego alkoholika skonczonego??? :P Marcinku, dzis mi libido spadlo prawie do 0% to dzisiaj nici z macanka, co mi z tego, ze tylko ty bedziesz mial przyjemnosc :P Kiedy snieg zacznie padac? jak sie w piatek w wami nawalilam, to mi sie zdawalo, ze pada..., ale niestety tylko mi sie wydawało :( Ano ucze w szkole... w gimanzjum i w podstawowce..., w poniedzialek mam kryzys, we wtorek jestem tak zmeczona, ze nie moge wstac w srode do roboty..., a w srode siedze jak na szpolkach, bo musze sie uczyc do kół ..., bo tez studiuje..., na Uniwerku we Wrocku Setunia, a ty co studiujesz?

ludzie masakra..... ja pierdnicze, kiedy ja bede miala totalna labe...??? Odjazd :(

czesc madziu fajnie ze jestes:) jestes nauczycielka? jakiego przedmiotu uczysz? ja wlasnie zjadlem obiadzik ale cos slabo sie najadlem chyba wpadne do ciebie na te pulpeciki i moze odrazu zalapie sie na macanko:P podniose ci libido ze mnie pozresz czasami robie za kierowce tylko wtedy mam abstynencje heh ale dzisiaj krotko bylem kierowca bo auto sie sypie:( musialem szybko zawinac na chate pozdrawiam

Gość No niestety ja w lodówce
Witam witam :)) Sama siebie nie poznaje od kilku dni nie odstawiam alkoholu z rąk, a dzisiaj tragedia - nie mam piwka, a mało tego wypiłam ostatnie 3 wczoraj :( oj źle to sie skończy oj źle... Oj te obiadki... ja robię zapiekankę z makaronem i mięsem mielonym. Wysyłam buziaki 👄 co tam bez alkoholu siedzieć przed komputerem:) idę odespać weekend :) Do usłyszenia Kochani Marcin 👄 Madzia 🌻

Kefirek /ja chce pulpecika:D moja mama robi je z kapusta pekinska-pychota! Ja wlasnie wrocilam z 2godzinnego spaceru i troche mi d....e zmrozilo ale nic to , bo troche spozytkowalam moj nadmiar energii;) Kefirek labe bedziesz miala w wakacje!!!!!:) A teraz cos specjalnego dla Ciebie * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * ,,,,,,,,,,................+++++++++++++ * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * ++++++++ * * **** * * * * * * * * +++++++++++++,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, * * **** * * * * * * * * ++++++++++++++++++++++................ * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * ++++++++..........* * * * * **** * * * * * * * * ++++++++++++++++................,,,,,,,,,,,, * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * ,,,,,,,,,..........+++++++++ * * **** * * * * * * * * * * **** ...............,,,,,,,,,,,,,,,, * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * ,,,,,,,,,,,,,......... * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * .......................................... * * **** * * * * * * * * * * **** ............................... * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * ****** * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * * * **** * * * * * * * * To jest snizyk oczywiscie:D

ucze niemieckiego moje dzieciaki... czasami zdarzy mi sie na nie pokrzyczec, podenerwowac sie, ale to i tak moje dzieci:P pulpeciki koncza sie robic :P zapraszam - ladnie pachna!!!!! a co do tego macanka, to widzisz :P napaliles sie mocno :P ciekawe co by mama powiedziala (?). :) Pozdrawiam No Niestety ja w Lodowce. Jak znajdziesz chwile czasu, to przeslij przepis na te zapiekanke:P

Dzieki za snieżek :P fajny!!! myslalam na pocztaku wlasnie, ze to jest jakis szyfr... fajnie za pol roku wakacje - juz nie moge sie doczekac!!! :) ale bede miala labe na calego :P no to po pulpeciku :P zapijamy Marcinkiem, tzn. Warka :P Soczyste dla was... Ooooooooooooooooooooo! Ostatnie dwa cholerniki mi sie spalily!!! oooooooo! ciekawe czy je kot zje???