Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllljjj

jaka powinna byc kobieta i jak sie zachowywac abyscie calkowicie stracili dla n

Polecane posty

Gość llllljjj

dla niej głowę???? prosze o powazne wpisy.

Gość szalome
musi miecklasr tzn nie moze byc festyniara wyglad miejski tzn inteligentna buzia zadna tam lafirynda z ostrym makijazem i tipsami wlosy najlepiej w kitke usmiechnieta musi byc twarda zadna tam lalunia z dzieciecym glosikiem ale prawdziwa baba ktoraotrafi facetowi nawrzucac jak trzeba a jak jest dobr przytulic wzrost kolor wlosow i oczu nie ma znaczenia

Gość llllljjj
no czekam na kolejne wpisy!!

Gość llllljjj
odświerzam temat

Gość amelia79
Ten glosik i to okreslenie festyniara bardzo mnie rozbawily. Ty chyba lubisz takiego babochlopa co?

Gość llllljjj
uppp

Gość calineczka1986
dla mnie moj chlopak stracil glowe bo ponoc byla naturalna-taka slodka ania jak sie okazalo po latach bo jestesmy juz razem ponad 4 latka=)

Gość naturalna.....
??? co to znaczy??????? :O

Gość calineczka1986
naturaklna tzn. byc soba nie udawac ja bylam soba na pierwszej naszej randce nie mowilam o tym jak to chcialabym miec tipsy itp bzdury- bylam soba nie sciemnialam ze bez solarium to chybabym nie przezyla itp teraz rozumiesz?

Gość llllljjj
hmm witaj calineczko!! ja nie potrafie byc naturalna bo mam paskudny charakter jestem strasznie uparta! 😭 fajnie sie za to czuje jak jestem spokojna malo mowie duzo slucham, usmiecham sie niesmialo do niego - tylko sęk w tym ze on taki byc nie potrafi - co do solarium to chetnie bym poszła, nie wiem chyba nie jestem zanormalna!!:( jak ja juz piszę że chcę udawać cos zeby mu zawrócić w głowie

Gość llllljjj
a moj chlopak jak sie zaczelismy spotykac to lubil sluchac o moich paznokciach, interesowało go czym sie maluję, pamietam jak na naszym pierwszym wspolnym wyjeździe patrzył we mnie jak na obrazek jak sie czesałam albo malowalam.

Gość calineczka1986
W TAKIM RAZIE JESTESMY ZUPELNIE INNE MOJ CHLOPAK ZAWSZE MOWI kOCHANIE JAK JUZ MUSISSZ TO SIE POMALUJ ALE DLA MNIE FAJNIE WYGLADASZ BEZ MAKIJAZU =)

Gość llllljjj
wiesz ja tak lubie sie malowac - on tez to lubi - dobrze sie wtedy czujemy

Gość llllljjj
ja sie czuje zle bez makijazu! jeszce teraz po tym co zrobilam z wlosami to wogole porazka

Gość llllljjj
wydaje mi sie ze moj chlopak zakochal sie we mnie za to ze bylam taka romantyczna, wrazliwa, nigdy mu nic nie zabranilam, jednoczesnie mu ufalam, nigdy na nim nic nie wymuszlam, i podobalam mu sie fizycznie, teraz mi juz to nie wychodzi, a bardzo chcę zeby bylo tak jak kiedys! pomóżcie Drodzy forumowicze!!:)

Gość Facet z MEGA wyobraznia . . .
Powinna byc jak promyki slonca piesczace poranne platki rusz otulone w rosie .... Powinna byc jak czysty jedwab chinski tulacy ciala najpiekniejszych kobiet .... Powinna byc jak widok Mount Blanc ktory przyprawia o zazdros wszystkie szczyty swiata ... Powinna byc quentin tarantino w momencie gdy krecil pulp fiction ... Powinna byc jak cukierek ktorego ktorego nigdy nie moglismy posmakowac ... Powinna byc jak Biblia , Koran i Tora ktorych madrosc zostala zrozumiana przez nielicznych Taka powinna byc osoba dla ktorej moglbym stracic rozum ... Pozdrawiam.... .

Sory ale pisalem to po 2 piwach tam powinno byc Róż :) przepraszam ...

Gość llllljjj
no niejasno sie wyrazasz, a gdyby byla poprostu taka super fair ze nie spojrzala by nigdy nawet na sekunde na innego faceta!?

Gość _bliska
facet z mega ---->>> :D:D:D masz fantazję chłopie, polej sobie jeszcze :) bo fajnie piszesz :)

lllljjjjj . Za sama wiernosc nie stracil bym glowy .. Jest wiele innych istotnych cech ktore przynajmniej jak dla mnie sa baardzo istotne ,,, Masz je wypisane wyzej nie wszystkie ale chociaz te bardziej istotne :)

Gość a jak dla mnie
-wysoka - krągła ale nie gruba - zadbana - pachnąca - inteligentna - sympatyczna -twarda - z biustem w rozm D

Gość powinna byc
niebanalna ładna - ale nie sztuczna -czyli zadnych tlenionych blondów i zadnych smolistych czerni -włosy najlepiej długie, ale nie za długie, takie do połowy pleców, mogą byc za ramiona też :) zawsze maja byc czyste, nie jakies przetłuszczone z tobą lakieru i żelu:O fryzyrka - jak najbardziej wysoko upięte w kucyk - to takie dziewczęce:D -paznokcie krótkie, Boże broń od tipsów i akryli:O bałbym sie takiej fiuta do ręki dac :classic_cool: -oczy delikatnie umalowane , perłowe cienie, ewentualnie kreska na dolnej powiece - tez nie za ciemna. na wieczór, fajne są cienie złotobrązowe, miodek:D usta - podkreslone błyszczykiem, które migoczą kusząco, najlepiej owocowym:) precz z matowymi, ciemnymi szminkami, az strach całować taką pomade:O precz z beżowymi jasnymi, które wygladają jak u trupa:O ciuchy - żadnych przy krótkich topów, fajne sa jasne ciuszki, ale tez czasami mroczna czerń:) no i charakter----- tak z którą by konie kraść mozna było.. nie taka co na mazury nie pojedzie, do kajaka nie wsiadzie, albo w góry nie pójdzie bo sie spoci, albo makijaż jej spłynie.. kobieta musi byc twarda, musi miec charakter. Musze wiedziec, ze poda mi ręke jak bede leciał w przepaść, musze wiedizec ze moge byc przy niej słabszy, ze nie zawsze przez 100% czasu musze byc macho. musi byc przyjacielem - jak przyjde z problemami nie ma byc jak mamuśka "a nie mówiłam!" tylko przytuli, zrozumie musi byc gorąca w łózku, lubic seks i pieszczoty, a nie kłoda ktora da tylko po ślubie i raz na miesiąc jednym słowem taka ZE MOZNA Z NIĄ KONIE KRASC ideał.

Gość powinna byc
acha - figurka - szczupła, nie chuda - biuścik taki co dłoń wypełni:P

Gość pytanie zupełnie serio
a jak spełnia wszystko powyżej, tylko... włosy ma nie-własne? (włąsne straciła bezpowrotnie w wyniku choroby)

Gość powinna byc
też może byc, jak jest miłość i zrozumienie to i akceptacja:)

Gość pytanie zupełnie serio
:-) dzięki za odpowiedź

Gość sieśnisiesieśnisie
"pytanie zupełnie serio": a brzmi jak kawał, zwala z nóg głupotą. "lllljjjjj": słuchaj, a może twój facet to jest manikiżysta/fryzjer lub ...gej? Pożycza od Ciebie piankę do włosów i lakier do paznokci?

Gość on ona ono
Jak straci głowę to po nim , wiem to z autopsi. Wyrwie serce , przemieli , wyciągnie co się da a reszta do smieci nawet nie dobije bo stwierdzi że niech się sam pomęczy

to prawdziwe idealy :) ciekawe czy gdzies takie sa... ja ostatnio uslyszalam ze jestem idealem bo zachowuje sie normalnie,bo jestem sliczna... najbardziej interesowal wlasnie go moj charakter :) ze jestem taka \'normalna\' :) nie placze za kazdym polamanym paznokciem i nie jestem sztuczna :) to mile uslyszec ze potrafie taka byc :)