Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka ja aga

mozna byc niesmialym i miec kogos

Polecane posty

Gość jaka ja aga

ja jestem tego przykladem. z natury dosc niesmiala ale mimo to udalo mi sie poznac kogos i teraz jestem mezatka. co wiecej moj maz twierdzi ze lepsze sa takie spkojne i niesmiale bo maja w sobie wiecej kobiecosci niz te przebojowe. pozdrawiam

Gość no tak...
ale "dość nieśmiała". Są różne rodzaje, stopnie nieśmiałości. Osoba chorobliwie nieśmiała już nie masz szans na bycie z kimś.

Gość zgadza sie
no tak ma racje..

Gość jaka ja aga
Nie znam sie na stopniach niesmialosci. Nie analizowalam nigdy tego. Poprostu jedyne co moge powiedziec to ze bylam niesmiala, bardzo spokojna osoba, maja troche swoj wlasny swiat i stroniaca od ludzi. Owszem znajomych mialam troche ale byli dosc nieliczni i moja mama na sile mnie wypychala z domu na rozne kursy, etc.. bym troche z ludzmi poprzebywala. Tak bylo w podstawowce i liceum. Na studiach troche sie wyrobilam, poszrzylam krag znajomych nawet jednak nigdy nie umialam brac inicjatywy i nie umialam podrywc facetow jak to robily niektoremoje kolezanki. Nie mialam nigdy jednak w glowie jakis fissacji ze nigdy nikogo nie poznam czy cos takiego, po prostu w ktoryms momencie to sie stalo. do wzystkich dziewczyn: na pewno jest ktos kto na was czeka, moze nalezy tylko lepiej sie rozejrzec i przede wszystkim byc soba i nie ogladac sie na innych pozdrawiam

Gość Man of Honor
tylko czy to samo mogą faceci powiedzieć ??? raczej pierwszego kroku kobiety nie robią!

Gość nvert
robią robią ..Nie raz byłem podrywany przez kobiety..

Gość no wiesz chrzanisz
widać jak piszesz, a piszesz z zapasem sporego jadu. nieśmiała może i na zewnątrz jesteś, ale jad wypływa z ciebie przy pierwszych słowach, które napisałaś. ludzie z natury rzeczy unikają raczej takich cichych. bo w praniu okazują się jednak nie do wytrzymania. :P

Gość jaka ja aga
Po pierwsze nie wiem gdzie ja tutaj jakas zlosliwosc czy jad wtracilam, po prostu skierowalam swoj post do dziewczyn ktore neka niesmialosc by sie nie martwily bo na pewno kogos poznaja. Co do dziewczyn przebojowych - nie mialam amiaru byc zlosliwa. jk ktos zl odebral to przepraszam. Kiedys gadalam z kolega i on mi powedzial ze te przebojowe super towarzyskie dziewczeta sa czesto tak pochloniete zyciem towarzykim ze czesto wszelkie spotkania, randki traktuja jak odbebnianie dat w kalendarzu, a przynajmniej takie sprawiaja wrazenie. miejmy nadzieje ze nie wszystkie takie sa.