kaki21 0 Napisano Grudzień 12, 2006 ...ze jak sie wam snilo,ze strasznie chce sie wam siusiu,to troche popuscilyscie??? wstyd na maksa:-/ normalnie chyba po raz pierwszy od 18 lat mi si eto zdarzyło:-/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wstred do pracy Napisano Grudzień 12, 2006 heheh mi sie jeszcze nie zdazylo a mam 26 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie martw sie mi sie tez Napisano Grudzień 12, 2006 czesto to zdarza jak za dużo piję wieczorem i nie chce mi sie do kibelka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaki21 0 Napisano Grudzień 12, 2006 hmm....to chyba efekt tych 3 herbat wieczorem...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kjslksn Napisano Grudzień 12, 2006 ja kiedys wstalam w nocy i myslalam ze to nocnik i nasikalam do pantofla:D ale teraz mi sie tak nie zdarza:) chyb aze na jawie jak sie bardzo smieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach