Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekko wystraszona

Kiedy robiłyście test? W którym dniu?

Polecane posty

Gość lekko wystraszona

Czy zdażyło się której z Was, że zrobiłyście test po tygodniu od możliwego zapłodnienia i wyszedł negatywny a wczasie spodziewanej @ wyszedł pozytywny??:)

Gość referentka
test najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiączki!

Gość katkamatka
albo nawet dzień czy dwa później... nielicznym dwie kreski ukazują się przed terminem @...

Gość katkamatka
ale odpowiedź na Twoje pytanie powinna brzmieć: tak zdarzyło mi się, że test zrobiony wcześniej nie wykazał ciązy, a późniejszy już tak :)

Gość lekko wystraszona
Hmmm...ale byłby prezent na gwiazdke:)

Gość lekko wystraszona
a czy komukolwiek test wykazał ciąże po 1 tygodniu???

Gość referentka
a bardzo pragniesz dzidzi?? czy bedzie to dla ciebie poczatkowo probklem??

Gość po tygodniu stężenie

Gość po tygodniu stężenie
beta hsg jest tak małe we krwi, ze test może nie wykryć ciązy, od chwili zagnieżdżenia w macicy zarodek wytwarza tego więcej i wtedy hormon w większym stężeniu pojawia się i we krwi a potem w moczu, co jest łatwiejsze do wykrycia. Dlatego szkoda kasy na robienie testów po kilka razy w II fazie. poczekac do terminu @, a jak minie to robić test. wtedy jest wiarygodny.

Gość lekko wystraszona
referantka...Czy bardzo pragne??Hmm...o to jest pytanie:) Ogólnie podchodzimy z mężem do tego tak ze "jak będzie to będzie":) Mysle o tym tak intensywnie w tym miesiącu, bo strasznie bolą mnie piersi, tak jak nigdy wcześniej i to od 2 tygoni a do okresu jeszcze 5-6 dni. No i wiem ze jest to możliwe bo kochalismy sie 3 dni z rzędu w czasie podejrzewanej owulacji....Ale test wyszedł negatywny po tygodniu.

Gość martax
Ja jestem w identycznej sytuacji, robiłam test tydzień po i wyszedł negatywny teraz jestem juz 1,5 tygodnia po terminie miesiączki, bola mnie piersi. Jutro rano robie kolejny test-zobaczymy co tym razem wyjdzie.

Gość Katarinka83
martax!! To koniecznie daj zanć! a co zrobisz jak będzie?? :)

Gość modelina
Ja zrobiłam test kilka dni po spodziewanej miesiączce.Robiłam 2 i oba wyszły pozytywne

witam,mi przy obu ciazach testy pozytywne wyszły na tydzien przed spodziewanym okresem.Dodam ze nawet nie z moczu porannego,ale widocznie moj organizm \"produkuje\" duzo hcg:DZycze pomyslnosci:D

a moze zamiast kolejnego testy z moczu zrobisz betaHCG???? on jest i pewniejszy i wychodzi na kilka dni przed terminem @ ale tez mowia ze najlepiej robic jakeis 10-12 dni po owu

ja robilam pierwszy test 12 dni po zbliżeniu, wyszla druga kreska ale bardzo jasniutka. po kolejnych 3 dniach superkrecha sie juz pojawila. Ale np. moja kolezanka dostala krwawienia w terminie okresu, skapszego niz zwykle ale zawsze, a test wyszedl jej negatywny. Mimo to byla w ciazy i ma teraz poltorarocznego synka.

Gość lekko wystraszona
Hmm..dzięki dziewczyny:) Z jednej strony mysle sobie ze moze faktycznie tak jest, ze po tygodniu od ewen. zaplodnienia jest za slaby poziom hsg zeby test wykrył i mysle sobie ze może może....;) Ale za chwile mysle ze sama sie tylko nakręcam:) Bez względu na wynik chciałabym po prostu juz wiedzić....

Ja robiłam wczoraj-po tygodniu od domniemanego zapłodnienia. Wyszedł negatywny:(. Zastanawiam się, czy iść w poniedziałek na bete, czy ona to juz wykaże, czy jeszcze poczekać...chociażby do końca tygodnia... Bo tez podobnie jak Ty, po prostu chciałabym już wiedzieć:)

::):):):):):) Własnie przeczytałam na innym topiku opnie doris, która jest lekarką:). Pisze, że po 6 dniach od zapłodnienia beta spokojnie wyjdzie, ale doradza się ją zrobić później, bo wiekszość kobiet nie zna rzeczywistego terminu owulacji/ewentualnego zapłodnienia, dlatego radzą odczekac jeszcze kilka dni;) Ale jeśli ktoś zna w/w termin, może spokojnie iśc po 6 dniach:D! Czyli, że idę w poniedziałek:D! O rany, ale się ciesze, we wtorek będę już wiedzieć:D!

mi pozytywny test wyszedl na 4 dni przed @ (cykle 28 dni) sosenka trzymam kciuki ;)

test w 40dc, druga krecha wyszła o wiele mocniejsza od kontrolnej, jutro ide robic beta HCG

test robiłam 7 dni po spodziewanej @ :) wyszeł pozytywny, druga kreska była grubsza od kontrolnej;)