Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet cherry

Ważę dużo i w końcu to zaakceptowałam!!!

Polecane posty

Gość Do cholery
Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ważę WAŻĘ! Do cholery!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość geuba analfabetka

No tak zdrowie przede wszystkim i nadwaga może być poważnych zagrożeniem dla naszego zdrowia. Można zaakceptować swoją nadwagę, ale nie można zapominać o sercu, bo ono jest najbardziej zagrożone. Więc dobrze czasem pomyśleć o tym, żeby się odchudzić. Dobrze jest przy tym zaopatrzyć w suplementy diety, jak np CaliVita, które można kupić suplementydiety.istore.pl.

Gość franciszka_dolores
Ja tego nigdy nie zaakceptuje, mam nadzieję, że kiedyś mi się uda zrzucić kilogramy! Dobrze, że jeszcze są dobrzy ludzie, którzy starają się nam "grubaskom" pomóc! - chodzi o lekarzy i dietetyków - wielkie buzi dla nich. A dla osłody by poprawić humor - konkurs http://e-warto.wm.pl/Marzysz-o-zrzuceniu-kilogramow-Ten-konkurs-jest-dla-ciebie!%E2%80%A9%E2%80%A9,92944 jakieś suplementy diety do wygrania, nic nas to nie kosztuje, a jak zaakceptowałaś bycie dużą to może Ci się uda zmienić zdanie

Taa idealna wymowka, tez kiedys bylam spasniona, wazylam prawie 75 ( mam 160cm ,wiec to naoprawde duzo,jak na taka niewielka osobe;p) Nie mozna sie lubic,bedac grubym, wmawiasz sobie to ze wazysz 100 i jest ok,bo nie chce Ci sie nic z tym zrobic. Jasne,ze trudniej jest ruszyc tylek zeby pobiegac, jesc polowe tego co sie wczesniej jadla, niz "twierdzic" ze kochanego cialka nigdy za wiele. Rozumiem,ze czasem mozna nabrac torche cialka, bo swieta czy cos,ale doprowadzic sie do takiego stanu,to najgorsza rzecz jaka mozna sobie zafundowac! pomijajac fakt,ze przy wadza 100 mozna sie pozegnac z ladnymi ubraniami, to taka nadwaga daje wiele innych komplikacji, zaczynajac od tych zdrowotnych, konczac na takich "pierdolach" typu, nie wejdziesz na 2 pietro w bloku bo juz jestes wykonczona;p