Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytanko do mezczyzn

Co lubicie najbardziej tzn.co Was pociąga w Waszych dziewczynach/zonach?

Polecane posty

Gość Pytanko do mezczyzn

Licze na szczere odpowiedzi prawdziwych facetow!!!!

Gość Pytanko do mezczyzn
mozesz odpowiedziec ogolnie lub wymieniac wszystko z checia poczytam!!!! wiesz chce sie dowiedziec co pociaga Was tzn mam nadzieje prawdziwych facetow z jajami a nie chodzi mi o opinie jakis zbokow!!!!!wiec... co?

Szczerze to pociaga mnie jej drugie ja. Na codzien ulozona i kulturalna kobieta... ę ą i te sprawy, a jak jestesmy sami potrafi mowic takie sprosne rzeczy, az nie moge uwierzyc, ze to ona :D

Moze wiekszosc facetow nie przyzna sie, ale kazdy z nas lubi rowniez jak kobieta ma w sobie nutke kurewki :)

Gość Pytanko do mezczyzn
"nutke kurewki"tzn co?jak musi sie zachowywac?jaka musi byc? a co sadzisz o takich dziewczynach ktore sa na codzien spokojne a np.podczas wspolzycia nie sa spokojnymi dziewczynkami?no bo ja taka jestem i moj chlopak mowi ze to wlasnie we mnie uwielbia -oczywiscie nie tylko to zeby nie bylo=)

Gość Pytanko do mezczyzn
no tak tak chodzi mi o pociag seksualny :)

Gość Pytanko do mezczyzn
Faceci odpowiedzcie mi co WAS pociaga w nas kobietkach?

Jezeli chodzi o ta kurewke... mam na mysli, pewne zachowania i miedzy innymi sposob wyrazania sie. Czasami kiedy rozmawiamy przez tel. mowi \" przyjedz szybko bo mnie cipka swedzi \" lub cos w tym stylu - czasem ta prostota i wulgarnosc w ustach tak ulozonej kobiety mnie nakreca. Jezeli chodzi o grzeczne na codzien i swinki w lozku to wczesniej juz wyrazilem swoje zdanie na ten temat i mysle, ze wiekszosc facetow ma podobne :)

Gość John RAMBO
Małe stópki:D

Gość Pytanko do mezczyzn
a co z biustem? musi byc duzy? niczym pamela anderson? a nogi?raczej chudziutkie czy takie jakby to nazwac widoczne?

Gość Pytanko do mezczyzn
tzn taka malutka tygrysica...no no fajnie tez tak mam i misiek mowi ze tez to lubi!!!a co z biustem i nogami?

jezeli chodzi o budowe to zdania sa napewno podzielone i kazdy facet powie ci co innego. Ja np nie lubie kobiet \"wieszaków\" dla mnie kobieta musi miec w pewnych miejscach troche cialka. Jezeli chodzi o piersi, jestem raczej zwolennikiem mniejszych ale jedrnych niz obwislych arbuzow. Nie mam potrzeby obejmowania jednej piersi dwoma lapkami :P A nogi... ciezko opisac... najgorsze sa skrajnosci, czyli bardzo chude albo bardzo grube... do tego jak sa jeszcze krzywe to kapa :P Ale kochalbym nogi mojej kobiety nawet jakby miala takie jak ja. Bo moja milosc nie sumuje sie z milosci do kazdej czesci ciala osobno, tylko do mojej kobiety i pewnie nawet jakby byla brzydka to by mnie krecila :)

Czesto spotykam kobiety duzo ladniejsze od mojej, ale nawet jakbym mial okazje, nie musialbym sie starac itp to nie skorzystalbym z tych atrakcyjnych pan :) wiec sprawa nie lezy po stronie urody, przynajmiej w moim przypadku.

Gość więc i ja...
zapytam. A jak to jest z ustami naszymi kobiecymi??? I ślepkami???

Gość ef dwadzieścia trzy
mnie najbardziej pociąga jej miękkość i delikatność. nie każda kobieta tak ma ale moja ania i owszem. bardzo ją kocham i jak tylko będę mógł, ożenię się z nią. kiedy wreszcie zalegalizują związki z wałami z klołdry?😭

Gość Pytanko do mezczyzn
wiem wiem ze gdy sie zakocha czlowiek to jakos nawet jesli partner ma wady to nie przeszkadzaja bo od ponad 4 latek jestm w zwaizku z chlopakiem i smiesza mnie teksty niektorych dziewczyn gdy mowia ze w facecie najwazniejszy jest penis i najlepiej zeby mial tak minimum 20 cm bo mniejszy to od razu odpada to samo dotyczy gdy facet mowi ze jest z laska bo ma duzy biust:-( kurde ja nie mam wielkiego biustu i sie ciesze bo wspolczuje tym dziewczyna ktore maja teraz duzy bo jak pomysle jak beda wygladac tak powiedzmy za 30 lat to mi ich zal!!!

Tak jak ze wszystkim - usta za małe lub za duże nie sa atrakcyjne. A slepka.... wiekszosc twierdzi, ze im wieksze tym lepiej... a ja uwazam, ze to nie ma znaczenia, bo w oczach musi byc magia, a ona moze byc zarowno w malych jak i duzych. Oczy mowia prawie wszystko o czlowieku. Kolor to tez nie wszystko... moga byc niebieskie bez tego cuś, maga byc brazowe ktore to maja i na odwrot. Nie za bardzo przejmujecie sie swoim wygladem? My naprawde nie jestesmy tacy jaka mamy opiie :P

Szczerze mowiac ciezko jest mi wypowiadac sie na ten temat. Bo w mojej partnerce zakochalem sie wiele lat temu od pierwszego wejrzenia... nie zdazylem przeanalizowac osobno jej pupy, ust, nog itp. po prostu popatrzylem na nia i poczulem ciarki na plecach :) miala to cos co mnie przyciagnelo, ale co to jest nie potrafie powiedziec :)

Gość Pytanko do mezczyzn
ja tez jestem z moim chloapkiem bo to byla i jest milosc od pierwszego spojrzenia tzn w sumie od drugiego bo na pierwszym sie tylko umowilismy na drugi dzien i to cos mnie dopadlo podczas drugiego spotkania i co najwazniejsze Jego tez!!!!

Gość beauceron chcialabym
aby moj partner mowil tak o mnie prwie sie rozplynelam czytajac twoje wypowiedzi

Co najbardzej lubię w moją Żoną? Że codziennie odkrywam cos nowego. Potrafi mnie zaskoczyć, być uległą teras a za chwilę rządzić mną bezlitośnie.. mieszanka niewinności i nienacka ..wyuzdana. Potrafi być niesamowicie zaradna a chwile po tym mała dziewczynka..

Gość oooooooo nieeeeee
znowu ten stary przygłup się odezwał :O :O

Gość John Cena
Ciemny blond , wysportowana wcięcie w talii, , szerokie bodra a z mięśni wysportowanye mięśnie brzucha

Gość gość
Ale stary kotlet!