Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nutti

WŁAŚNIE SIĘ OBRZERAM, BO NIE ROZUMIEM JUŻ FACETA!!!

Polecane posty

Nutti, tak chodzi glownie o spojrzenia.... ten facet przyciaga mnie wzrokiem, a jak nie zwracam na niego uwagi, to jest obrazony....

kobra....rozmawialismy sobie o dniu na uczelni,czy juz wie kim jestem, takie tam zgadywanie jego i moje przekomarzanie ;) napisał że go to bawi hyhy;) potem zaproponował ta fotke wysłałam...były coraz dłuższe przerwy w rozmowach....spytałam się wkońcu czy jest zawiedziony to on na to że nie tylko musi juz kończyc......a zapomniałam napisać że zanim odebrał zdjecie to musiał iść zapalić bo aż tak nim targały emocje :/

Salomona ...właśnie przez te patrzenie to można Bóg jeden wie co pomyśleć i ubzdurać sobie....wiesz piszesz że jesteś z kimś, jeśli jesteś szczęśliwa to olej tego gapia a co!niech będzie zły miej to w4 literach;)

idę z pieskiem sie przewietrzyć...zaraz będę spowrotem;) dzieki że piszecie przynajmniej tego kurczaka nie skończe ;)

Nutti, jestem szczesliwa z moim partnerem....ale z drugiej strony nie potrafie go jakos olac... chcialm juz go zagadac, ale jakos brakuje mi slow, pomimo ze nie naleze do niesmialych osob....

Nutti... wiesz, to nie jest takie proste...jak juz wczesniej wspomnialam, razem pracujemy i obawiam sie, ze bedzie sie mscil, bo wiem, ze jest zdolny do tego..... kurcze, nie myslalam, ze mnie cos takiego spotka....

oj!mścił się?! to nieźle o nim świadczy :O...to zrób tak aby on sam zrezygnował z ciebie;)spraw na nim złe wrażenie jesli chcesz się jego pozbyć... ...ja na twoim miejscu jakbym była to się bym bała że jak go poznam to popsuje mi się w zwiąsku :/

....rób tego co facet nie zności bądź opryskliwa, nie wiem może udawaj że ci tylko na kasie zależy np. mów o jakiś drogi rzeczach czy tam autach to odrazu go zniechęcisz ;)

Gość xxxxxxvvvvvvv
Salomona, po czym poznać,że odrzucony facet będzie się mścił? mam podobny problem.

mów np.znajomej że twoja mama mówi że facetom to ufac nie można, że to świnie itp. i dodaj że jej zawsze ufasz więc i tym razem pewnie mówi prawdę ;)

Czesc Nutti, czesc xxxxvvvv!!! Sorry, ze nie moglam wczoraj z Wami dokonczyc rozmowy, ale internet mi sie jakos zablokowal!!!!! Dzieki za porade, moze rzeczywiscie musze sprobowac byc opryskliwa, mam nadzieje, ze mi sie to uda.... co prawda, to nie jest w moim stylu, ale chyba nie ma innej metody.... XXXXVVV pytasz po czym widac, ze odrzucony facet bedzie sie mscil: ostatnio byla wlasnie taka sytuacja.... otoz moja kumpla opowiadala wszystkim dookola kilka bzdurnych rzeczy o nim, no i koles z lekka sie wkurzyl.... jako zemste podrzucal jej dodatkowa prace tak ze nie mogla sie wyrobic.... widzial, ze ona sie niesamowicie mota...potem rzucil tekst: nie wiem dlaczego to tak dlugo trwa, chyba za wolno pracujesz... powinnas mniej klachac z kolenzankami i robic swoja prace.... Dziewczyny musze konczyc... pogadamy wieczorem, bo za wybieram sie do mojej rodzinki....oczywiscie z moim sloneczkiem... Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa