Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nutti

WŁAŚNIE SIĘ OBRZERAM, BO NIE ROZUMIEM JUŻ FACETA!!!

Polecane posty

Gość cadeaux de noel
nieśmiały, ale chyba juz widzi ze jednak ona daje mu sygnały:) wiec powinien do dzieła:) sam isc:)

no tak tylko jest pewien drobiazg....ja też jestem nieśmiała! i taka akcja na jaką się zdobyłam była czymś ogromny dla mnie...teraz po tym wszystkim to jak go widzę to chodzę jak szara myszka :(

Gość wedlug mnie
jak go olejesz to moze zmadrzeje

Gość cadeaux de noel
No właśnie Jaki kaprys? co też te kobiety z lokali z wami wyprawiają. Muszą dohrzec bo maja mentalnosc małych dziołch:) Nie deptaj stokrotek bo masz kaprys uczuciowy:)

Gość rafaella8
w takim razie lubi jak sie go zdobywa :)

jaki kaprys? ja się w nim zabujałam na amen!!! gość jest sympatyczny, nawet mile mi oznajmił że powinnismy zakończyć naszą znajomość na tym poziomie :(

wiem wiem pisze pewnie jak paralityk ;) ale po tym 2 tekście to mnię wybił z równowagi :/

ehhhhh! a może boi się kobiet? jak do niego zagadują? choć miło mi się z nim rozmawiało :) 😭😭😭😭 😭😭😭😭 😭😭😭😭

Gość obrzarłaś się czy obżarłaś
?

wszystko mi jedno już:P jeszcze nie skończyłam sie paś :(

Gość zla kobieta jestem
smacznego

czytałam tamten Twój topik, hm... miałam nawt napisac, że faceci często się płoszą jak kobieta pierwsza wychodzi z inicjatywą, znam takie przypadki, ale myślałam, że może teraz trendy się zmienły jedyne wyście to go ignorować, moze jeszcze nadarzy się jakaś okazja, zeby porozmawiać neutralnie, i wtedy kto wie, ważne, żeby to on coś zaproponował

enja...tez o tym myslałam, że go wypłoszę no ale juz mozna znieść takiego tylko gapienia się :/ spytałam sie go poźniej na gg czy podejrzewał, że to ja to on na to że:widział dosyć wyraźne sygnały z mojej strony ...?!:O.....więc chyba powinien w takim razie zadziałac co nie? potem jakoś wyszło że powiedziałamu mu że jest chyba niesmiały to on na to że wogole to on jest chyba aspoleczny :/

chciałabym z nim tak w realu pogadać no ale się boję, że spłonę i tak to wszystko dużo mnię kosztowało :(

widać ma facet jakiś komplks, boi się czegoś i licho wie co jeszcze... iektórzy są dziwni i co poradzić :-O

no właśnie niektórzy to są naprawdę dziwni!!! a najgorsze jest to, że tą niesmiałością mnię ują:) i zaintrygował ... ...teraz to ja się czuje jakbym miała zderzenie czolowe z ciężarówka....eh!

na razie trochę odczekaj, uśmiechaj się i mów cześć, ale nic więcej, udawaj, ze to po tobie spłynęło, a jak będzie okazja to gadaj z nim jak by nigdy nic, tzn nie poruszaj tamtej sprawy jakby stało się coś wielkiego, po prostu normalka, zdarzenie jak każde inne

no i ważne, na luzie, a jak niezręcznie się robi to starać się wszystko obrócić w żart, w żartach w ogóle łatwiej coś przkazać

enja....tak sie właśnie zachowuję juz prawie 3 tygodnie jakgdyby nic...tylko czasami jego wzrok mnię peszy i chodzię ze spuszczonymi oczami :O ....nie wiem jak do niego zagadac bo nie mam za bardzo ja...nie chodzimy na ten sam kierunek no i nie mamy za bardzo wspulnych znajomych aby być tak w jednym gronie :/

po świętach jakoś postaram sie zagadać do niego, tylko czy nie wyjdę na jakaś nawiedzoną bo wkońcu pozegnałam sie z nim przez te gg?

Gość rafaella8
hmm wiesz tak czytam twoje wypowiedzi...moze problem polega na tym ze wysylasz mu dwuznaczne sygnaly..moze sama zbyt sie boisz i jestes malo zdecydowana a facet to wyczuwa i boi sie ze nim pogrywasz? moze przelam sie, podejdz do niego, pogadaj i bedziesz wiedziala na czym stoisz ;) pozdrawiam.

i wiesz co jest w tym najgorsze.... wyobraz sobie, ze pracujemy razem i w ciagu dnia widze go 10 razy.... ale to meczy.....

taaaa to jest naprawde straszne ...bo nie wiadomo co oni chcą od nas...jak by mnię zostawił w spokoju to bym sie już lepiej dzisiaj czuła.. nie wiem czy sprzeczne wysyłam sygnały...raczej nie :/ to on przecież szaleje z tymi piosenkami... pewnie chodzi ci o te spuszczanie wzroku...no tak ale to...jest już po tym jak z nim rozmawiałam z reszta mu napisałam cos takietgo że:jak mu pokarzę zdjecie to jak go zobaczę to cegłę złapie ...a on na to abym glupot nie gadała hehe ;)

Matko ale Wy kobiety lubicie komplikować życie. Podoba Ci się facet , Ty jemu też? Zrób wywiad środowiskowy czy jest sam, zaproś go na kawę czy cos tam, pogadaj, Gwarantuje że bedzie wniebowzięty. Chłopak jest nieśmiały jak go osmielisz zacznie działać. I nie zwracaj uwagi na jakieś głupowate stopki na gg. Najlepsze są osobiste rozmowy otwarte i bez skrępowania. Poważnie jestem juz po 40 tce i wiem co mówię.

Salomona ....a jak to jest u ciebie? bo piszesz że podobnie ?...hmm...nie sądzę abys miała idętycznie jak ja hehe ;) pewnie chodzi o spojrzenia??????

zycie po zyciu: wiesz to nie jest takie proste... zaprosic na kawe..... on jest w zwiazku i ja tez....dlatego nie rozumiem tego dziwnego zachowania.... a moze on tylko sie bawi?????

życie po życiu ...widzę, że jestes realistą/stką??!...ale chyba nie czytałeś?/łaś uważnie mojego topiku.....

Gość _kobra
nutti, ale jak przebiegała rozmowa, ze on spowiedział, ze "chciałby zakończyć waszą znajomość na tym poziomie" i kiedy i w jaki sposób mu powiedziałaś, ze ty to ty ??