Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nutti

WŁAŚNIE SIĘ OBRZERAM, BO NIE ROZUMIEM JUŻ FACETA!!!

Polecane posty

jak w temacie, przytyję do 120 lub więcej kilosów będę miała 30 kotów...chwilę potem kupię sobie dwururke i strzele w łeb 😭!!!

Gość Martisha**
a co sie stalo?

Gość Martisha**
Napisz, poczytam;)

Gość napisz napisz
bo ja też się obżarłam i odwołałam randkę

kiedyś tu na kafe założyłam topik o tym, że przygląda mi się pewnien gość z uczelni, to trało pare miesięcy, czasami aż mi brakowalo powietrza tak mnię wiercił wzrokiem;) ...kiedys obejrzał się, jak siedział tak że o mało nie dostał skretu szyji...więc to bylo dla mnie dosyć jasna sytuacja...postanowiłam działać...zdobylam jego gg...i po pewnym czasie sie odezwalam.......

Gość cadeaux de noel
odwołałaś randkę? Mogliście razem jeść na randce:P ---- ja też lubię jeść;)

Gość napisz napisz
cadeaux de noel FAKT !!! O ja głupia, a tak sama zjadłam dwa batoniki Mars :) , a on tam biedaczej pewnie poszedł z inna na imrezę :)

Gość napisz napisz
biedaczeK

...na początku się troche z nim bawiłam i nie powiedziałam mu kim jestem, napisal mi że to nawet go bawi heh...potem zaproponowal abym mu wysłała fotkę...więc ok...wyslałam....minelo pare minut i rozmowa sie skończyła...a w stopce wystawił tytul piosenki\"tire me\" zespolu r.a.t.m

Gość Martisha**
no troszke dziecinnie sie zachowalas... a co to za piosenka?

Gość rafaella8
ja tez przeczytalam obrzezam az mnie zatkalo :p

to prztłumaczenie tego tekstu: Męczysz Mnie Tak, widzę, że starasz się mnie zamęczyć Stoisz przede mną, próbujesz mnie zamęczyć Może byś tak zniknął mi z oczu Ona ma oczy każdego W każdym domu zapanowała chorobliwa nędza, ona jest tak cenna, tak cenna Ale my przecież wszyscy kiedyś.... Nie to nie tak, już umarliśmy. Już jesteśmy martwi I na co ta cała barwna mowa do strażnika na granicy z Laosem Do tego, który odszedł wraz z prawdą Wśród hymnów nieskończonego szczęścia Kto dowie się tego co ja wiem o tobie A teraz gdy historia stała się ukwieconym zrakowaciałym bagnem Patrz jaka jest rozbita, ociekająca krwią i naga! Już jesteśmy martwi Chcę być Jackie Onassis Chcę nosić ciemne okulary, chcę być Jacie Ach, ach proszę nie umieraj. My już jesteśmy martwi po takim tekscie to ja sie z nim na dobre pożegnałam, tzn kiedy nie byl dostępny napisałam mu że \"jesli ci o to chodzi, to zchodzę ci z drogi....miło bylo cię poznac....cześć\"

widzimy sie na korytarzu uczelni i jakos udaje na sie mowic cześć do siebie i nic wiecej......ale kurcze pare razy go zlapalam nadal się gapi!!!!!!!!!!!!!!! i zawsze w tedni wystawia w stopce taka piosenke pink floyd \"vera\" Czy ktoś tutaj pamięta Verę Lynn? Pamiętacie jak powiedziała, że Spotkamy się znowu Pewnego słonecznego dnia? Vera! Vera! Co się z tobą stało? Czy ktoś tutaj Czuje się tak jak ja? ....kurcze o co mu chodzi 😭

Gość cadeaux de noel
jak już to batonik snikers A ja myślę, że nikt kto kocha nie chciałby aby osoba była z kimś innym na randce niz z nią:)

dodam tylko dla jasnosci że wczesniej nie wystawiał tych piosenek w stopce.... naprawde źle sie czuję bo nie wiem co robić...ryczeć mi sie chce!!!!!😭

Gość rafaella8
do autorki tematu: daj sobie luz! dostalas nauczke i nie cofniesz czasu..zamiast rozpaczac rozejrzyj sie ilu woko fajnych samotnych facetow!? czlowiek niestety uczy sie na bledach przez cale zycie.

rafaella8 ...nauczkę? a za co?no rozumiem go jesli nie chce utrzymywać kontaktu to ok! ale te jego spojrzenia, ten tekst? ...te spojrzenia to ja sobie nie ubzdurałam bo nawet to kumpela zauważyla :O

Gość rafaella8
wiesz mialam podobna sytuacje...nie wiem jak w twoim przypadku ale po jakims czasie do mnie doszlo ze "widzialam to co chcialam widziec"..taki psikus wiesz :p tez mi sie wydawalo sie na mnie patrzy, szuka kontaktu itp. najgorsze jest zycie zludzeniami.pozdrawiam

jak mam go olać?jak ni na nim zależy :( a po takim tekście to robi mi tylko nadzieję ehhhh!..............nawet mi juz ten pierz..ny kurczak nie smakuje poprostu musze czyms sobie zapchac buzie eh!!!😭

jesli cos to zmieni to dodam, że jest nieśmiały :/ ale nie wiem czy na tyle aby spieprzyć przed dziewczyną która pierwsza sie wreszcie odezwała... ...co do tych spojrzeń tez mi sie wydawało, ze sobie coś ubzdurałam no ale koleżanka która np. siedzi gdzies tam i widzi jak przechodzę kolo niego to widzi jak się za mną ogląda :/

Gość rafaella8
wiec moze rzeczywscie niesmialy chloptas jest...jak bedziesz zbyt natarczywa to zwieje - proste. sprobuj na zywca go zagadac..podejdz i popros o notatki czy jakis taki bajer. ale pamietaj nie nachalnie, jak wyczujesz ze sie peszy - wycofaj sie a potem probuj do skutku ;) moze lubi jak sie go zdobywa heheh

😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭 😭beksa]😭😭😭