Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Marekk;-}
************************************************************************************** zobaczę Cię.?.

Gość Marekk:-}
********************************************************ZMIERZCH*************** ********** widziałem wszystkie części znakomity!!!! 😘

********************całuski są dla Ciebie**********************

************************************************************************************* KĄPIEL .?.

******************************************************************************************** znakomity pomysł :-}

***************************************************************************************** uda mi się czy nie ten 🌼

********************************dla CIEBIE***************************** jesteś prawdziwa.?.

******************************************************************************************* ❤️ dla Ciebie :-}

*************************************************************************************** ** przedkładam pracę nade wszystko kiedy przeczytałem Twoje wiersze zaintrygowały mnie ! Ty jesteś taka ulotna i delikatna prawie nierzeczywista****************ciężko pisać o sobie***********,,przebiłaś mój pancerz jak papier'' ❤️

Wiesz bardzo lubię tańczyć w deszczu to wariactwo ale zakładam słuchawki na uszy puszczam to http://www.youtube.com/watch?v=MDbSjHBcLkw&feature=related i tańczę na boso na ulicy w nocy ostatnio przed pewnym dla mnie ważnym wydarzeniem wyszłam o 2 w nocy na ulice i tańczę jak szalona cudowne uczucie boso stopami dotykasz asfaltu i deszcz płynie po stopach to takie cudowne i nagle zatrzymał się przy mnie radiowóz i kazali mi dmuchać w balonik w końcu puścili mnie ale dali mi do zrozumienia że wiedzą że jestem naćpana hihihih a ja nie pije nie palę i nie ćpam :) mam w sobie radość chociaż czasami tego nie widać :) robię co chcę życie krótkie jest więc mijam http://www.youtube.com/watch?v=0Grpql9GXLQ&feature=related ludzie tak nie robią prawda? dorosłość ogranicza nas ze wszystkich stron:)

***************************************************************************************** rozbawiłaś mnie do łez Policja.?. chciałbym to zobaczyć jak dmuchasz na bosaka :-}

******************************************************************************************* poczuje jak pachniesz 👄

****************************************************❤️*********🌼******* jesteś samotna.?.

🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 mój towarzysz prosi mnie o spacer obowiązek wzywa :-} wabi się Tofik niebawem wrócę