Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Jeśli zasnę to przepraszam :) to jutro wejdę na pogaduszki :) Fajnie że Cię poznałam Uwolniłeś moje myśli które żyć mi nie dawały męcząc każdą chwilę dnia dzięki Tobie będą spały:)

Gość Marekk:-}
*************🌼 śpij słodko*************************

********************************************************************************************😘 jak się spało.?. dziś pracuję :-}

Oj w pracy to Ci współczuję chyba , że kochasz ją nad życie :) Wieczorkiem będę miłego pracowania :) kucharz nie malarz nie młynarz nie i piekarz nie no to może jeździsz autobusem lub tramwajem? kierowca? biały ? nie pasuje nijak

****wyrwałem się ***************niebieskie ********czekałaś na .....****** 🌼 dla Ciebie

Gość czy to Ty Magnolia
na innym temacie tęsknisz...?

********************************************************************************************tak bywa ***❤️:-} ucieszyłem się *******************8************ mogę pracować dalej**********************jesteś piękna wiesz.?.🌼 2.58 teledysk wiem to Ty :-}

******************wyobraziłem sobie************************no proszę*******************************cudownie :-} nie pomyliłem się piękna;-] 🌼🌼nie bój się mnie :-}

************************************************************************************************praca*******wstąpię potem**********************❤️

Gość Magnolia :)
jak w bajce :):):) a ja nadal idę tęsknić kolejne 100 lat niewyobrażalnej tęsknoty

Gość Magnolia :)
tak za Nim a On nie tęskni nie pisze nie dzwoni nie odzywa się a jednocześnie odmienił moje życie i chociażby dlatego zawsze będę za Nim tęsknić :):(

**************************************************************************************** Magnolio 🌼 dawno nie napisałaś wiersza z mojej winy.?. opisz mi stan swojej duszy😘

Kiedy siedzę obok niego najbardziej na świecie czuję się samotna bo za chwilkę wyjdę i nigdy tu nie przyjdę. Zadaje sobie pytanie dlaczego tak się stanie on nigdy nie będzie mój a ja nigdy nie będę jego Czy mogę to jakoś zmienić czarne w zieleń odmienić czy może On jednak powie że siedzę w jego głowie Bursztynkiem go nazwałam za mocno pokochałam lecz już się wycofuję życia mu nie popsuję. Zapamiętam sobie piękno jego i kolor dotyk miękki i czysty jak pojawiłam się zniknę w sposób dla mnie oczywisty. Mareczku dzisiaj tak czuję :) http://www.youtube.com/watch?v=B9NMIlj1nRs&feature=fvwrel

******************************************************************************************** ne dobrze.?.😘