Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Marekk
********************************************************************************************Piję kawę i myślę o Tobie :-}

Gość jak miło się Was
czyta :):):)

Gość Marekk
***********************************************************************************************Jak tam .?. pomogę Ci zapomnieć :-} chcesz . ? .

Gość Marekk:-}
*************************************************************************************** Pospałem,,, ale kawa zadziałała*******co porabiasz.?.

***************************************************************************************** Nie wypada się chwalić...odpowiedzialny.........wysoki..........oczy....mam nos:-] czytałem Twoje posty w nocy *******napisz o sobie jeszcze***** liczę na to że jesteś po 40 ja 50 :-} ech czekam z sercem na ramieniu.,

Gość Marekk;-}
************************************************************************************************************************************************************************************** krucha blondynka jestem kontent :-}}}] nie naprzykrzam się .?.

********************************************************************************************nie *zamierzałem przepraszam BARDZO CIĘ POLUBIŁEM :-}

******************************************************************************************* pomyłka nie k'''''''' *rewelacyjny pomysł * będę śnił o Tobie* potem Cie odwiedzę :-}

Gość ciekawa kl
Pomarańczko ? daj JUz Markowi @ :)

Gość ciekawa kl
wróć Magnolio

Gość On kiedyś też o mnie śnił
to było miłe brakuje mi tego

Gość Lilijkaap
Magnolio czy przypadkiem to nie MALARZ ?

Coś było w powietrzu, gdy obudziłem się w nocy Specjalny powstaje światło i daleko głos mówił do mnie: Daj mi twoją miłość starają się wierzyć w uczuciach Daj mi twoją miłość spróbuj uwierzyć we mnie Daj mi twoją miłość czas ma szczególną wartość Chwila miłości, która jest wieczność Daj mi twoją miłość znajdziesz drzwi ze szkła i światła Będziesz go otworzyć zostawisz noc nigdy nie będziesz czuł się samotny Daj mi twoją miłość to znak, aby rosnąć W nowy wymiar życia Daj mi twoją miłość Woice dziwne i światło znikły, gdy przyszedł świt I zostawił mnie za tymi słowami w powietrzu: Daj mi twoją miłość znajdziesz drzwi ze szkła i światła http://www.youtube.com/watch?v=PDgBulhka8c&feature=related

****************************************************************************************** nie**** malarz :-}

****************************************************************************************** ********Słoneczko 😘 pokaż mi gdzie teraz jesteś.?.