Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHANDERSEN

CHODZ OPWIEM CI BAJECZKE..............

Polecane posty

Gość Marekk:-}
******************************************************************************************* p* ostradam zmysły :-} 😘🌼❤️ łechczesz piękna ech

************************************************************************************* 🌼🌼 dobrze ostygnę :-}

************************************************************************************** MASZ WIADOMOŚĆ lubisz/?/?/?🌼

**************dla ********************CIEBIE*****************PIĘKNA****************

******************************************************************************************* ile* dla Ciebie znaczy bursztyn.?.?.Słonko❤️

Ołł Mareczku:) miłe ile znaczy chyba dla mojego serca bardzo dużo pomógł mi się podnieść cóż nie znam jego cielesności nie zdążyłam poznać.Delikatność i ciepło i blask oczu :)Głos który słyszałam w snach to najdziwniejsze bo kiedy go poznałam pomyślałam znam Cię:)dziwne nie potrafię wytłumaczyć dlaczego tak przyciągnął moja uwagę. przypadek czy nie wpadłam w jego sieć i dlatego musisz mi pomóc bo sama się nie wyplączę.:) http://www.youtube.com/watch?v=W-w3WfgpcGg&feature=related

******************🌼*******❤️*****************😘************* śpij o miłości śnij Słoneczko *********myślę*********o*******Tobie******* :-} dobranoc

****************************************************************************************** coś w tym jest********* myśl *********pomyśl :-} 😘 na dobranoc

**************************🌼***************************************************** Ciągle pada ******śpisz************wstąpię po pracy Słoneczko************ polubiłem http://www.youtube.com/watch?v=iNH-uGBlr98 całuski 😘

Mareczku a Tobie jak się śniło ot ja całą noc łapałam ćmę która powiedziała że i tak jej nie dogonię co oznacza ten sen nie mam pojęcia:) mam wolne jeszcze więc Ci współczuję wstawianie ranne jest niemiłe zwłaszcza jak budzik dzwoni raz o 3.00 raz o 5.00 ale jak o 10.00 to już fajnie.Dzień przywitał mnie migreną broniłam się od 6.00 ale o 9.00 nastąpiło apogeum i tryptan poszedł w ruch teraz czekam aż zejdzie atak i zacznę żyć. Babcia moja czasami miewała migreny mawiała wówczas że jej stan nie odzwierciedla stanu portfela a powinien wszak to choroba arystokratów jak kiedyś mawiano:) Wolałabym spadek a nie w spadku chorobę:) Biały może być....wiem wiem wiem czy Ty pomagasz innym?:D

****************************************************************************************** Martwisz mnie 🌼 Słoneczko masz migreny powiedz mi z jaką częstotliwością.?..

Oj Cześć Mareczku ja mam migreny już ponad 10 lat biorę tryptany ataki w tej chwili zwiększyły się mam przez ostatni tydzień 1 dzień oddechu a tak codziennie mam nadzieje że to jest związane z moimi ostatnimi wydarzeniami/nie pytaj nie mogę tego tutaj pisać/ Jak się robi te kwiatki? Jak Ci minął dzień:)