Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Gość chyba taki dzien
Ja poprosze ale tylko lampke;)

Gość autorka to ja jestem
ja tez poprosze :D

Kiki-riki...;) wpadnij na kafe ;) razem spedzimy ten wieczor:D Dla Was po lampeczce;) i za nowe jutro;) siupssssssssss ;)

jak sadzicie czy dwie godziny wystarcza na wypicie calej butelki:D i jak bedzie jutro?;) kacyk?:D

Jeb;) lepiej zostan i pij ze mna;) musze zdazyc w ciagu 2h wypic butekle;) za lepsze jutro;)

Kiki- riki;) nie martw sie to ostatni sylwek przed kompem za rok Bedziesz sie bawila z fajnym przystojniakiem na super imprezce;) zobaczysz ze tak bedzie to za sylwka na kafe;) siupssssssssssssss;)

Jeb..;) jollll jasna sprawa nalej pijemy Razem za nasze szczescie i powodzenie:D siuupsssss;)

Jeb;) TAK nam wypada! ale co to znaczy wypada????? za Ciebie Jeb;) i Twoje powodzenie wszystkiego co najjjjjjjj;)lepsze w zyciu;)

Jeb;) dzieki amm fajowy dzionek i zakosilam szampana musze wypic butle w ciagu2h[powaznie pije:D] mam wsztstko wew D:P......... jast mi oki:D wypije za Ciebie ;) jutro spotka Ciebie cos milego;)

Jeb;) spiewaj ja w chorze w szkole nadawalam 2gim glosem:( jestem do bani;)

Jeb;) to cudowny duet:D co spiewamy a co mi tam uszy somsadom swiendnom:D

hm........to Jolka.....to jkby do mnie:D no moze to szla dziewaczka do ;D

Kinga;) fajowo Ciebie poznac;) Kingus ja powaznie pije sama tego szampana i nie wiem co bedzie jutro:D nam towew D:P;) za wszystkie Kingi lubisz Rusin;)ladna dziewczyna;)

Jeb;) Kingi sa Oki;) za Ciebie Kingus;) i za Twoje powodzenie ;) mam nadzueje ze jutro spotaka Coebie cos fantastycznego tego Tobie zyczr;) mam fajjjjjjjjjjowo;) sem pijem:D

Gość łączenie tematów
Pije szampana KTO ZE MNA.................... 22:03 Bianko 22:05 Bianko pije drugiego SAMA to chyba grzech.. 22:14 Bianko hm..to sobie pogrzesze 22:14 setunia Bianko moze zachowaj go na sylwestra Mialas isc spac[no no] "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi." Wolter Anderson 22:46 Bianko SETUŚ ZOSTAWIE NA SYLWKA ALE PRZYJEDZIESZ DO MNIE? 22:48 hakuna ide spac kto ze mna? dobranoc, szampanskiej zabawy najmniejszy krok w stronę celu wart jest więcej, niż maraton dobrych chęci.. 23:04 Bianko Hakunko wypije za Ciebie jak dostalas sie na studia plastyczne? 23:10 klikajaca szeptem o kurde przypomnialy mi sie czasy wczesnej mlodosci...prawie dzien w dzien wypijalam butelke wspolne mieszkanie z chlopakiem(dzis mezem)...totalny luz.... 23:11 klikajaca szeptem ale w tej chwili pije piwko i tez jest ok

M🌻 dzieki;)[milej pracki;)] chyba juz nigdy nie wypije sama calej buteleczki, czuje sie masakrycznie.

Jeb;) nie martw sie jutro wtorek bedzie lepiej;) ja tez mialam nie najlepszy dzien ale humorek mnie nie opuszcza:D;)

mialam dzis nie pic:) ale co tam:) kupilam wszystkie prezenty to moge swietowac [tanczaca lala]