Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Sabinko zawsze ddobrze sie bawimy;) muusze Mala E. Jest bardzo zwinna i ja taka musze BYC:D to za jutro;)

Setuniu my póki co bedziemy cie podtrzymywały duchowo, żebyś nie przysnęła na klawiaturce :D

Setus;) :classic_cool:ja drugiego Zuberka wlasnie pijem i .. heh.. ale nic to zycie jest fantasstyczne;)

Sabinko trzymam Cie za slowo:D to moge czuc sie bezpieczna teraz;) Bianko wiem;) ja niestety drugiego juz nie mam;) A ty pamietaj , ze jutro musisz byc w formie;)

Bianko nie kwestionuje Twojej formy, jako takiej ale chodzi mi o to zebys rano kaca nie miala;) Chyba , ze E. bedzie u ciebie jakos popoludniu:)

No racja.. Jak Setunia racjonalnie mysli :D Ja juz o tej porze tak nie potrafie ;)

Sabinka spoko;0 jeszcze sie trzymam:classic_cool: po prostu ostatnio pozno chodze spac i dosyc wczesnie wstaje:D

Setus;) jeszcze nic sie nie zmienilo od s...... jestem jak jestem;) a E..... bedzie popoludniu;) bedzie fantastycznie;) kurcze lubie to Malenstwo;)

Martusia - ciekawe czemu ;) 🌼 To pewnie prysznicowy wąż taki był rozhukany ;) Setunia - ja tez ostatnio późno chodze spac...Nie poznaje siebie :D

martusia , ze tez \\ci sie chcialo jeszcze pod prysznic:D teraz juz sie otrzezwilas i bedziesz miala problemy z zasnieciem:D Dobrze , ze sprawe przysznica zalatwilam przed piwkiem;) sabinka , bo ja tylko jedno piwko wypilam , to mysle racjonalnie:P a irracjonaLNIE TO po wiekszej ilosci albo jak juz bardzo padnieta jestem t0o juz w ogole nie mysle;0

Ja jakos dziś juz wogóle nie myśle :P I zaczełam drugie piwko ;) Ale nie wiem czy je skończe ;)

Martusia - Dobre :D Ja wiem cos takiego ze * Świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia wiec zdróweczko :D

Bianko u mnie za to sie zminilo od s...ale kondycja ta sma albo jeszcze lepsza , bo rz...p....:) Sabinko ja Tobie radze otwierac piwko!:D A nocki zarywasz pewnie przez siedzenie na forum, hę?;) Ja tez:o :D