Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bianko

KTO?? wypije ze mną szampana.................................

Polecane posty

Modulatorka - dziekujemy za naprawde :D I za połączenie :D Szczesliwego Roczku 🌼 :D Teraz juz ide :P Bajuuu :D Do ... dzis popołudnia :D

Aga ja jestem;) za drowko:D SABINKO;) milutkich i kolorowych snow🌻 UWIERZ W SIEBIE;)powaznie Jestes wyjatkowa Osoba🌻;) powodzenia Dziewczyno🌻 MODI Nalepszego w Nowym Roku;) SPELNIENIA MARZEN🌻 ;) zdrowko:D

Sabinko Masz racje ja tu wpadne ok 12tej;) ale nie jestem jeszce spiaca;) i pije szampana:D zdrowko;)

Podziwiam wytrwałośc..;) chociaz..kiedys bywało różnie..;P

no9 ze mna to bywa tak samo kocham noc jestem nocnym markem:D wiec nic sie nie zmienilo od 2006:D za wytrwalosc:D ale n tak powaznie mi tego brakuje. zdrowko:D

dlatego dawno juz przestałam ..nawet zęby umyłam przed sekundą...;)

Burgerku heh*;)?? sorki ale ja jeszce sobie zostane moze za godzinke: Dobranoc;) Milutkich senkow🌻

Gość modulatorka to najgłupsza
modka:P:P:P:P

Burgerku ` przytul mnie pomoz mi przetrwac noc` spoks :D mam dwa psiaczki:D:P:D wybacz Ty pewnie nie lubisz psinek?

Dziewczyny to za co pijemy;) zmykam po jedzonko;)z/w:D to jeszce raz za jedzonko:D

Gość znawczyni topików
żeby Wam się z burgerem pozycje ułożyły :-) fajnie

no to jem bigosik:D od ktorego niestety nie przytyje:( a ja sie tak bardzo staram:) za jedzomko i kolorowe ssny;)

I jeszce Jedno Najwazniejssze jutro ssie sspelnia wszysstkie;) marzenia.................... tak musi byc;)

Witam, witam i o zdrówko pytam ;) Pewnie kacyk co po niektórych męczy :P :P:P Mnie tylko chyba jakieś osłabienie trzyma no i lekki ból głowy :O No proszę imprezka sie rozkręciła :D A mnie tu nie było :O Ale pewnie nie jedna jeszcze przed nami ;) Buziaki na dobry początek Nowego Roczku 👄

No a ja za wielkiego kacyka nie mam co nie oznacza ze go nie ma :P Moloko - jeszcze nie jedna imprezka przed nami :D Bianko - Dziękuje za barrdzo miłe słówka 🌼

Najlepszego w Nowym Roku Moloko🌻 Sabinko🌻 mam DUUUUUUZEO kaca:D jem i spie:D Byl juz bigosik, kanapeczki,pomarancze, marchewka , teraz bedzie kukurydza na cieplo z maselkiem:D Milego wieczoru Dziewczyny:D i duzo usmiechu;)

Bianko 🌼 Apetycik dopisuje :P U mnie też jest kac, ale na szczęście nie duży i na jego zaspokojenie pomaga Pepsi ;) Również życzę Wam Dziewczyny miłego wieczorku, relaksującego i regenerującego :D :D :D