Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrzpaczona blabla bla

co mam zrobic zeby przestac obgryzac paznokcie?? plisss

Polecane posty

Gość zrzpaczona blabla bla

witam wam.. powiedzcie mi jak przestac obgryzac paznokcie.. to juz horror.. moje palce wygladaja ohydnie

założyc tipsy i jak pomyslisz o cenie jaka zaplacilas to nie obgryziesz ;-)

Gość Wuje dobre rade
znajdź sobie patyk i zacznij obgryzać ten patyk :classic_cool:

Gość polecam1111
gorzki paluszek takin plyn przeciw obgryzaniu

Gość mryyyy
ten lakier nic nie pomoze...za slaby jest..wiec co mowie bo sama obgryzalam paznokcie... powiedz sobie po protsu "dosc".gdy sie zlapiesz na tym ze obgryzasz, przerwij to i teraz zabrzmi to glupio....ale...wloz rece nawet po tylek... musisz stawic czolo swojemu nalogowi ...pozdrawiam

Gość serpent dream
Proponuje wkładać palce w odbyt wtedy smak i zapach kału utrzymujący się na palcach będzie skutecznie odstraszał

Gość tutturu
obetnij sobie palce poniżej paznokci nie dziękuj - odrobisz przy rozrzucaniu gnoju na wiosnę:classic_cool:🖐️

Gość gałąź
też obgryzałam. ale doszło do tego, że chowałam łapy w rękawy z tego wstydu. Poszłam do sklepu, kupiłam pilnik, cążki, i jakiś tam zwykły bezbarwny lakier. I tak siedziałam nawet z godzine, i te moje "ogryzki" doprowadzałam do ładu...(cięzko mówić o ładzie). ale po takiej godzinie i wysiłku włożonym, zanim wsadziłam paznokieć pod zeby dwa razy się zastanowiłam...a już z pewnością przestaniesz obgryzac, jak "wyhodujesz" choć ze trzy milimetry tych paznokci, polakierujesz bezbarwnym lakierem, i stwierdzisz, że masz "boskie" dłonie. Uwierz mi - jak zobaczysz, że można - przestaniesz obgryzać. a poza tym panna z pogryzionymi paznokaciami to cholera wstyd....powodzenia! trzymam kciuki i wiem, że można!

Gość mozna przestac
mi sie udalo:) a stalo sie to tak: szlam na wesele do kolezanki i chcialm miec normalne paznokcie - chcialam zele ale moje okazaly sie za male i na ten zabieg i jedyne co zostalo to tipsy! zdecydowalam sie wygladalam bosko a po 2 tyg jak tipsy sie odkleily obcielam ladnie swoje poszarpane koncowki i zaczelam zapuszczac! minal ponad rok i nie widac ze kiedykolwiek obgryzalam! oczywiscie co jakis czas a juz musowo pzred impreza ide na manikure i znow jestem boska:) a co najwazniejsze - juz sie nie musze wstydzic! troche silnej woli i zadne specyfiki niepotzrebne:)