Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksiooona

DZIEWCZYNY JAKIE MACIE KOMPLEKSY

Polecane posty

Gość zakompleksiooona

kazda z nas jakies ma. ja mam rozszerzone naczynka,w wielu miejscach(najgorsze sa na twarzy) maly biust odstajace uszy krzywe nogi nie najpiekniejszy nos i wiele innych,ale te chyba najgorsze pozatym umiem sie "zrobić'ale bez makijażu wygladam jakbym wyszla z oswięcimia

Gość zakompleksiooona
a co najlepsze jak byscie mnie zobaczyły to pewnie byście sie zdziwily,ze nie jestem az takim kaszalotem,bo umiem to w miare zatuszowac:)

Gość fdsfs
O ludzie za duzo by wymieniac. Ale mimo ze jestem taka zakompleksiona to wychodze z domu :D tzn radze sobie ... ;)

Gość Oleczka00001
Jestem jednym wielkim chodzącym kompleksem:(

A ja mam za duże cycki... Kiedys zrobią sie obwisłe... jestem za niska.. i jeszcze mam kiepskie włosy... co ci faceci we mnie widza...

-mały biust ( chociaż powoli się oswajam ;) ) -niedoskonałości na buzi! :( największy i najgorszy kompleks. -krzywe nogi w .. kostkach? tak dziwnie na dole :o -rozstępy i cellulit :o fe.

Gość BebOCzEk
mały biuust,odstajace uczy, piegi:(, krzywe nogi takie dziwne odstajace kolana czy to normalne?;( ale piekne oczy i długie czarne włosy:))

Gość wielki kompleks
mam zeza :-(

Gość tulipannaa
rozstepy na cyckach ;/ :( celulit ( ale go fakam bo ma go 98% kobiet) no i iksowate nogi ;/ i wkurza mnei to niezmiernir z emusze nosic szkła/okluary poprostu ale ktos jest idealny alebo ma juz same usterki

W sumie to jeden, uważam, ze jestem za gruba (od zawsze) waże 67 kg, mam 171 cm wzrostu. marzę o wadze 60 kg... A pozatym strasznie blada jestem...:O Powoli zaczynam to zwalczać, dietka i solar:) A wogóle to chciałabym mieć długie włosy takie do łopatek, bo mam takie do ramion. Eh my kobiety, wiecznie nam coś przeszkadza:D Zresztą jak już będę szczupła i opalona, to zaś coś wynajdę:):)

Gość vccv
idealni czasem sa nudni

Gość że tak się wetnę
Przepraszam, że się wcinam - nie będąc dziewczyną z kompleksami (tylko facetem, i to bez kompleksów). Moja ukochana ma sporo kompleksów - mały biust, nie najlepszą cerę, trochę celulitu. Ale jest bardzo fajnym, dobrym i mądrym człowiekiem, więc co mnie obchodzi, że ma mały biust i te inne rzeczy, o kórych wspomniałem? To jest po prostu N I E I S T O T N E :-) www.prawdziwepiekno.pl

ja mam straszne problemy z cera ale to straszne oprocz tego troche za duzo tluszczyku na brzuszku.Ale najwiekszym kompleksem jest moja cera.TRAGEDIA caly czas mam wrazenie ze o niczym innym sie nie mowi tylko o mojej buzi.......koszmar!!!!!!!1

Gość nooo....
a ja nie mam zbyt zgrabnych nóg...:(

Gość lubella
chuda, mały biust,

Gość że tak się wetnę
yennefer - ja w ogóle nie rozmawiam o Twojej buzi :-) 🖐️

Gość madzie humanistki
mój kompleks to ja!

Gość zuzanna24
- minimalny biust , nawet nie A -straszny cellulit - brzydki ksztalt nog ale za to mowia,ze mam ladna twarz(piekne duze oczy) i piekne krecone wlosy Moze nie jest tak zle............

Moje kompleksy: -bardzo niesymetryczną twarz (niektórzy mówią, ze to dodaje mi uroku, jednak ja nienawidzę tego) -figura, tzn. budowa ciała, bo choćbym była chuda, to i tak nie będę miała takiego zajebistego kobiecego wcięcia w talii, bo bardzo mi wystają żebra :/ -mogłabym być szczuplejsza -usta- mogłyby byc większe -biust- mógłby być mniejszy No, ale staram się jakoś polubić te swoje \"wady\"... W końcu to tkwi tylko we mnie, bo mam wrażenie, że jakoś inni nie dostrzegają tych moich wad...

Cera zawsze była i będzie moim największym kompleksem. 2 lata temu miałam problem z trądzikiem, Diane35 wyleczyła mi trądzik, ale mimo to ciągle coś mi wyskakuje, moja cera jest blada przez co wszystko pod nią widać, mam trochę blizn, cera jest tłusto-sucha. Wiem, że pod podkładem nic nie widać, ale np. moja koleżanka nie musi nakładać podkładu, a cerę ma tak idealną jak dziewczyny z okładek kolorowych czasopism. Wszystko inne jestem w stanie zaakceptować, przyjąć z pokorą to co dostałam i jeszcze to udoskonalać, ale z moją cerą nigdy nie dojdę do porozumienia, bo zawsze znajdę w niej coś, co spędzi mi sen z powiek.

Gość jajajajajajajaja
celulit na pupie :(, dziwny nosek choc niektorym sie podoba i mnostwo innych rzeczy ale jakos zyje i nie chce zbytnio narzekac bo wielu mogloby mi zazdroscic takiego wygladu i powinnam to docenic

Gość Orzeszek16022
Ja mam dużo kompleksów ale jakoś muszę żyć Mam bardzo jasną karnację i słońce mnie w ogóle przez lato nie opala,bardzo się pocę i po prostu nie potrafię ubrać jasnej bluzki o innych nie chce mi się pisać ale te dwa są najgorsze a szczególnie ten drugi oddałabym wszystko aby móc ubrać w lato i nie tylko jakąś jasną bluzkę z rękawkiem a nie tylko czarną i to nie z każdego materiału jest tyle fajowych bluzeczek że zazdroszczę Wam dziewczyny że możecie takie nosić ja nie mogę bo wiem jaka byłaby reakcja ludzi i wiem że ja bym się bardzo niedyskonfortowo czuła może znacie jakiś sposób na to bo z tym się nie da normalnie żyć zawsze jest się w cieniu i człowiek się oddala od ludzi i woli być sam a nie w towarzystwie JEŻELI ktoś wie co może pomóż proszę o napisanie oto mój email Bara1102@interia.pl PS. Próbowałam już wszystkiego i nic mi nie pomaga proszę o jakąś pomoc mam 19 lat i nie mogę się nawet fajnie ubrać to jest okropne i bardzo mi to wpływa na psychikę

Gość Orzeszek16022
Jeżeli mogłybyście mi pomóc albo napisać do kogo się mam z tym zwrócić to bardzo proszę z tym się nie da żyć PS. Nie życzę tego nikomu co ja przeżywam

Gość gjgjguoop
a ja się starsznei garbię, wada wrodzona kregosłupa, ciezko mi chodzic cały czas prosto bo to mnie boli, wyglądam paskudnei jak się grabie... poza tym zęby - krzywe ale zbyt słabeżeby nosic aparat, poza tym naturalnie wygladały jak kły wampira - wyrosły mi takie od razu jakby połamane- juz mam na nich koronki... poza tym słabe włosy, jasna karnacja przy ciemnych włosach i oprawie oczu no i jakies tam problemyz cera, non stop odkad odstawiłam hormony -tradzik wwieku 26 lat to troche smieszne, co??? no i co i coraz czesciej mam to wszystko gdzies, staram sie to tuszowac, leczyc itp ale nie przejmowacsie tym... mam meża a inni faceci czesto sie za mna ogladaja, próbuja poderwaC umówic sie - a nawert buzi czy rysów nie mam fajnych... grunt to znac swoja wartosc, nie dawac sie kompleksom - uroda to nie wszystko!

Gość co to za kaja
nadwaga ,nadmierne owlosienie ,brzydkie krzywe zeby....to moje kompleksy ,walcze z nimi ale i tak jestem szczesliwa ,mam meza, dzieci

Gość kompleksy..powoli z nich wyras
tam....ale nadal sa i mnie czasem mecza: -cienie pod oczami -grube nogi -male piersi -zolte zeby -rumience na twarzy -grube uda

Gość następna zakompleksiona
Moje kompleksy: - brzydki nos z garbem - małe piersi - figura gruszki (szerokie biodra, grube uda) - mogłabym być wyższa - rozstępy na pupie - włosy - cienkie, delikatne, wiecznie oklapłe, nie chcą się układać - zęby - 2 krzywe Jejku, jak wypisałam to wszystko, to mam wrażenie, że jestem potworem ;)

Gość zakompleksiooona
tez tak mialam jak wyopisalam swoje;D