Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didi69

czy to mozliwe

Polecane posty

Gość didi69

czy jest to możliwe ze farmaceutka wystawi mi recepte na tabletki anty i jak pujde do apteki nic mi nie powiedzą? poniewaz nie moge w tej samej tego kupić. Recepte w parwdzie tak jakby już mam

Gość didi69
z zandej. Nie takie było moje pytanie. Wiec jak nie wiem to po co piszesz????

Gość didi69
mam daleko do lekarza a dzisiaj musze wziaść tabletke. Mozna się domyślic dlaczego

Gość a gdzie jest snieg
ale zamieszałas w sumie za bardzo nie mozna wywnioskowac o co Ci chodzi tak czy siak tylko lekarz wypisuje recepty

Gość didi69
ze w farmaceuta moze wystawiać recepty to napewno ale nie wiem czy na tabletki anty też mozna?

Gość lllllooollllka
sluchajscie a czy mozna do tej samej apteki w ktorej sie kupilo oddac tabletki antykoncepcyjne? zaszlam w ciaze i nie bede juz barala, a chcialam cos z nimi zrobic. Myslicie ze mozna oddac?

Gość didi69
a skad jestes? i ile ich masz

Gość lllllooollllka
z poznania mam 2 opakowania

Gość didi69
to troche daleko ja z pod warszawy.

Gość lllllooollllka
nie nie podczas, zle sie wyrazilam. Postanowilam odstawic po tym jak je kupilam, bo bralm te tabletki i bralam i cay czas sie zastanawialismy kiedy odstawic. No i odstawilam w koncu i w drugim cyklu po odstawieniu zaszlam. To byla taka syzbka decyzja :) ktorej nie zaluje :) aczkolwiek mam 2 opakowania tabletek i sie zastanawialam czy apteka by je przyjela :)

A można spytać ile brałas tabletki?A jednak można zajsc w ciąże jezeli tylko wszystko jest ok.A niektorzy strasząjak to bardzo ciężko zajsc w tą ciąże po odstawieniu tabsów.

Ja tez brałam i po odstawieniu zaszłam po 3 miesiącach. Co do oddania leków do apteki tej samej-moze jesli masz paragon i wyjasnisz choc nie wydaje mi sie aby to było łatwe niestety... Co do tej wypisanej recepty przez farmaceute to wątpi e ze ci je sprzedadzą, bo musisz miec na recepcie pieczątke lekarza, chyba ze taka sie tam znajduje, wtedy nie widzę problemu.

Gość didi69
ale Mojej kolezance wystawiała kilka razy na tabletki 72 godziny i nie bylo problemu.

Gość didi69
lllllooollllka sprzedałas już ten yasmin?

Po odstawieniu tabletek trudno zajść w ciążę??? Co za bzdura! Przecież lekarze często przepisują je kobietom, które mają problem z zajściem w ciąże, właśnie dlatego żeby zaraz po odstawieniu zaszły!

Gość didi69
Po odstawieniu sie normlanie zachodzi w ciąze a nawet jest bardzo duza szansa na bliźniaki!!!!

Gość lllllooollllka
ja mam harmonet. To prawda ze pod odstawieniu jest wieksza mozliwosc bo jajniki zaczynaja 'nadrabiac' no i cykl moze byc rozregulowany. Slyszalam tez ze oprocz blizniaczych to pozamaciczna po odstawieniu jest czesciej mozliwa ale nie wiem czy to prawda. Ja po odstawieniu nie mialam rozregulowanego cyklu, wszystko bylo jak w zegarku :)

Gość Czesiek
Oj wy picki głupie.

Gość Agnezzzzzzz
do lllllooollllka !!!! Ale zaszlas w ciaze podczas brania tabletek????