Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Gość wiewióra z niej i tyle
matko na widok takiego mazkarona to mdleją ale z przerażenia jak wiewiórka wygląda ta czarna

Gość ale to zdjecie ktore tam jest
to nie jeste ta czarna, widocznie ktos wkeljil jej fotki jako swoje, teraz na zdjeciach jest jakis paskud, nie ta ladna czarna

Gość ankona
zal mi was... przeczytałam to i owo na swoj temat, NIE ZNACIE CZłOWIEKA TO NIE OCENIAJCIE PO WYGLADZIE, założe sie wiekszosc z was która tak jedzie po dziewczynach z fotki ma problemy z wlasnym dowartosciowaniem, takei jestescie madre to prosze swoje zdjecia pokazac a nie komentowac inne. a ja wygladam jak wygladam, jak komus cos nie pasuje to niech sie nie patrzy, znam swoja wartosc i mam zasady i tylko to sie dla mnie liczy, nie beda mi tu jakies pustaki jechac. nie kazdy wyglada tak idealnie jak wy....!!!!!!

Gość Oj to niedobrze
"zal mi was... przeczytałam to i owo na swoj temat, NIE ZNACIE CZłOWIEKA TO NIE OCENIAJCIE PO WYGLADZIE, założe sie wiekszosc z was która tak jedzie po dziewczynach z fotki ma problemy z wlasnym dowartosciowaniem, takei jestescie madre to prosze swoje zdjecia pokazac a nie komentowac inne. a ja wygladam jak wygladam, jak komus cos nie pasuje to niech sie nie patrzy, znam swoja wartosc i mam zasady i tylko to sie dla mnie liczy, nie beda mi tu jakies pustaki jechac. nie kazdy wyglada tak idealnie jak wy....!!!!!!"Popieram bo Madrze napisane:)a swoja droga pustaków teraz nie brakuje:):D

Gość ankona
nie brakuje, tylko szkoda ze one same/sami tego nie widza w sobie, łatwiej jest widziec cudze wady...a skad pewnosc ze osoby tak ładnie wypowiadajace sie na temat innych dziewczyn nie naleza do tego szanownego grona pustaków?skoro potrafia krytykowac innych niech podejda do siebie obiektywnie, sama nie przepadam za takimi osobami ale przynajmniej trzymam gębe na kłódke bo swoja wypowiedzia moge niesłusznie ocenic i kogos zranic