Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Gość dfsdsfsf
A jak myslicie dziewczyny....jak to jest???? zauwazylam ,ze kobiety przecietne, brzydkie nie sa takie zazdrosnickie o piekne o kobiety. Natomiast piekne ,ładne czasami nie moga wytrzymac z zazdrosci o jakis szczegol,albo o troche ladniejsza od nich... Tez to zauwazylyscie??? ciekawe z czego to wynika.... Ja jestem mega zazdrosnica !!!! i jak moj facet popatrzy na inna to umieram ! a moje kolezanki ktore sa takie sobie maja w dupie to,ze popatrzy na zajebista dupe....

Gość aaleeeeeeeee
zyczajny kurwiszonek na ryju ma to wypisane jakas taka cygansko -rumunska dziwka

Gość dfsdsfsf
Ale idioci tu czasami pisza...... kurwiszonek???? .... kazdy sadzi wedlug siebie !!!!

Gość aaleeeeeeeee
KURWISZONEK !!!!!!!jakich mało znam ją

Gość aaleeeeeeeee
zrobuła juz wiecej lodów niz algida spojrzcie na jej usta...........blreeee az sie wargi od tych lodów rozklapały

Gość na tej ostatniej
focie wyszla fatalnie. Po co ona zapodaje tyle fot? Nie wystarczy jedna, dwie, ale ladne? Tak tylko udowadnia, ze jest przecietna z twarzy i to bardzo. Nie zastanawiacie sie, ze fot przybywa akurat w chwili, gdy tu dyskusja trwa? Jestem 99.9 % pewna, ze autorka topiku to ona. Zenuła:o

Gość hehe z lozka bym jej nie
wyrzucila ale az taka piekna to ona nie jest

ja Was naprawdę nie rozumiem. Założyłam topick, że zazdroszczę jej urody, bo ona moim zdaniem jest piękna, a teraz wyszło, że to ja jestem Czarną. Nie tylko Czarna dodaje i zmienia fotki, przyjrzyjcie się innym dziewczynom, jednego dnia mają po 4 fotki, a drugiego już 7.

Gość dfsdsfsf
Cooo?>???Fenyloetyloamina chyba nie czytasz dokladnie tego co pisze ! Rozmawiamy tu na temat urody ! to normalna dyskusja i moge pisac to co uwazam i poruszac rozne problemy . wiec sie nie czepiaj,bo jakbym chciala oglosic ,ze jestem piekna to.... a zreszta nie wazne, to chyba oczywiste .

Gość dfsdsfsf
Moze autorka jest czarna, moze nie .Czy to wazne ? i tak sie tego nie dowiemy :)ale dyskusja mi sie podoba :D

Czarna jest bardzo podobna do mojej kuzynki, która aż musiała szukać męża za granicą, bo w Polsce przez swoją urodę była nieszcześliwa. Polacy chcieli z nia być tylko po to, żeby móc ją pokazywać kolegom, przelecieć, albo leczyć własne kompleksy. Przez swoją urodę była nieszcześliwa, bo polscy mężczyźni nie traktowali jej z szacunkiem, na który zasługiwała, tylko z debilnym pobłażaniem kwalifikując ją od razu do worka pt.: \"ładna to głupia\" (co jest nieprawdą). Autorko topiku - nie masz jej czego zazdrościć, chciałabyś, zeby faceci lecieli na Ciebie tylko z powodu urody????? Myślę, ze jesteś na tyle mądra, zeby wiedzieć, że taka adoracja jest pusta i daje tylko chwilowe poczucie szczęścia....

Gość Blubelle
Tak sobie czytam te bzdury i nie moge uwierzyć, ze za tak sie nudzicie w swieta!Wlasnie obejrzalam fotki czarnuli i takiego FAJANSU dawno nie widzialam typowa tandeta, zero charakteru -stroj -koszmarny!!!!

Gość Blubelle
Ps.Jedynie czego mozna zazdroscic ludziom to wiedzy jaka posiadaja a nie twarzy!!!!!(a tak poza tematem znacie dobrego fryzjera w poznaniu, chodzi o farbowanie) pozdrawiam cieplutko

Gość do szczerej az do bolu
czy ta czarna mieszka w Bydgoszczy na osiedlu Bartodzieje?

Gość Wicker
Uroda to nie wszystko - dziewczynie brakuje stylu, dobrej figury(mały biust, zero bioder). Przyznam, że i ja mam taką "śliczną" koleżankę, która ściągała zawsze na siebie spojrzenia facetów. Zazdrość przeszła mi całkowicie, gdy pewnego dnia w trakcie naszej wyprawy do Krakowa banda pijusów postanowiła wyrzucić ja w trakcie jazdy z pędzącego pociągu. Stwierdzili, że chcą przekonać się, czy na tych długich rzęsach da się latać. Nikt z pasażerów nie ruszył na pomoc, tylko słyszałam komantarze, że to jej wina, sama się prosi swoim wyglądem o takie działania. Gdy udało mi się sciągnąć na pomoc konduktora pijaczki zaciągneli ją już do samych drzwi -jeszcze chwila, a wszystko skończyło by się tragicznie.

Gość gdzie w Bydgoszczy
? przecież wyraźnie jest napisane, że dziewczyna jest z Wrocławia a propos urody - bardzo tandetna, kurduplowata i grubawa, nie ma czego jej zazdrościć, a już uważać za bóstwo... śmiech na sali:D

Gość a co myslicie o tej
mnie najbardziej rozwala ze wszystkie wywalają cycki na wierzch... kużwa jedna z druga myslą ze cycki wywali i bedzie sexy...:O a najbardziej smieszą mnie te 15-16 latki,wymalowane i ubrane jak kurewki... smarkule...

Gość FACET MOROWYY
JA PIERDOLE JAKA TA CZARNA BRZYDKA JEST ..NA OSTATNICJ FOTACH WYSZO SZYDŁO Z WORKA.. GŁOWA WIEKSZA OD RESZTY. PASKUDNA JEST ..A FUJ!! JUZ BARDZIEJ ZAZDROSZCZE URODY CHYBA STARYM BABOM TAIM JAK RODOIWCZ NIZ TEMU PASZTETOWI..ONA MA MORDE JAK BULDOG.. POZDRAIWAM MOJALASECZKE JOLKE:)BUZIAKI

Gość madzialalala
zeczywiscie na tej ostatniej focie paskudnie wyszła ma za bardzo pyzatą twarz...najładniej wyszła moim zdaniem na tej pierwszej fotce;] ale reszta co kolejna to gorsza

Gość żabcia22
bardzo łądne są te laski.gdybym sie umalowala i wystroila jak one tez bym tak ladnie wyglądala - ale na codzien mi sie nie chce:P

Gość Domiiniika23
Hehe,a ja nawet w rozciagnietej pizamie robiac siku wygladam slicznie :D Wiem bo mi moj misio powiedzial. Ta czarna jest ladna na niektorych zdjeciach ale wyglada sztucznie , a liczy sie sama natura (czyli fresz lóók a nie barbie lóók)

Gość żabcia22
hehe, mi tez moj misiu mowi ze wyglądam slicznie nawet jak dopiero co z łóżka wstanę..a najpiękniej ponoc wyglądam pod prysznicem...ale to co on mysli to nie to co ja mysle i ja mysle ze wygladam szałowo i pieknie dpiero jak sie wymaluję i ubiorę seksi

Gość Domiiniika23
dfsdsfsf : to jest stereotyp z tymi pieknymi zazdrosnymi.Nie zauwazylam u siebie zebym byla zazdrosna o szczegol.Na inne piekne patrze z podziwem i zafascynowaniem.. bo to jest takie przyjemne popatrzec na ladna dziewczyne!!:) :) :) :) Naprawde sadzisz ze baby sa tylko zawistne zazdrosne i wlasciwie to psychiczne bo sfrustrowane znerwicowane i chetnie by daly po pychu takiej ladnej bo ladna ????

Gość Domiiniika23
zabcia: no ta ,swieta prawda ze musimy same sie czuc atrakcyjnie zeby wygladac atrakcyjnie:) wszyskie jestesmy piekne ;*

Gość vzvzz
taki temat, że znasz dziewczynę z klubu, przypadkiem natykasz się na jej zdjęcia, wiec zakładasz topik o tak prowokującym tytule to naprawdę zbyt grubymi ićmui szyte, też uważam, że sama jesteś tą czarną plus mamy podobny toopik na erotocznym temat: skąd się biorą tkie piękności, ona jest szczytem marzeń każdego mężczyzny" , czy coś w tym stylu.... pozostawiam bez bez dalszego komentarza :-D

Gość dfsdsfsf
Domiiniika23 No ja niestety jestem potwornie zazdrosna.Znam dziewczyny ktore za moim plecami bez powodu gadaly rozne rzeczy albo robily intrygi przez zazdrosc. Jedna kiedys mi nawet to powiedziala,ze dlatego mnie nienawidzi,ze jestem ladna. Uwazam,ze jest czesc takich wlasnie sflustrowanych ,znerwicowanych kobiet.Kazda chce byc najlepsza ...

Gość ypypyp
mam powody do zazdrości :P