Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Gość maczupikczu
ja uwazam ze ta dziewczyna jest naprawde bardzo ladna, mozecie mowic ze wysolaryzowana, farbowane wlosy itd, ale ma bardzo ladne rysy twarzy, czego nie da sie zmienic przez takie zabiegi. ja bym chciala tak wygladac

Gość dfsdsfsf
maczupikczu ma racje. Chodzi mi o ro ,ze niektorzy skoczyli na nia,ze jest sztuczna i nie widac w jej oczach zeby byla inteligentna i ze kazdy tak moze wygladac.A to nie prawda:)

Gość niech pokaza swoje fotki
tapete mozna miec , ale bliska naturalnej, jest tyle teraz produktow na rynku, ze mozna naparwde zrobic ladny makijaz tuszujacy niedoskonalosci bez efektu pudernicy.... uwazam,ze te laski naparwde maja fatalny makijaz, nie zapominajamy ,ze to sa zdjecia i na zdjeicach wlasnie widac ten makijaz a co dopiero w rzeczywoistosci..masakra

Gość ANIULKA 25
Ja powiem tak mieć makijaż a tapete to jest jednak róznica....Dziewczyny króre makijażem tylko podkreslają swoja urode wyglądają ładnie, nawet można powiedzieć naturalnie...ale laski które nawajaja tapety na gębę ze az widac z daleka tylko sie postarzają, oszpecaja a mysla ze są piekne wtedy .... A co do tej dzieczyny - czarnej - dla mnie naturalnie nie wyglada na tych zdjeciach ale jak juz ktos tu pisal moze celowo tak sie umalowala do zdjec wiec nie ma co krytykowac ale jesli jest taka na codzinnien to nie bardzo...

maczupiczku, masz racje, ale te ladne rysy twarzy tzn ta jej cala natura zosataa zbiczowana przez tandetny make-up, caly czas o tym mowie. Po co sie tak szkalowac?

Gość dfsdsfsf
Ona ma klasyczna sztuczosc w sobie.Czyli-puder, farbe na wlosach,solarium, cienie .Ale nie ma tego przesadzonego tak chamsko.Wydaje mi sie ze wporzadku.

Gość dfsdsfsf
"niech pokaza swoje fotki" ja mam problemy z cera.Roznie to u mnie bywa.Mam puder za 70 zl. VIchy i naprawde czasmi zeby cos ukryc musze walnac taka warstwe ze widac na kilometr:D

dobra , koniec biadolenia, ide spac, moral : nie nakladac zbyt duzo makijazu, bo mozna sobie pogorszyc. 🖐️

Gość dfsdsfsf
wyobrazcie ja sobie bez pudru, bez cieni z naturalnym kolorem wlosow i bez opalenizny.Tez ladna by byla.

Gość dfsdsfsf
ale i tak uwazam ,ze na 4 zdjeciu w spodnicy jest nieproporcjonalna.Wielka glowa, gruba twarz i brak bioder....tego juz sie nie da zatuszowac kosmetykami

Gość moim zdaniemmmmmm
czarna jest podobna raczej do michelle rodriguez, reszta lasek też jest ładna ale mają przerobione fotki

Gość maczupikczu
czy ja wiem, czy ten makeup jest taki tandetny, napewno nie jest profesjonalny, ale mysle, ze przede wszystkim widac tutaj solarium. no i ubrania ma raczej bazarowe to fakt, szczegolnie spodnie. Chociaz przyznaje sie bez bicia ze mam taka bluzke jak na pierwszym zdjeciu i nie wyglada ona tandetnie wg mnie. wcale mnie nie dziwi to, ze ona sie podoba mezczyznom, mozecie mowic co chcecie wg mnie jest ladna

Gość niektóre zdjecia
są tak sztuczne jak oranżada z tesco :O mam kilka fotek kuzynki i powiem wam ze odpowiednie światło czyni cuda a jesli do tego jest tapeta to juz wogole. rano bez tapety po prostu nie ta osoba. ta laska z fotek nie jest brzydka ale widzialem sporo ładniejszych zresztą ktos powie ze to kwestia gustu.. zgadzam sie;)

Gość E tam...
Sliczna jest , a że sztuczna....Teraz taka sztuczność jest w wszędzie,gwiazdki powiększają sobie biusty ,doczepiaja włosy ,wszędzie plastik.Takie czasy.A dziewucha ze zdjęcia ładna będzie i bez tego makijażu czy solarium bo poprostu ma ładną buźkę i jest zgrabna.

Gość maczupikczu
dfsdsfsf --> masz racje, zdjecie w spodnicy jest nieciekawe, mi osobiscie sie taki typ figury nie podoba, ale twarzy moze jej zazdroscic naprawde wiekszosc dziewczyn

Gość dfsdsfsf
Ja uwzam,ze tylko buty ma tandetne.Ale naprawde,to wszystko to straszne czepianie sie szczegolow .:)

Gość a ja uważam że osoba
dfsdsfsf ma jakies straszne kompleksy a najpewniej sama tak wyglada jak ta laska :O

Gość a ja powiem tyle
ło, no to jest straszne!!!

Gość dfsdsfsf
Mam kompeksy jak kazdy. A nie wygladam jak ta laska.Nigdy nie farbowalam wlosow,a w lecie chodze bez makijazu, najwyzej wymaluje rzesy na impreze .W zimie chodze na solarium dla cery czasami i uzywam pudru bo mam czesto niedoskonalosci.Poprostu dyskutuje na ten temat.Mam swoje zdanie.

Gość dfsdsfsf
Pozatym mialam kiedys sesje zdjeciowa.Wizazystki zrobily mi taka tapete ze dramat :P:P:P

Gość dfsdsfsf
Ale racja jest,ze kobieta naprawde piekna to kobieta ktora zawsze wyglada pieknie.Nawet bez makijazu, rano rozczochrana :))) Zadko sie takie widzi.....

Gość ksiulek 999
nie no ta ostania laska to porażka na całego? Co to w ogole jest chyba jakas k... albo co? Bo do czego innego nie można jej zakwalifikowac!!!! I nie mówcie mi ze ona jest inteligenta, bo to od razu widac ze pustak! Kto by sie tak ubrał i pozował? Tylko ktos z niskim IQ

Gość dfsdsfsf
No wlasnie.Kasiulek 999 masz racje. Na tym polega roznica.Pomiedzy nia a czarnulka.

Gość no cóż urody się nie wybiera
to co dostajemy od losu to mamy i nie sztuka złapać faceta na wygląd, ale zainteresować go swoim wnętrzem, charakterem. Niektóre z nas są piękne, inne średnie, są te brzydkie. Typy urody się zmieniają, a w swiecie operacji plastycznych, gdy co druga będzie wyglądała jak Pamela uwagę będą zwracać niegdyś szare myszki i te, które kiedyś były uwazane za brzydkie

Gość ksiulek 999
No a ta to z rodzaju "rózowych landrynek" czyli małolatów ubierających sie na rózowo :) Jejku jak barbi!!! No brak słów a propo Czarnulka nie jest brzydka moim zdaniem, normalna....No może troche za duzo solara ale ujdzie... :)

Gość bardzo ladna dziewczyna
co wy w ogole pierdolicie..........zazdrosni jestescie i tyle nie widac zeby miala jakas super tapete, zdjecia nie sa obrabiane......widze przeciez

Gość bo jestes ślepa
idiotko