Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Gość ksiulek 999
hmmm...ta ostatnia jaks dziwna-pisze ze ma 19 lat a wyglada na 30....

Gość dfsdsfsf
no !:) Autorka topicu napisala : " Dziewczyna jest prześliczna, ma boską figurę, rusza się jak kotka, w dodatku słyszałam, że jest miła i inteligentna, takie kobiety zawsze mają wokół siebie wianuszek mężczyn. Ona może mieć absolutnie każdego "

Gość dfsdsfsf
Ona ja zna i wie ,ze w rzeczywistosci jest super :) wiec o co wogole wam biega :P:P:P retusz na zdjeciach moze byc. Ale jakis mega nie jest najwyzej wykasowanie paru niedoskonalosci albo wygladzenie czegos.

Gość dfsdsfsf
Widac na drugim zdjeciu pare niedoskonalosci na policzku i brodzie

Dziękuję wszystkim za te słowa otuchy, polepszył mi się humor, ale to do czasu, kiedy jej znowu nie zobaczę. Pocieszam się myślą, że nie ja jedna zazdroszczę jej urody, ale mam jeszcze inne koleżanki, które twierdzą, że gdyby wyglądały tak jak ona, osiągnęłyby wszystko. Chyba najbardziej zazdroszczę jej kształtu tych ust, ja musiałabym sobie wstrzyknąć 6 ml aquamidu, żeby uzyskać podobny efekt. Ona ich nawet nie musi podkreślać błyszczykiem, a jak już podkreśli, to te ogromne usta rozświetlają całą twarz. Ona na żywo wygląda jak dziewczyny z okładek pism, nawet małe dzieci się za nią oglądają. Ja jej po prostu zwyczajnie zazdroszczę. Nie znam tej dziewczyny, ona nie jest moją koleżanką, ale mamy wspólnych znajomych i widuję ją dosyć często. Jeśli chodzi o photoshopa, to może i używa tego programu, ale widać, że na dobre jej to nie wyszło, bo na żywo cerę ma jeszcze lepszą i nie widać, żeby miała tonę tapety. Nie zgadzam się ze swierdzeniem, że ładna dziewczyna, na każdej fotce ładnie wyjdzie, ona widocznie jest niefotogeniczna, albo się tak ustawiła do zdjęcia, bo te fotki nawet w połowie nie oddają tego jak naprawdę wygląda.

Gość ulaaa_23
A może jestes w niej po prostu zakochana ze tak ja idealizujesz??? Uwazam ze dziewczyna jest atrakcyjna, ale moze tez miec kompleksy skoro pokazuje swoje zdjecia na fotce.pl, widocznie szuka potwierdzenia swojej atrakcyjnosci, chce zeby ludzie ja podziwiali...moze ma w dupie tych facetow ktorzy za nia sie uganiaja bo np. jeden na ktorym jej zalezalo mial ja w dupie i to ja zalamalo. Dla mnie uroda to pojecie wzgledne, wiadomo ze dziewczyna jest zadbana ale jak ogladam jej zdjecia to uwazam ze ma wulgarna urode ktora podkresla strojem ala tandeta i to niestety podoba sie ale bywalcom dyskotek polujacych na panny w bialych spodniach z przeswitujacymi stringami

Gość ZAKOCHANY W ADZE
O KURWA JAKA PASZCZURZYCA!! PIEKNA TO JEST KURDE ALBA JESSICA..A NIE TO WSTRETNE PASKUDZTWO. MA OHYDNĄ FIGURE I NIEKOBIECĄ ..BRAK BIODER I WIELKA GŁOWA JAK U ŚWINI.. JAKIE TO SZCZESCIE ZE MOJA AGNIESZKA UKOCHANA TAK NIE WYGLADA POZDRAWIAM CIE AGNIESIU!I KOCHAM!!

Gość ulaaa_23
heh wogole dla mnie laski ktore sie wyginaja do fotek a potem to wysylaja do netu sa mocno jebniete, ja sie uwazam za atrakcyjna dziewczyne, mam tez bardzo ladne kolezanki i w zyciu do glowy by nie przyszlo zeby albo im zazdroscic albo wysylac swoje foty na jakies stronki.

Gość looooool
Szczera aż do bólu, albo jesteś w niej zakochana, albo opisujesz siebie, (co nie wyklucza pierwszego ;) )

Gość madzialala
nie jest w niej zakochana ani to nie jest ona bynajmniej z tego co widze jak pisze i wogóle tez tak kiedys mialam bardzo zazdrosciłam pewnej dziewczynie, ale to bylo chyba gorsze bo my mieszkamy obok siebie i bylysmy od zawsze przyjaciółkami ona byla starsza o dwa lata i jak mnie gdzies zabierala to wszyscy mysleli ze jestesmy siostrami bo bylysmy podobne jednak mimo to jej zazdroscilam gdzie sie nie ruszylysmy za nią ustawialy sie kolejki chlopaków ciągle choziła z kims nowym a ja patrzyłam na to z zazdroscią kiedys niewytrzymałam i jej to powiedzialam powiedzialam co czóje jak mysle poplakalysmy sobie troche ale przeszło mi i juz jej niezazdroszcze i zaluje ze jej zazdrosciłam bo to niemialo najmniejszego sensu...

Nie jestem w niej zakochana, nie zakochuje się w kobietach. Nią nie jestem, bo już pisałam co bym zrobiła, gdybym nią była. Wydaje mi się, że czarne włosy, duże zielone oczy i duże usta- to kobieta idealna. Nie rozumiem czemu wiele osób napisało, że ona ma grubą twarz, owalną zaokrągloną to rozumiem, ale nie grubą.

Gość dfsdsfsf
Wyjadam sarnom siano z pasnika :classic_cool: I zjadam ich bobki 🖐️

Gość pytanie do kalia 9
Boze ta dziewczyna ma wiecej wad niż zalet:( wielki nos paskudne dziwkarskie spojrzenie włosy farbowane jak wieksozsc malolat w polsce [ryszcze gruba i szeroką twarz brak bioder wyglada z figury koszmarnie głowa wieksza niz reszta tandetny ubiór tragedia ty nie widdzialas chyba łądnej dziewczyny ty masz obsesje na jej punkcie a o na naprawde ejst brzydka pokazalam teraz tafote z ciekawosci kuzynom moim co przyjechali na świeta co powiedzą a oni sie zaczeli smiac ze jakas lodziara tandeciara i ze ma ryj jak swinia/.. jakbym im pokazala jessice lbe to by sie zachwycali ale nie to coś ..

DO SZCZEREJ AŻ DO BÓLU ------> Jeśli chodzi o tę dziewczynę z fotki, to już był o niej topik, nawet się na nim wypowiadałam, że moim zdaniem jest śliczna, ma piękne włosy i kształtne usta, ale patrząc obiektywnie dziewczyna z mojego linka moim zdaniem jest ładniejsza. Jeśli chodzi o drugą Twoją fotkę, to podobają mi się kobiety w stylu Limy, a ta dziewczyna jest blondynką.

Gość alba sliczniutka
hahahaa co ty chrzansiz ?dziewczyna z tewgo linka jest brzydsza od tej co dalam czarnej .. a alba jest przeslcizna nawet jako brunetka .zaraz ci pokaze

Gość czarna ma biodra
ale nie ma wcięcia w talii, dziwne że coponiektórzy uważają że ona nie ma bioder... moim zdaniem czarna jest niestety piękna ale nie tak oszałamiająco jak rasowe piękności typu Charlize Theron albo Aschley Judd, Jessica Alba czy nawet Adriana Lima-ta ma akurat bezbłędną twarz i figurę... świat jest niesprawiedliwy:(

Gość madziaalalla
alba jest cudna a ta z trzema pieprzykami jets ladna tylko na 1 zdjeciu na drugim jest blee i te pieprzyki mnie odpycają

Gość czarna ma biodra
ta z trzema pieprzykami jest ładna ale brakuje jej takiego pieprzu jak tej czarnej, po za tym czarna jest niska:) ile ona ma lat???

Gość czarna ma biodra
gdyby czarna miałaby chociaż 170 cm wzrostu to by po prostu "wymiatała":)

Gość mi od tej z pierwszego
linka, tej czarnej, podobaja sie brwi:) niestety ja mam rzadkie

Alba jest prześliczna, nie przeczę, ale Albę widzę w telewizji, czytam o niej w gazetach, a Czarną muszę znosić wizualnie. Czarna jest niska, 161, ale przyznam szczerze, że wygląda na co najmniej 1.70, ze względu na wysokie buty.

Gość czarna ma biodra
do blondynki 15 widziałam takie fotki charlize i nawet gorsze ale zauważ że zapracowane aktorki są często ucharakteryzowane też po za planem, np do filmu "Monster" charlize musiała utyć 10-20 kilogramów i często się tak pokazywała po za planem i może stąd takie zdjęcia "brzydkiej" Charlize:) tak naprawdę ona jest piękna i ma IDEALNĄ symetrię twarzy:)

Gość czarna ma biodra
renee zellwegger także utyła do filmu 20 kilo do filmu dziennik bridget jones-w pogoni za rozumem:)

Gość ulaaa_23
Musze przyznać ze ta dziewczynka z pieprzykami jest bardzo ladna i w przeciwienstwie do czarnej czy jak ja tam nazywacie nie jest wulgarna ani wyzywajaca

Gość tusia 24
czytalam tylko pierwszą stronę, dziewczynę obejrzałam (której dotyczy topik) - uważam że jest bardzo ładna, można powiedzieć śliczna, ale nie rozumiem czemu autorka topiku ma obsesję na jej punkcie. Ja sama jestem dość przeciętna, gdy widzę ładną dupę to odczuwam coś w rodzaju smutku że ja tak nie wyglądam, ale za chwilę mi przechodzi. Takiego rodzaju dziewczyny traktuję jak inną kategorię ludzi. Spoza mojego zasięgu, typ idealnych, modelkowatych. Z doświadczenia wiem że przeciętny facet boi się takich, bo są zbyt piękne, natomiast przystojniak potraktuje taką jak ładną maskotkę do seksu i samochodu. Ja jestem uznawana za ładną, ale nie skończenie piękną. I teoria ta zatacza koło - bo wśród normlanych facetów mam powodzenie (oni nie startują do piękności), a przystojniacy mnie nie interesują bo: 1. uważam że to nie moja liga, są za piękni, fajnie na nich popatrzeć, ale w ich towarzystwie czuję się nieatrakcyjna 2. nie ufałabym idealnie przystojnym facetom bo nie są wierni Podsumowając - na świecie jest równowaga. Piękni ludzie są dla pięknych ludzi. Przeciętni dla przeciętnych. Nie czuję jakiegoś dyskomfortu z tego powodu, a na zdjęcia dziewczyny patrzy mi się miło, gdyż jestem estetką a ona jest faktycznie piękna. Na marginesie - piękne kobiety mają przechlapane. Mam koleżankę która wg mnie śmiało mogłaby być modelką. Jeste piękna. Wszyscy faceci jakich znam się nią zachwycają. Szczerze przyznam że kiedyś niechętnie wychodziłam z nią do knajp, bo czułam się w jej cieniu. Ale zauważyłam że faceci się jej boją. Mamy po 24 lata, ja miałam 5 chłopaków, poza tym krótkie miłostki, a ona do tej pory jest samotna. To brzmi okrutnie (dla mnie), ale faceci widząc mnie, myślą że mają u mnie szansę bo nie jestem idealna, a na nią patrzą jak na obraz, wzdychają z zachwytu, ale boją się podejść.

tusia 24 ----> Widzę, że jesteś pogodzona z losem, ale ja chciałabym wyglądać tak jak ona i mieć u boku przystojnego mężczyznę. Nie zgadzam się, że przeciętni mężczyźni w ogóle do takiej piękności nie podchodzą, wręcz przeciwnie podchodzą, spotykają się z odmową i próbują dalej.