Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczera aż do bólu

Jestem atrakcyjna, nie mam kompleksów, ale jak na nią patrzę....

Polecane posty

Gość samboberkowa
ja tam jaladniej wygladam rano jak wstane..bez makijarzu..a czym pozniehjsza godzina tym gorzej masakra

Gość niech pokaza swoje fotki
troszke nosek zadarty, ale to jej dodaje uroku.Wlasnie na tym polega piekno, kazdy ma w sobie cos, co go charakteryzuje, tamte laski sa bezplciowe, bez seksapealu, co najzwyzej do burdelu, bo swoim wygladem powoduja,ze raczej o czyms wiecej z nimi nie ma co myslec.

Gość samboberkowa
molagro to ktpras z was??

Gość midadliand
ten gosiaczek czy jakos tak to widac ze ma puder i tak jest brzydka wole niewyobrazac sobie jak wygląda bez puddru

dobra, nie wklejajamy linkow, po to by sie nabijac z ludzi, laska chciala by ocenic te dwa zdjecia i luz.Generalnie nie jestem za tym , by wyszydzac czyis wyglad, ale nie rozumiem po co dziewczyny tak sie szpeca.Mysle,ze te laski bylyby o wiele ladniejsze , gdyby nie nie chcialy sie upiekszyc na sile.

nie no ta jest ladna, ale mi chodzi o te blondyne poprzednia

Gość dfsdsfsf
Ej, ja poprostu mysle trzezwo! nie znam tej laski,nie jestem nią. A fakt, chodze na solarium ale zadko, tylko dlatego ze poprawia mi stan cery.Uwazam,ze po kilku zdjeciach nie mozna stwierdzic czy ktos jest inteligentny czy nie ! uwazam tez,ze nie kazdy moze zajebiscie wygladac po solarium itp. Zauwazcie jakie ma ladne duze usta i ladne oczy i malutki nosek, tego sie nie da zrobic kosmetykami .

Gość 5454jhk
powiem autorce tak:)) ta dziewczyna ktorej wkleilas fotke nie jest zbyt rewelacyjna.. jedynie ladnie wyszla na tym pierwszym zdjeciu.. ale gdyby naprawde byla taka wspaniala to dlaczeg na pozostalych zdjeciach wyszla jak jakas puudernica okropna baba z brzydka twarza i ohydnym profilem? nie jest taka piekna , ladne dziewczyny wychodza na kazdej fotce ladnie a nie tylko na wybranych;) taka jest prawda

porownaj zdjecie kolorowe (na ktorym widac ja prawdziwa) a czarne. Na czarnym jest naturalna bardziej, wiec wyglada ladniej.Kolejny dowod,ze im mniej tapety tym lepiej

Gość a ja powiem tyle
Ale dziwczyny, powiedzmy sobie szczerze, nie wszystko da sięukryć ... Za duzęgo nosa, małych oczek czy odstających uszu nie pozbędziemy sięani na solarium ani nie ukryjemy pod tapetą... A na podtawie zdjecia to ciężko określićczy ktośjest ładny bo można dziśzrobićwszystko ze zdjęciem o czym wszyscy dobrze wiedzą... No ale pomyslcie tak sobie, czy jest szansa zeby tak wypicowanym i wystylizowanym byćprzez cały czas?Nie. A chyba jak mamy byćz facetem to lepiej wygląda cprzeciętnie niż rano straszyc ;) A poza tym z tego co mi wiadomo to faceci wolą bardziej normalne laski, tzn nie jakieśpięknośći, a poza tym dochodzi teżprzeca charakter i inne walory. Może taka wypicowana pięknośćjest np kiepska w łóżku albo nieciekawie wygląda rano jak wstanie z łóżka, albo jest głupia ... Jakie to ma znaczenie?? Na fotce można zrobićwszystko. A zresztą nie nasze małpy, nie nasz cyrk. Nie nam jaoceniać.

No ale pomyslcie tak sobie, czy jest szansa zeby tak wypicowanym i wystylizowanym byćprzez cały czas?Nie. A chyba jak mamy byćz facetem to lepiej wygląda cprzeciętnie niż rano straszyc sa laski na kafe,na topiku cos ala "moj facet nie widzial mnie nigdy bez makijazu" :D

Gość dfsdsfsf
A tak wogole, to powiedzmy sobie szczerze...teraz kazda laska jest sztuczna.Znam bardzo malo naturalnych dziewczyn. Faceci sa do tego przyzwyczajeni.I poleca na taka Czarnulke678 . Jest ladna i zadbana.

Gość a ja powiem tyle
ta katzchen wyglada ładnie tylko na 2ch pierwszych fotkach, i tu widacże wszystko zalezy od zdjęcia, ustawienia itp,na tym zdjeciu w całośi to jużnie wygląda fajnie... kurde, ja bym sobie takie fotki zrobiła mając specjalistów ze wszyscy by padli heheh ;D Peniw e większośćz nas by wyszła szałowo na fotkach obrobionych a wcześniej gdybyśmy były przygotowane jakośprzez wizażystów itp. Popatrzcie sobie na fotki z kalendarza Pierlli, tam ta stara lampucera jest http://motoryzacja.interia.pl/wydarzenie/kalendarz-pirelli/galerie/kalendarz-pirelli/kalendarz-pirelli-2007/zdjecie,320283,5

gdyby faceci nie lecieli na takie laski, one by sie tak nie pindrzyly.Pytanie tylko, ktory z tych facetow potraktuje je powaznie? fajnie poogladac sobie super opalone cialo, z wielkim biustem, wargami jak slon, te dxziewczyny maja w sobie cos z dziwek.Kto chcialby sie z taka wiazac??? tzn ja nie chce abyscie pomyslalay,ze ja skreslam te laski, moze one tak sie wypicowaly tylko do tych fot.Moze w rzeczywistosci bardziej naturalnie wygladaja i moze maja super charakter,My jednak mozemy poki co tylko fote ocenic.Wedlug wlasnych gustow.Jka dla mnie one sa fatalne w tym wydaniu.

Gość a ja powiem tyle
noi co z tego że polecą, potem się zweryfikuje czy faktycznie warto z takabyćczy nie. A facet który poleci tylko na urodę jest pusty i ja bym się od takiego trzymała z daleka.Koniec tematu, bo to niekończąca się opowieść. Ja też narzekamna mojąurodę, ale co ja poradzę... mogę tylko siąść i płakać ze mnie pan bóg nie obdarzył większą urodziwością... Zawsze znajdzie sięktośatrakcyjniejszy czy ładniejszy. Myślisz ze ta czarna nie ma kompleksów etc?? Nieraz trafi na ładniejszą od niej laskę, która moze jej nerwy zszargać...A i gusta sąróżne....

Gość dfsdsfsf
Jezeli laska jest intelignetna, fajnie sie zachowuje i nie ma 5cm. mini i dekoldu do pepka ,to moze potraktowac ja powaznie.

"5cm. mini i dekoldu do pepka " i tony pudru na pysku i skorypomaranczowej przez solarium to i owszem, mozna sie zastanowic :D

Gość dfsdsfsf
Podsumowujac :)))) uwazam,ze niepotrzebnie tak na nia skoczyliscie :)))

poza tym uwazam,ze jak ktos ma ladne nogi to no moze nie5 cm mini ale mini jest jak najbardziej seksy ;) trzeba jednak umiec wszystko stonowac, z gustem

Gość dfsdsfsf
Nie wiem, moze mam w kompie jakos kolory zle.Ale nie widze,zeby byla pomaranczowa. Tapete czasami maja dziewczyny...gdy maja problemy z cera.....tradzik np....

nikt na nia nie naskakuje, poproszono nas o opinie , wiec to zrobilysmy.Mam mowic,ze laska jest piekna , kiedy mi sie wcale a wcale nie podoba? tylko dlatego,ze sie oszpeca takim stylem??