sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 a moze faktycznie to bylo wczesniej.wiec w takim razie dwa razy tam bylem raz jak bylas a raz jak Cie nie bylo-bo podobno wyjechalas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 to byl topic o dinozaurach;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 nigdzie ostatnio nie wyjeżdżałam!!!! Zaraz dostaniesz w ucho:P (mimo ,że są święta) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 23.12] 20:07 nie musze podawac nika...........napisalem do Ciebie isie nie odzywasz pukam caly dzien tez na gadulcaiCie nie mato wazne .pozdr.i czekam to tez Ty napisalas??dopiero teraz przeczytalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 to Ty bylas cala noc dostepna na gg wczoraj czy przedwczoraj i zadawalas dziwne pytnia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 o , no właśnie ten topick miałam na myśli" porządni mężczyżni są jak dinozaury" Czyli " nieporządni" !!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 no coś Ty? Nie wiem o czym mówisz:O ? Niczego nie pisałam ani z nikim nie gadałam :O Może jaśniej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 wejdz na ten topic i przeczytaj post z 20:07 zreszta niewazne musze uciekac aby chociaz 2h sie drzemnac.jutro chyba mnie nie bedzie noca wiec do uslyszenia sam nie wiem kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 komu niby zadawałam te pytania?? No ,chyba nie Tobie? Czyżbyś miał mój nr??? O co chodzi? Ty to potrafisz mnie zdenerwować!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 i przestan juz tak wykrzywiac te mordke:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 czym sie denerwujesz zlosnico??w tym poscie bylo napisane \"to ja jedna na.......i jedyna napisalem do Ciebie isie nie odzywasz\" wiec zapytalem czy to przypadkiem nie Ty;) a numeru nie mam bo niby skad.pisalas ze pijana na frum nie jestes wiec powinnas pamietac komu dajesz numer;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 dlaczego to robisz? Zaczynasz i nie kończysz? Wkurza mnie To bardzo Jeśli teraz zwiejesz bez wyjaśnień to już się do Ciebie nie odezwę!! p.s. Tym razem na pewno! Ostrzegam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3373806&start=210 przeczytaj i dopiero wykrzywiaj sie;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 przestan mi grozic:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 myslalemm ze juz przestalas sie obrazac ale widze ze to nieodzowna cecha Twojego charakteru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 juz minal atak zlosci??:D:D:D wszystko ok;) moge isc spac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 pijana to ja nigdy nie jestem!!!:P:P:P Nie zaglądałam na ten topick; to dlaczego pytałeś czy ja go napisałam:P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 juz tlumaczylem:O myslalem ze to Ty poniewaz bylo napisane \"to ja jedna....pisalam do Ciebie....\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 Nie!!! najpierw ładnie przeproś:D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 a za co niby??za to ze nie czytasz tego co do Ciebie pisze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 dobra uciekam spac;) powinnas miec nick OD a nie ND:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion___ Napisano Grudzień 26, 2006 :P:P:P:P:P Nie lubię Cię!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 26, 2006 ja CIebie tez:P:P:P:P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jedna na milion______ Napisano Grudzień 27, 2006 mówiłam,że Cię nie lubię:O ? Zartowałam!! Bardzo Cię nie lubię!!!!!!:P:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D p.s.I'm neurotic,so don't mess with me,OK??? Miało Cię nie byc oszuście:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 Dobranoc and Good luck:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 WOW!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 krówka YEAH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 cze potwór )) topik mnie powalił i sie podnieść nie mogem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 nd ktoś mnie chyba ubiegł ... w pewnym stopniu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 mnie powaliły dysputy na temat ortografii w tym temacie:P no i parę kilo jedzenia , które w ostatnim czasie przyswoiłem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach