.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 nd co co?? kurcze przez wszystkie dni nie zjadłam nic konkretnego :O same ciasta wchłaniałam i zagryzałam je szynką...ilości nieskończone... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 witaj;) ja tez zartowalem:O:O myslalem ze to jest jasne ten jezor o tym swiadczyl:P ty nerwowa chyba zaryjesz;) ja sadzilem ze co najwyzej zlosliwa;P:P:P krowa witaj jak tam swieta?? buszujacy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 bo trzeba było zagryźć patisonem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 zartujesz mialo byc bo znowu jakis korektor sie przyczepi:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 nd przecie ostrzegałam że kiedyś wam założe specjalny topic na którym będziecie mogli miło ze sobą gaworzyć :P hello seba )) przemknęłam przez biskupi niepostrzeżenie :P kurcze diabeł zapomniałąm o patisonach święta są nieważne:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 krowa nie ma zmartwienia, masz mleczyka sebaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 no przecie mówie nd że ktoś mnie ubiegł :D diabeł mleczyka nie wcisnem moge zamorozić na potem :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 buszujaca myslalem ze ten wpis to buszujacego jest:D:D:D:D: czytam nieuwaznie i pozniej smieszne rzeczy z tego wychodza:D:D:D:D:D wymyslilabys jakis nick kojarzacy sei jednoznacznie z Toba;) a nie same plagiaty;):P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nd 0 Napisano Grudzień 27, 2006 prezent świąteczny od chama dostałam;););) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 no to poczeka do przyszłego roku:D gaworzyć proszę bo ja strasznie zardzewiałem w tym temacie, chętnie podglądnę jak to się robiło:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 OWK>>>>jak tam pewnei wesolo bylo w swieta;) nabrudziliscie i uciekliscie a CI co zostali niech sprzataja:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nd 0 Napisano Grudzień 27, 2006 owk> o cholera :O blizny będą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja ubieram się u Prady Napisano Grudzień 27, 2006 wszyscy zmienili nicki to ja też chcę:P krówka dzięki za lekcję, myślisz ,że google mi przetłumaczą?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 dawaj chamie swój plagiat!!:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 widze ze masz same popularne nicki;) to wspolczuje;) tego sprzatania bo za balona juz sobei odbilas;) p.s. a ten prezent to z okazji gwiazdki;) tylko dlaczego do cholery ja nic nie dostalem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja ubieram się u Prady Napisano Grudzień 27, 2006 ja dostałem jestem usatysfakcjonowany:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 sebaa>> jak to nic???? A to ,że z Tobą gadam to mało:P:D ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiony w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 mam dwa plagiaty wiec dobrze ze zmienilas bo jeszcze pod tym drugim bym sie wpisal:P:P:P:P i dopiero by mi sie oberwalo;):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
design 0 Napisano Grudzień 27, 2006 no to super sobi pogaworzyliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiony w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 az sam sei dziwie ze jestem taki mmily dla Ciebie:P:P:P w koncu cham ze mnie;) ten prezent to mam juz od kilkju miesiecy wiec sie nie liczy;P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 nie bądż takim zarozumialcem:P:D jak będziesz mily to może(podkreślam MOZE) dostaniesz prezent noworoczny;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiony w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 wiesz ile jeszcze jest do nowego roku???? tyle czasu to ja nawet dla siebei nie potrafie byc mily:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 design> wreszcie dawno nie używany nick:D;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 przechodze na stary nick bo na tamtym mam za dlugie haslo:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 design>>>>tez go gdzies widzialem;) chyba jekies kobiety na jakims topicku glosowaly ciagle na Ciebei jako na \"perelke\" tego forum:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osaczony nickami 0 Napisano Grudzień 27, 2006 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w sieci 0 Napisano Grudzień 27, 2006 sebaa> zleci szybciej niż Ci się wydaje :D:D:D:D:D:D To tylko parę dni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
buszujący w zbożu 0 Napisano Grudzień 27, 2006 powtórze sie ale Dobranoc krówka-> łapaj colę, to musisz zmieścić:P nd-> no cóż, nie będę nadużywał emotek :P pa sebaa do miłego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sebaa 0 Napisano Grudzień 27, 2006 no cos Ty tyle dni bez chamstwa to do mnie niepodobne;):D przez tyle czasu to zapomnialbym haslo do specjalnie do tego stworzonego nicku:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.obozowa wredna krowa. 0 Napisano Grudzień 27, 2006 a cole to chętnie :D miłych potworze )) ide chyba o ciążach poczytać :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach