Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

nd wracaj!!!!!

Polecane posty

Gość bla bla bla ___
krowa!! Przestań już odświeżać te śmieci:P Nic już im nie pomoże;zbyt cuchną:D Pozwól im się samym zutylizować!!!:classic_cool: 🖐️

Gość buszująy w zbożu
to ja się nakryję gazetą i tu zostaję:classic_cool:

:D:D:D:D:D no co musze gdzieś emotki poćwiczyć, nie :classic_cool: widzisz że mi coś ryczenie nie wychodzi:O przywaliłam te śmieci grubą warstwą wapna - na jakiś czas wystarczy ale chyba trzeba zainwestować w jakąś oczyszczalnie 🖐️ fajne zdjęcie dziś znalazłam :D http://photos1.blogger.com/photoInclude/x/blogger/1457/1175/1600/102844/walkinroundinwomens.jpg

krowa buszujący :D 🖐️ No ! :P:D co kto lubi :P

ostrzegałam,zeby tu nie wchodzić:P:D Buszujący ;) będziesz mi dzisiaj potrzebny :classic_cool:

krówka płyta Separation Road 2006 i Somebody outside są na emulcu ja u siebie nie mam mowa o Annie od Ternheimów:) jest teeżna torrentach...za jakąś godzinę mógłbym miec tylko jak i gdzie ci wrzucić???

a w ogóle to jak wam się podobała ta męska bielizna:P hehe diabeł on też miał wypchane spodnie :classic_cool: znalazłam dziś jeszcze praktyczny poradnik :classic_cool: wsadze go sobie kiedyś w stopkę i będę sie udzielać na topikach: \"pomocy, co kupić mamie/babci/księdzu/koledze/kotu na prezent\" http://www.iprezenty.pl/prezenty_na_Urodziny/36/

krowa teraz dajesz...ja pierdolca dostawałem przed świętamo potem się okazało że miałem dobry pomysł ale zdecydowałem się na sztampe nd a jkie to masz potrzeby, którym mógłbym sprostać....ja nie nadaję się do zbyt wueli rzeczy:P

a dałbyś rade na jakiś megaupload, rapidshare, sendspace czy cuś w tym stylu? byle nie na oxyshare.com jakby ci to miało dłuzej ciągnąć to zostaw, nie kłopotaj się ;) myślałam ze może masz w kolekcji pogrzebie najwyżej i zarejestruje się na ruskich forach - tam cuda wianki mają:D

antonym sie dzisiaj skatowałam na mase :D polecam ci ostatni raz tak się coco rosie wymęczyłam..a tym pewnie dlatego ze bardzo podobne no ale też płyty z serwrów powywalane, a z drugiej strony to ja też juz mało widzę :D gapię się na strony z okładkami płyt i łapię się na tym ze nie wiem na co patrze:D

a ja sama jestem skatowana i stąd ta prośba :P :D Reanimacja mi bedzie potrzebna;),a wiesz,że jesteś w tym najlepszy:P;) Diabeł > zaczęłam Cię czytać,ale teraz nie mam za wiele czasu:D

ja też nie mam czasu:P echhh no tak reanimacja.....ja z moją kurzą zapadłą klatą...nd z obawy o Towje zdrowię nie mogę Cię wentylować....jeszcze dostaniesz coś ode mnie:D

Krowa> jak ktoś powiedzial to nie ja zaliczyłam:P tylko zostalam zaliczona :D Ważne,że OK:P:D Diabeł :P:P:P \" ni to ni łaski bzy\" :D

diabeł :D no to wybaczam;) Masz herbatkę z prądem (_)> i 👄 Lepiej??

krowa> widocznie jakaś niezbyt uważna jestem:P:D A czy to nie wszystko jedno:P ?? :classic_cool: :D

wiesz mi obojętne, tylko fajnie by było jakbyś już miała rodzić to chłopczyka urodziła:classic_cool: wole z nimi w piłkę grać niż co rusz nowe ubranka lalkom wymyślać..wena mnie sie gdzieś zaginęła :O