Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sługa_dla_kobiety

rozkazywanie, tresura, zabawy bdsm etc

Polecane posty

Gość Julllliiaaaa
z drugiej stronny głupio jakoś rozstawać się z kimś tylko z tego powodu że nie pasujem do siebie w łóżu....?

Gość Julllliiaaaa
chociaz nieukrywam że każdy seks z tym gościem to dla mnie hoorror.Jak liże mi stopy.........mam ochote uciec:-(porażka

sama juz sobie chyba odpowiedzialas-seks jest zbyt istotna czescia wspolnego zycia,zeby sie zmuszac/udawac/unikac go/nie czerpac przyjemnosci

Gość Juliaaaa
wiem od dawna w sumie te mysli chodz mi po głowie,masz racjechyba czas skończyć tą farse.Gdyby on miał chociaż normalne preferencje ale nie do uległości!!

a moze on chce ta swoja ulegloscia okazac swoj szacunek tylko? moze jemu lekkie zdominowanie Ciebie kojarzy sie Julio z pozbawianiem Cie czci i trzeba mu to tylko wyjasnic,ze sie myli?

Gość Jullliaaa
Możę masz rację,chociaż my juz tyle razy próbowaliśmy by to on dominował że szoook ale szło mu to strasznie nieudolnie.Ostatni raz jak probowalismy przerwał i stwierdził że sie do tego nienadaje.

Gość Jullliaaa
a mnie tez to nie kreci jak wiem ze sie zmusza.Nasze zycie seksualne skazane jest na porazke nie widze wyiscia z tej sytuacji

Gość Sługa_dla_kobiety
temat sie rozbujał yoooo;] zgadzam sie z opiniami ze nie ma sensu sie zmuszac ani probowac udawac ze ok sie czujecie kims w lozku skoro tak nie jest. i w sumie zgadzam sie z glosami ze powinno bc tak ze facet dominuje a kobieta jest uległa...tyle ze ja to preferuje na codzien, a lubie miec odchyły w stylu bycia zdominowanym w lozku przez kobiete;] pisalem juz wczesniej(powtarzam sie zeby coponiektorzy nie zaczeli rzucac miesem) ze ja lubie tylko niektore rzeczy z takich zabaw, w gre nie wchodzi zadne chore bicie do krwi, scat, pissing etc, ja nawet nie lubie calowania stop kobiety..wole bardziej podniecajace niz bolesne formy dominacji, tylko takie cos mnie kreci, a jak ktos lubi to czego ja nie lubie..to go szanuje bo kazdy ma inny gust;] panno switch cos mnie zaniedbujesz:P zapomnialas o mnie czy jak:D tak a propos gdyby nie ja i switch to ten temat bylby teraz na 30-ktorejs tam podstronie i bylby juz dawno zapomniany na tym forum;]

Gość a ja sie nie znam...
do sluga_dla_kobiety mozesz mi wyjasnic na czym polega scat?? i te inne co byly wymienione? bo ja ciemna w te klocki jestem a bym chciala wiedziec. zgory dzx!

Gość jestescie zboczeni
powinniscie sie leczyc

Gość switch
Darth wiesz co nie mam co robic i podszywam sie, jasne! Gdybm miala to zrobic to juz bardziej dosadniej

Gość switch
sługo, widzisz jak ktos sie wpieprza miedzy wodke a zakąske to potem zaniedbuje ciebie ;)

Gość Sługa_dla_kobiety
to switch masz moze cos takiego jak gg?;D albo cos w tym stylu:P tam by nikt nie przeszkadzal:D a co do wyjasniania to mne krzywi na sama mysl ze mam to pisac;/ bo to ohydne ale ok- scat to hm...robienie kupy;/ na niewolnika, do ust etc, pissing to sikanie na/do niewolnika ktore o dziwo duzo osob lubi..dla mnie to juz chore jest no ale tak jak mowilem akceptuje zdanie i poglady innych;]

Gość switch
a no mam takie cus jak gg :P ale tu publicznie to nie podam, chyba ze założe specjalnie dla ciebie inny numer, widzisz jaka zdolna jestem dla ciebie do poswiecen:P a tak wogole uwazam ze nie jest dewiacja dominowanie przez kobiety, wiadomo kazda woli przyjąć rolę uległej kobiety , być na łasce pana i tylko poddawać sie jego woli, nie majac przy tym własnego zdania. Zreszta przewaga faceta w dominowaniu jest tylko sila fizyczna, kobiety (choć nie wszystkie) tez potrafia być silne psychicznie jak faceci.

Gość Sługa_dla_kobiety
mozesz zalozyc inny nr i wtedy sie odezwe i najwyzej podasz normalny;P Ksiezniczko:D

jasne switch,pocieszaj się dalej tą tezą o sile biedna dziewczynka,która musi sobie udowadniać,że jest silna jak facet lol

Gość heheheheeeeheee
wwszyscy jesteście zboczeńcami i zamiast tu pisać powiniscie siedziec u seksuologów!!Czy wy tego nie rozumiecie?To nie jest normalne?a wy w ogole nie widzicie w tym problemu!!!!!!Poszukajcie pomocy!

Gość Sługa_dla_kobiety
Switch nie spij:P

Gość Sługa_dla_kobiety
temat umarł...switch tez;(

co do bycia switchem nie wierzę by można było to, co w nas drzemie tak ot po prostu ON-OFF. No nie cholera, no nie i już. Chyba że w wersji \"lets play\"....tylko i wyłącznie, ale to już nie jest tak pełne pasji, prawdy, i wszystkiego tego co nam pozwala dotknąc duszy drugiej osoby. wiec albo sie jest top,albo bottom,proste

Gość nie umarl....
;)

Gość jasiomela
chcę być deptany i poniżany gg11995583 :)

Gość Regiss
Do tej pani "S" podaj ten nr gaud :)

Gość Adwokat_DD
Wprawdzie nie o bdsm i wykraczające poza samą sferę erotyki, ale po informacje dotyczące męskiej dominacji i kobiecej uległości zapraszam na stronę: www.domowa-dyscyplina.blog.onet.pl

Gość cyberek
piszcie na gg 5270031 - facet switch

Gość Tresssser
DEBIUTANTKA-SUNIA - musisz miec wszystkie zaliczenia i egzaminy - wszystko wpisane w indeksie i karcie zaliczeniowej powodzenia!!!