Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sztuczne rzęsy

Zakładała któraś sztuczne rzęsy u kosmetyczki? Mam kilka pytań.

Polecane posty

Gość sztuczne rzęsy

Chciałabym założyć sobie sztuczne rzęsy, mam kilka ważnych uroczystości pod rząd. Mogę zdecydować o długości tych rzęs, tak żeby nie wyglądały one na sztuczne? Ile to kosztuje? Można to wykonaC w zakładzie kosmetycznym? Muszę kupić rzęsy, czy kosmetyczka dysponuje takowymi?

Gość sztuczne rzęsy

Gość asia-frycia
wiec koszt zalozenia rzes to 2-4zl za kepke u kosmetyczki,najlepiej zalozyc sobie zalozyc ok.5-6 kepek,chyba ,ze chcesz tylko na kaciki oka to wystarcza 3.Trzyma sie ok.2 tyognie,lecz w tym czasie trzeba sie delikatnie obchodzic z tym,nie zmywac oczu mleczkiem (bo rzesy sie odkleja),unikac tarcia oczku,mocnego tuszowania rzes. sa rozne dlugosci tych kepek mozesz wybrac sobie srednie lub dlugie,lecz srednie wygladaja naturalniej.Jezeli taki zabieg wykona Tobie dobra kosmetyczka to napewno nie bedzie nic widac,ze sa doklejone!! Pozdrawiam

Gość sztuczne rzęsy
Dzięki za odpowiedź. Kiedy kosmetyczka założy mi te rzęsy i wrócę już do domu, mogę nałożyć na te sztuczne rzęsy tusz?? Potem wieczorem mogę go zmyć bez obawy, że coś się odklei??

Gość asia-frycia
mozesz nalozyc tusz ,ale wiadomo nie tuszowac ich tak na maxa,wieczorem mozesz zmyc najlepiej plynem do demakijazu oczu,nie mleczkiem bo gdy produkt ktorym demakijazujesz nie moze byc tlusty.najlepiej wacik+plyn do demakijazu oczu i delikatne ruchy od nasady rzes po ich koniec przy zamknietym oku!