Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaa666

CZEMU NIE FACECI ????

Polecane posty

Gość Ankaa666

Mam pytanie do wszystkich. Codzień widze tematy w których sfrustrowane laski pisza o inych,że ladne i ze im zazdroszczą lub faceci wklejają linki z fotami kobiet tych pięknych,sexy itd... Moze ten temat bedzie dotyczył facetów??? Bo tego nie widziałam tutaj:( Dziewczyny - wklejajcie tu linki przystojnych facetów no i oczywiście faceci - dawajcie swoje linki :D Zeby Panią było też miło popatrzeć :D ;-)

Gość Kaylla
Ja proponuje wyjechac z kraju :D A tak na powaznie to kupa facetow mysli ze jest super, a jak sa po jednym to juz wogole wiec z takimi propozycjami to ostroznie. Inna sprawa jest taka ze kazda ma inny gust.. ale poszukam i wkleje :D Ktore stworzonko mi podchodzi..napewno musi miec ladne usta :D :D :D :D :D

Gość Ankaa666
Ahhh ten topic upadnie szybciej niż myślę :) Jestem na Kafeterii od jakichś 2 tygodni i to pierwszy temat jak dałam i chyba najgłupszy hahaha ;)

Gość Ankaa666
Ooo witaj blondynka15 :) to Ty wczoraj wklejałaś linka z laskami bez makijazu :D :p

oj moja mama za nim szaleje...minie sie tam on niuepodoba wole np. kube wesołowskiego z na wspólnej albo macka zakoscielnego;] bardzo przystojny jest paweł deląg mniam:D a z zagranicznycvh gwiazd to oczywiscie brad pitt szczególnie w filmie \"troja: byl bosssski

Gość Ankaa666
Wesołowski nie jest taki dzeicinny, ale Deląg uuuu on to od zawsze mi się podobał :D jest ich więcej oczywiście,ale teraz nie umiem sobie przypomnieć:Da tym bardziej znaleźć linktó,ale może na fotce coś będzie i poszukamy facetów wśród nas,a nie wśród branży filmowej ? :D

Gość ........Ola
Oglądacie na dobre i na złe? Podoba mi się aktor grający Donovana, tego producenta, męża Meg- siostry Zosi.

Kaylla ehh zabiłaś mnie... boki to za mało powiedziane. czemu takich nie widuje? chociaz chciałabym sie popatrzec ;)

Gość Kaylla
Agusiak: Pociesze Cie..przynajmniej wiesz ze istnieja (to nie krasnoludki) !!Czyli napewno gdzies sa.. Mnie najbardziej kreca oczy.Facet musi miec w nich "diabla" zeby mnie zainteresowal.Sama takie mam ,moze to dlatego;)

Gość Ankaa666
uuu fajny ten facet z dolce&gabbana :D

Gość Ankaa666
uuu fajny ten facet z dolce&gabbana :D