Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leczaca twarz

Od dzisiaj do sylwestra siedze w domu wiec lecze calymi dniami moja buzke

Polecane posty

Gość leczaca twarz

;) Calymi dniami bedzie nalozony jakis kremik i cos na pryszcze zeby sie zmniejszyly....bede pic duzo wody mineralnej...i choc na sylwestra jade tylko do rodzinki to chce wygladac ladnie,bo a noz widelec moze gdzies jednak pojde;)

Gość Angelinn
Ja dzisiaj z kremem na twarzy ( tez mam syfki bue:( ) odpuscilam sobie widzenie z facetem (byl piatek sobota niedziela..przerwa!!) ,jutro ide na solarke i kupie sobie jakis krem z delikatnym brokatem (Nivea moze??) i walki do wlosow , takie duze bo chce miec duuuze loczki :D

Gość leczaca twarz
a bylas juz kiedykolwiek na solarium???Jak tak to po jakim czasie idziesz i na ile???;)

Gość addssd
powiem wam ze niepotrzebnie maskujecie sie na cale dnie jakimis kremami bo to tylko spowolni gojenie sie pryszczy.. wtedy skora nie oddycha wiec jak ma sie wysuszyc jak ja przykepiecie jakimis kremami i mazidlami? wystarczy 3 razy dziennie posmarowac albo polozyc jakas maseczke na 15 min i tyle wtedy ladnie wysuszy a juz sie wszystko samo ladnie pogoi;)

Gość leczaca twarz
no niestety...ale probowalam i tego i tego i bardziej dziala na mnie jak mam polozone punktowo lecznicze kremy:P

Gość hej ho hej ha
to ja tez sie dolaczam;)tyle ze musze codziennie chociaz po zakupy wyjsc,to sie umaluje na zakupy a jak wroce od razu zmyje to swinstwo i zaczne leczyc moja twarz;)

Gość z autopsji
a ja mam tak, ze jak siedze w domu i sie nie maluje to mam gorsza cere niz jak jestem zajeta i ciagle gdzies biegam... psychika? :)

Gość Ciekawa0000
Gdyby ktos mógł odpowiedziec na powyzsze pytankoo jesli chodzi o psychike równiez byłabym wdzieczna

Gość leczaca twarz
no ja musze jednak pochodzic troche bez makijazu zeby bylo troche lepiej:D

Gość aaAasy
Jakie punktowe kremy!???????? co jest dobre???????

Gość leczaca twarz
ja nakladam masc cynkowa....choc ostatnio zmieszalam masc cynkowa,tribiotic i tormentiol im usze powiedziec ze jak wieczorem wycisnelam syfki(jakis czas temu) i posmarowalam to rano nic nie bylo widac...nie wiem jak to bedzie dzialad na nie wycisniete...mam nadzieje ze tak samo dobrze

Gość Krem bambino
Krem bambino najlepszy na wszystko :). Powaznie, szczegolnie na pryszcze.

Gość Angelinn
do Krem Bambino : napisz ile masz lat i jaka cere.Powiem Ci ze na mnie dziala tylko pierwsze wklepanie,potem jest juz tragedia. My dziewczyny z takimi problemami testowalysmy juz prawie wszystko na sobie i jak slysze 'bambino dziala' to mnie ciary przechodza po plecach. Psychika jest BARDZO WAZNA!!!!! Kiedys znajoma pokazala mi jakies pismo dla nastolatek i tam byly dwie kobietki ktore chcialyschudnac i mialy sobie wmawiac oraz wyobrazac ze sa chude.Po jakims czasie faktycznie byly chudsze o te kilka kg. Wyobrazam sobie wiec od jakiegos czasu ze mam na buzi taka maseczke zelowa ktora sie sciaga normalnie i na tej maseczce sa wyblakle blizenki z ktorymi mam problem.Im blizej do sylwka to ja ta maseczke sciagam wiecej i blizny sa prawie niewidoczne. Oczywiscie cos mam na brodzie pod skora ale jestem uparta klade krem babydream 2cm :D i wiem ze zniknie do wieczora. Na poczatku jak sobie zaczynalam wyobrazac to byly problemy z psychika bo ciagle krzywila to moje wyobrazenie umieszczajac jakies nowe paskudne rzeczy ,ale to sie da wyrobic. leczaca twarz : bylam na solarce - poszlam tylko dlatego ze moje biale cialo bylo biale i opalalo sie na rozowo ,skora schodzila i bylo dalej biale.poszlam na 5min i wyszlam z ladnym kolorkiem.Od tamtej pory solarka i SLONCE(!!!! :D) opala normalnie na zolto i na braz.Ostatnia solarka byla dwa miechy temu (a ta zolc na ciele dalej sie trzyma - co innego twarz ,kremy maseczki i wyglada bialo rozowo) wiec trzeba skoczyc ponownie,wyrownac kolory miedzy buzka a reszta..no i samopoczucie poprawic:)Co do syfkow to slyszalam ze po okresie dobrze jest chodzic (nie przed) ale to taka plota nie wiem czy prawdziwa . Solarka wysusza faktycznie ale nie mozna przesadzac i napewno nie jest czyms co napewno wyleczy nam buzie. Ja jestem za sama natura i maseczkami drozdzowo-miodowymi.

Gość Angelinn
leczaca twarz : plus.Tormentiol uzywalam w podstawowce z kumpela na czolko.Strasznie ciezka masc ale jak na Ciebie dziala to gratuluje:) Moja buzia jest szczegolnie wrazliwa wiec takie opcje odpadaja. Powodzenia zycze i sobie tez,zebysmy na Sylwka byly cudne jak nimfy lesne , greckie boginie.

Gość Krem bambino
mam 8 lat, cere trądzikową tlustą. Dermatolog stwierdzil ze ta "tłusta" cera jest wynikiem wczesniejszego przesuszenia. Uzywam kremu bambino dosyc dlugo i Mi pomaga dlatgo go polecam ( moze faktycznie nie kazdemu sluzy).

Gość Krem bambino
18 lat nie 8 :) pomylka

Czy zeby wysuszyc pryszcza mozna stosowac no wodke? tzn nalac na wacik i przytrzymac...? sa jakies skutki niekorzystne? prosze o odpowiedz

Gość Angelinn
Ciekawe co by powiedzial o wypalonej twarzy.. Dermatolodzy!! Trzeba miec szczescie zeby trafic na dobrego ktory pomoze.Ja szczescia nie mialam ale co nas nie zabije to nas wzmocni a Bozia wie co robi i wszystko jest po cos. 23.Cera wyjatkowo wrazliwa delikatna , mieszana:) Jest z tym troche zabawy ale juz wiem co szkodzi co pomaga (wcinam czekolade tonami i nic sie nie dzieje! - przy zmianie marki papierosow wariacje na temat, palmalesupalajty.Palac eLemy miesiac ponad przypominalam niebo pelne gwiazd);) Zapisywalam.. co jadlam,czy cwiczylam czy siedzialam na pupie. Ruch pomaga bardzo:)

Gość Angelinn
joop: zniszczy Ci naskorek.

Gość poleccie cos skutecznego
bo sylwek tuz tuz a ja nie wiem co robic:(

Gość leczaca twarz
ehh...powyciskalam sobie troszeczke na czole...:( i jeszcze jedna zla wiadomosc..jednak w piatek i w sobote bede musiala wyjsc...wiec zostaje tylko jutrzejszy dzien..cos czuje ze z ta moja twarza nie bedzie najlepiej w sylwestra:(

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ja tez mam 18 lat i cerę tłustą tzn mieszaną ale z przewagą tłustej ;) i uważam ze krem bambino jest najlepszy na wszystko! :)

Gość nie polecam bambino

Gość kasyś
Ja od wczoraj siedzę w domu i lecze pryszczole:smaruje je maścią cynkową zmieszaną z jakąś inną maścią,ale musze polecić ACNE DERM- to naprawę dobra maść dostępna w aptece, tylko moim prycholom, to już nic nie pomaga, leczyłam sie u dermatologa i efekty były, ale krótkotrwałe od jutra zaczynam leczenie uryną!! :)))Trzeba jakoś wyglądać na sylwka,bo niestety nawet najlepszy puder nie przykryje pryszczy!

Gość miskaaaa
Po urynie następuje wysyp!! Wiec lepiej sie wstrzymaj i zacznij kuracje po sylwestrze. Wiem, bo robiłam taka kuracje pół roku ale efektów nie było. Jeśli chcesz to sprobój ale lepiej po sylwestrze. Jesli masz jakies pytanie co do urynoterapii to pytaj :)

Gość ola99999999999999
ja tez nie randkuje teraz hih dzis bylam na solarium jutro tez ide :) wlasnie zrobilam maseczke z glinki zielonej i kremik potem na twarz a jak cos wyskoczylo stosuje masc z vichy...