Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ewcia32

Nietrafione prezenty świąteczne....

Polecane posty

Jest juz po swietach,wiec moze warto pochwalic sie prezentami....:PCzy wszystkie były trafione?

ja dostałam od Tatusia prezent o jakim marzyłam :D nowiutką V3 ;) ;) a najlepszy jest mój brat, który znalazł pod choinką laptopa, skrzywił się i powiedział coś w stylu \"..no, może być ...\" hehehehhe ;) prezent od mamy (nietrafiony) - rózowa satynowa koszula nocna do kostek :O :O nie nawidzę nocnych koszul i satyny :P chyba mi mamusia na złość chciała zrobić :D :D

Gość ale ty jesteś pusta teorio
:o

dziękuję ślicznie ;) ;) ;) :P :P temat jest pochwalcie się prezentami i napiszcie czy były trafione czy nie napisałam na temat i nie rozumiem o co Ci chodzi ?? ;) jakiś problem masz czy nie dostałaś niczego i żal dupę ściska ?? :P :P :P

Gość może on jest blądynką

nie rozumien...dlaczego napisalas ze teoria jest pusta ? tylko nie pisz,ze chodzi Ci o to ze dostala fajne prezenty /ona j jej brat/

Gość hm...............
Temat brzmi "nietrafione prezenty swiateczne":O

ona ..82 ---> chodzi jej o to, ze napisałam na temat a wyszło na to, ze się chwalę i jestem pusta ;) ale to norma na kafeterii zwłaszcza, jeśli wypowiada się pomarańcza ;) ja już do tego przywykłam :D

Gość A JA DOSTAŁEM SŁONIA
W KARAWCE A MIAŁ BYĆ W BUTELCE

a druga częśc tematu brzmi : \"....Jest juz po swietach,wiec moze warto pochwalic sie prezentami....\" tylko wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem :P :P :P poza tym wg mojego brata laptop był prezentem nietrafionym :P ale ok odwołuję wszystko : NIC NIE DOSTAŁAM 🖐️

Gość wszyscy ci którzy narzekają
na prezenty są kompletnymi bałwanami :o ktoś wam daje prezent z serca, mysli, że będziecie się cieszyć, a wy żalicie się na forum, jakie to badziewie dostaliscie.... :o rózowa satynowa koszulka.... a ktoś inny nie ma w czym spać, albo czym sie przykryć :o koszulka pewnie nie była firmowa, co? a prezenty dostałam, fajne, więc nikomu nie musze zazdrościć, wkurza mnie tylko podejście takich cholernych księzniczek

Gość kasiuleńka*
a moje wszystkie prezenty byly idealne :)

Nie zawsze prezenty musza byc od serca.....sama sie kiedys przekonałam....Zaprosiłam na moje urodziny kolezanki i jedna z nich dała mi obdrapane, uzywane klipsy....czy to byl prezent od serca?Kolezanka nie nalezy do osob ubogich.Mysle,ze jedna roza bylaby taktownym prezentem i od serca niz znoszone klipsy....

Gość wszyscy ci którzy narzekają
myślę o prezentach od najbliższych - rodzice, rodzeństwo

wszyscy ci którzy narzekają ---> ej soryy mam sie zachwycac różową satyną ktorej nie znoszę tylko dlatego ze ktos nie ma w czym spac ?? no prosze Cię :O jak chcesz to mogę ją jutro zanieść do miejsca, gdzie zbieraja odzież dla biednych bo robie to bardzo czesto wiec tą koszulkę tez moge oddac i to nie byl prezent od serca bo mama doskonale wie czego ja nie lubie i chciala mi dokuczyc :P

Moj facet w prezencie gwiazdkowym dal mi bilet na \"Apocalypto\". oczywiscie sobie też kupil, wiec pojdziemy razem. Szkoda tylko że to on jest zafascynowany tym gatunkiem filmow, a nie ja :O

Gość dlaczego chciala Ci dokuczyć
???????????

Gość piękna ania
a mi tato kupił nowe BMW i nie trafił bo wolę jeżdzić AUDI 💤 🖐️

może dlatego, że nie mam z nią najlepszych stosunków ?? że jestem ta najgorsza a mój braciszek cacy mimo, że popierd... studia na 4 roku bo mu się odechciało, nie pracuje, nic nie robi a ja za 5 mscy bronię mgr, pracuje i wszystko w domu robię tzn sprzatam, piorę, gotuje itd ?? albo mnie po prostu nie kocha i dlatego :) nie wiem, nie wnikam, nie interesuje mnie to szczerze mówiąc :(

Ashley - od czasu do czasu mozna sie poswiecić;) a tak ogólnie ujmując nigdy sie nie da dogodzić człowiekowi ;) taka juz nasza natura;)

Gość globtrotter
A u nas z kasą krucho i umówiliśmy się że kupujemy sobie kosmetyki (te które się nam akurat kończą) Wybór firmy należał do darczyńcy;) więc i tak była niespodzianka:)

teoria, jestes idiotka, skoro uwazasz, ze wlasna matka chciala cidokuczyc, djac prezent. Tez nie lubie nadetych ksiezniczek, ktore zamiast sie cieszyc, ze ktos o nich myslal, chodzil, szukal dla nich prezentu, potrafia tylko wybrzydzac i podejrzewac o zle intencje. Obys nie musiala kiedys znalezc sie w sytuacji, kiedy spedzisz samotnie swieta i wspomnisz, jak bylo fajnie dostac rozowa koszulke od zlosliwej wrednej mamy :o

Mia ---> bla bla bla ja nie podejrzewam ja jestem tego pewna ale nie mam zamiaru przedstawiać Ci mojej sytuacji w domu z matką w roli głównej bo to trwa jakieś 7 lat i zajęło by mi w cholere czasu a i ochoty zbytnio nie mam Twoja sprawa co myślisz tylko zauważ, ze ja nikogo nie wyzywam a Ty od razu idiotkami jedziesz co świadczy o Tobie i Twoim poziomie kultury :P

p.s i wiem , ze nie chodziła i nie szukała dla mnie tego prezentu bo dostała go w czerwcu na swoje imieniny 🖐️ i co zatkało ??

Mhm, przez 3 lata bycia na forum zauważyłam pewne standardy w \"dyskusjach\" :O Ale odbiegamy od tematu :P

no standardów nie da sie nie zauważyć ale ja już na to uwagi nie zwracam bo i sensu nie widze wielkiego ;) ;) no właśnie a co z Waszymi prezentami Lilly i Chomikowa ?? :) :) :)