Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anuulka

czy mimo dostania okresu ciaza mozliwa?

Polecane posty

Gość anuulka
robilam kilka testow -z moczu 11, 18, 19 , 20 , 35, 37 i 40 dniu po stosunku wyszly ujemnie jeden jakis romed wyszel taki watpliwy ale inne ujemne i 2 z krwi w 13 i 19 dniu po stosunku i wyszly ujemne ale jkoas ciagle sie denerwuje, mimo ze mialam 2 okresy po tym, jakie to dziwne

Gość madziema
jezeli zazywasz tabletki to na 100% nie bedziesz w ciazy

Gość gagagagaga
romed jest do dupy mi wyszedł pozytywny a c wciazy nie byłam

Gość anuulka
nie biore tabletek, romed chyba rzeczywiscie jest kiepski, bo na drug i dzien robilam test z krwi i wyszedl ujemnie wiec nie moglo byc hcg w moczu

Gość anuulka
wiem ze to dziwne ale nadal sie boje

Gość Znajka
Mam ten sam problem, miałam stosunek dzień przed okresem, niepeły, później z gumką ale jednak się nieco denerwuje. Słuchaj. Plemniki zyją w organiźmie kobiety 24 godziny. TY mając okres-normalny - wyrzucasz wszystko, razem z jajeczkiem. (btw, okres w ciązy to brązowe plamienia, nie bolesne i łatwo to odróżnić od wykłego) JEŻELI masz okres w czasie ciązy: -początek poronienia -bądź też poroniłaś. nie ma bata zebyś miała okres (normalny) i była w ciązy. Nie ma się czym martwić :)

Gość Znajka
madziema jezeli zazywasz tabletki to na 100% nie bedziesz w ciazy madziema... nie mów jej bzdór. Tabletki to 98%, gumka też cos w tym stylu. moja koleżanka znalazła się w tych 2% po tabletkach, ale to jest... EWENEMENT. szanse nikłe, no ale jak ktoś nie ma tyle szczęscia no to cóż. Panna, nie masz się czym martwić. w moczu już by wyszło, w krwi też. za KAZDYM razem. tak więc spoko loko :)

Gość juz sama nie wiem....
witam...otoz przedstawie swoja sytuacje kochalam sie z moim chlopakiem i pekla nam prezerwatywa-teoretycznie byly to dni nieplodne(ok25stycznia) 8 dni potem dostalam okresu (w 31dniu cyklu) w miare normalnie..okres trwal normalnie 6 dni coprawda byl troche dziwny na poczatku byl obfity potem mialam plamienie i potem znow krwawienie ale cos jest nie tak gdyz wczoraj dostalam plamienia a dzis krwawienia.. nie wiem sama co sie dzieje jestem zdezorientowana i nie wiem coo tym myslec czy to moze byc...do lekarza pojde ale dopiero w poniedzialek...co o ym wszystkm mam myslec...pomozcie....:(

Gość nussbeisser
Mam wrażenie, że zaczynasz wmawiać sobie, że z miesiączką coś jest nie tak. Jeśli zaczęła się w terminie i były typowe dla niej bóle przedmiesiączkowe to nie ma co się stresować;)

Gość mam pytanieee
a to badanie z krwi, ot tak można zrobić? idzie się do laboratorium i co ? czy trzeba mieć jakieś skierowanie od lekarza, gina...? odp. proszę !

Gość nussbeisser
Trzeba iść do ginekologa.

Gość Lishelle
Ja kochałam się z facetem bez gumki ale on nie skończył we mnie.Następnego dnia dostałam okres ale jakiś dziwny.Trwał tylko 4 dni i była jakby wodnisty....Teraz czekam na okres powinnam już dostać mam ból brzucha tak jak zawsze ale okresu dalej nie ma:/Boję się jak cholera bo ten facet mnie zostawił i jak będę w ciąży to się pochlastam:/Jutro kupię test....

Gość miamoore
hej mam takie pytanie , zrobiłam test ciążowy w dzien spodziewanej miesiaczki i wyszedł negatywny, kilka godzin po tym dostałam silne bóle brzucha i okres , następnie kilkanaście dni po okresie mialam gęsty przezroczysty śluz ciągnący , potem 2 tygodnie po śluzie pojawił sie nastepny okres (jak zwykle z silnymi bólami brzucha) czy mimo tego moge obawiac sie ciąży? dodam jeszcze tyle ze ten gęsty śluz trwał tylko 2 dni

Gość miamoore
odpowiedzcie mi plis:(

Gość miamoore
martwie sie, czy taki gęsty sluz przezroczysty wystepuje w ciazy?

Gość zalamana..
czy mozliwe bylo ze wpadlismy kochalismy sie bez zabezpieczenia ale tylko chwile i potem z zabezpieczeniem a potem przy drugim razie znow poczatek bez ale do drugiego razu minelo jakas godzina , bylam w drugim dniu okresu . prosze powiedzice mi czy moglismy wpasc?