Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZanuTi

Gdzie się podziali prawdziwi mężczyzni?

Polecane posty

hehehe liquid_silk tylko oby nigdy nie stracili siły i zawsze umieli się podnieść ;);)

Gość robby
Kaja 29 Odezwij sie jeszcze

Gość robby
Kaja 29 TAK

Nigdy nie byłam egoistką, a wręcz odwortnie, lecz kontakty z mężczyznami mnie tego niestety nauczyły...

Gość robby
Kaja 29 oby będę czekał....

Gość robby
ZanuTi mnie też ale wiesz czasami nie warto jednak być egoistą

Gość robby
Kaja 29 się zarumieniłem. Kolorowych snów mam nadzieję że do zobaczenia wkrótce

nie czasami tylko nigdy nie opłaca się być egoistą jeśli idzie o uczucia do drugiego człowieka....

Gość robby
Dida1921 o tym właśnie mówię kilka ładnych lat robiłem , żyłem,pracowałem dla kogoś, a dzisiaj usłyszałem takie słwa, że nigdybyście takich nie chcieli usłyszeć, wierzcie mi...

Gość ja78
najlepiej chyba starac sie znaleźć złoty środek we wszystkim (a łatwe to nie jest)

chodzilo o to, ze trzeba czasem pomyslec takze o sobie, czasem o sobie zapominamy, a to nie jest dobre, jesli myslimy o sobie i pracujemy nad soba, zastanawiamy sie nad swoim zyciem, zachowaniem i potrzebami to wiecej z siebie mozemy pozniej ofiarowac innej osobie, jesli chodzi o uczucia do innej osoby to oczywiscie egoizm nie wchodzi w gre, a le Zanuti miala chyba na mysli facetow, ktorzy sa samotni i w glownej mierze dlatego, iz sa w siebie zapatrzeni, ja to tak odebralam

miło się Was słucha, tylko Drodzy Panowie to o czym rozmawiamy to czysta teoria, rzeczywistość, chociażby po temacie topiku, bywa inna i nijak sie miewa to praktyki... a moze to ja juz jestem za \"stara\", aby uwierzyć?

pracować nad sobą to nic złego wręcz przeciwnie... ale zapatrzenie w siebie to zwykły narcyzm a tacy faceci kojarzą mi się z jakimiś pustymi osobami... nie wiem czemu..

jezeli jutro mam zdążyć do pracy na 9, to i ja oddam sie przyjemności spania, dobranoc

Gość ja78
teoria przeważnie nie idzie w parze z praktyką (tego sie nauczyłam po studiach:) ) a jesli chodzi o temat "życie" czy "człowiek" to już szczególnie

Gość ja78
czy tylko ja mam jutro wolne??:)

a jutro zakopane wiec dopiero do \"zobaczenia\" w nowym roku wszystkiego dobrego :):):):):)

Gość ja78
na tym topiku jest tak jak w kontaktach miedzyludzkich - najpierw poznajemy kogos -zaciekawienie,rozmowy,sprawdzanie...,później,gdy juz sie lepiej znamy pozwalamy sobie na wiecej -dyskusje,może nawet flirty...,a na końcu -wyciszenie,sprowadzenie wszystkiego do stanu normalności -w tym wypadku "dobranoc" :) ktos sie ze mną zgadza?

Piękne, aż się wzruszyłem, ale flirt czasami bywa wcześniej, ale nie musi przerodzić się w coś więcej po poznaniu drugiego człowieka lepiej. Nie można sprowadzać do jednego, takich rzeczy, ustalonego schematu.

Gość robby
Creative Design a mówią że życie to schematy....