Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matylda27

boje sie ze moj brzuch jest za maly na ten tydzien - prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość matylda27

Jestem w 21 tc i nie widac po mnie ciazy:O martwie sie bardzo mam 77 cm w brzuszku - TYLKO! kto mnie widzi nie chce uwierzyc ze jestem w polowie 5tego miesiaca ciazy:O Bardzo Was prosze\dziewczyny - napiszcie ile Wy macie w brzuszkach i w ktorym tc jestescie.

Gość tralalalallaaa
jesli to pierwsza ciaza to normaln enie przejmuj sie!!!!czujesz ruchy?to jest ok!!!!!!ja w 1 ciazy w 6 miesiacu bralam slub i nik nie wiedzial

Tu nie ma zadnych norm. U mnie ciążę na brzuchu bylo dobrze widac dopiero pod koniec 6 miesiaca. Za to potem ja juz sie pojawił to powiekszał siew niezłym tempie. a na porodówce była ze mna dziewczyna która do końca ciąży chodziła w spodniach w rozmiarze 42.

Gość Niby wiem a jednak nie
NIe martw się. Moja koleżanka w ogóle nie wyglądała na ciążę prawie do 8 miesiąca. Nawet niektórzy zaczęli powątpiewać w jej ciążę. W 9 miesiącu jej brzuszek urósł niesamowicie. Urodziła zdrową dziewczynkę, która ma obecnie 14 miesięcy:)

Cala ciaze mialam maly brzuch...zaczal rosnac dopiero w 6 miesiacu...Jak ogladam zdjecia z 5 mies to nie widac jeszcze nic :) W calej ciazy przytylam tylko 5 kg i do konca chodzilam w swoich spodniach sprzed ciazy :) Nawet moja gin sie martwila,ze cos jest nie tak....Ale chyba taka moja uroda :) Syn wazyl 3500 i mial 60 cm dlugosci takze wcale nie byla malutki tak jak niektorzy przepowiadaali wage 2500 maksymalnie ;)

Gość matylda27
dzieki dziewczyny:) martwie sie bo ostatnio poszlam do lekarza - nie prowadzacego i powiedzial mi ze to wg usg 19 tc a nie 21 - dlatego sie martwie ze dzidzia moze byc za mala albo co:O a bralam pregnyl zeby zajsc w ciaze ( po pegnylu owlacja jest w dzien jego podania lub w nastepnym dniu) wiec wiek dzidzi powinien byc okreslony bezblednie przez mojego lekarza

:) NIE MARTW SIĘ!!! :) Moge się podpisać pod słowami Urwiska. Przytyłam w ciąży 7kg, urodziłam zdrowego synka 3450. Brzuszek miałam mało widoczny nawet w 8mies. z czego byłam bardzo niezadowolona. Długo się tym martwiłam. Zaokrąglił się bardziej w 9mies ale i tak niektórzy tego nie zauważyli. Na studiach oprócz kilku osób nie wie nikt o ciąży-nie poznali, mimo iż nie przerwałam nauki. Cały ten okres przechodziłam w swoich ciuszkach sprzed ciąży. Nic nie kupiłam rozmiarowo większego. Pozdrawiam i życze udanego rozwiązania.

Gość _d_
Matylda moja ciotka urodzila dziecko, ale wszyscy w rodzinie i tak byli przekonani, ze go adoptowali, bo przeciez "w ciazy to ona na pewno nie byla" bo niby kiedy?? :P Wiec nie przejmuj sie :) Zycze Ci zeby choc troszke urosl, bo ja jestem w 11 tyg i juz nie moge sie doczekac kiedy bedziie wiekszy :D

w 1 ciazy w pierwszym trymestrze schudlam 9kg i jak mam fotki z konca 5 miesiaca to wygladalam lepiej niz przed ciaza. w 6 miesiacy mialam fotki co tydzien robione przy okazji imprezek rodzinnych i tak jak na fotce z wigilii bruzsio jeszcze plaskie tak na noworocznym byla juz ladna kuleczka tyle ze sie wszysscy podsmiewali ze mocniej sie najadlam i to dlatego. nawet pewne osoby to sie smialy ze mam ciaze ale urojona... brzuszek ciazowy taki widoczny pojawil sie w lutym tak w polowie a corcie urodzilam w polowie kwietnia teraz dla odmiany brzuszek mam juz od 10 tygodnia i to dopiero czarna rozpacz jak sie w nic nie wlazi :P

nie matw się, mój brzuszek wywaliło dosłownie z dnia na dzień w pierwszy dzięń 7 miesiąca, każdy się dziwił gdzie ja to dziecko chowam :) wcześniej nic nie było po mnie widać poza dużymi piersiami z b do dd :) pozdrawiam

mi brzuszek wyskoczyl w ciagu jednego tygodnia ale i tak byl malutki jak na 5 msc. teraz jestem w 7 i wszyscy mowia bonka to 3 msc? wielkosc brzuszka nie swiadczy o wielkosci dzidziusia nie panikuj ja tez sie tym zamartwialam plakalam i bez potrzeby

Gość gfvbn
jejuuu kobieto chyba jak by bylo cos zle to by ci gin powiedzial....!!! ;/;/ ta ciąża to ci na mozg chyba juz wali;/;/

ja w pierwszej ciąży dostalam brzuszka dopiero w 7 miesiącu wiec nie ma co sie martwic - dla porownania teraz jestem w piątym a wygladam na 7-8 i kazdy mi wpiera ze beda blizniaki

Kochana nic sie nie martw chyba lepiej miec maly niz ogromny chocby ze wzgledu na wygode;-) ja pod koniec 7 m-ca jak szlam na ustny egzamin to mi kady mowil wez troche ten brzuch wypnij bo nawet nic nie widac dodam ze mialam sweterk ktory nosilam przed ciaza a za tydzien w wigilie juz mialam duzo wiekszy brzuch takze w ciagu tygodnia bardzo mi urosl.