Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niby wiem a jednak nie

Maleńka niteczka krwi w śluzie tylko w dzień owulacji, czy nie tylko????????????

Polecane posty

Gość Niby wiem a jednak nie

Witajcie;) Nie jestem jakimś nowicjuszem w obserwacjach, ale w tak wnikliwych owszem. Umiem rozróżnić śluz płodny od niepłodnego, ale mam pytanie. Czy te maleńkie niteczki krwi mogą pojawić się tylko w dzień owulacji, czy w ogóle podczas dni płodnych. Pytam, gdyż zaskakują mnie wyliczenia. Dzisiaj obudziłam się zbyt późno, tak, że tempka nie jest miarodajna. Do niedawna miałam cykle 30-32 dni. Ostatnio miałam jakieś zawirowania- dwa cykle: 37 i 38 dni. Ostatnią miesiączkę miałam 16 grudnia, tak, że dziś mam 12 dzień i nie powinno być dziś owulacji. Czuję też lekkie (ale całkiem przyjemne, nie jest to ból) lewego jajnika. Proszę o wypowiedź doświadczone dziewczyny:) Pozdrawiam

czytałam ...ze 3 razy ..chocbym chciala nie potrafie pomoc kompletnie nie \"obczajam\"

Gość
może być, że wystąpiła owulacja. Zawsze moga nastąpić zmiany, np. temperatura również wpływa. Poza tym pisal.aś, że miałaś ostatnie dwa cykle rozregulowane, tzn. dłuższe. Kup sobie najlepiej testy owulacyjne i bedziesz wszystko wiedziała. pzdr:)