Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 trzeba bylo uwa偶ac

Dlaczego tyle was tu siedzi a nikt z was nie stosuje metody ssania oleju?????

Polecane posty

Go艣膰 depa
prosze piscie na temat jak i w czym pomaga wam ten olej

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja tez jestem ciekawa bardzo o tej metodzie? ale to chyba dziala bo kazdy tak to zachwala kto sprobowala tego oczywiscie,,, a nie wiecie czy komus pomoglo to ssanie na zapalenie spojowek??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depa
moja mama co bierze olej juz chyba rok miala miec operacje na kolano bardzo ja bolalo teraz nie boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depa
a moze ktos wie czy pomaga na luszczyce nog

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do zabki chodzi
mozna najlepsze metody stosowa膰 a i tak nie pomoga jaksie b臋dziesz 偶le odzywia膰 albo przebywa膰 w skazonym powietrzu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 depa
a czy komus pomogl na przewiekly katar ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 candi
A ktos probowal ssania przy grzybicy ukladu pokarmowego???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KOKAaaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjdishfosne
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka987
Zaczynam ssa膰! Mam problemy z zatokami. Jak bedzie cos sie dzia艂o to napisze! POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wyczerpana
sssijmy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja opowiem swoj膮 historie
oglnie i kr贸tko bo nie mam czasy teraz za bardzo OLEJEM WYLECZY艁AM ZATOKI,B脫LE PLEC脫W ,CI膭GLE ANGINY ..ODK膭D SSAM NIE MIALAM ANI RAZ GRYPY ANI NIE CHOROWALAM ANI NIE BOLALO GARDLO I UCHO../JAK TYLKO ZACZYNA COS BOLEC I SSAM OD RAZU PRZECHODZI NA DRUGI DZIE艃..MASAKRA..NIE?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzzzzzzzzzzzz
Ss臋 olej od po艂owy stycznia, co rano na czczo. Co zauwa偶y艂am: - wybieli艂y mi si臋 z臋by, - zmniejszy艂o si臋ob艂o偶enie j臋zyka, - sp艂ycaj膮 mi si臋 poprzeczne pr臋gi na paznokciu. B臋d臋 ssa膰 dalej, bo moim zdaniem warto - to nieboli, a mo偶e pom贸c. I pomaga! pozdrawiam wszystkich ssaczy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinkahsowqudj
a ile tego oleju wziasc do buzi? 艂yzka wystarczy? :) i ile mam go ssac? a moge tak w calej buzi czy musze zaraz na poczatku jezyka?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sonreira
jedno pytanie. to ma by膰 taki zwyk艂y olej.. z lod贸wki ? ;) Czy jaki艣 'specjalny' ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olka987
Ja po 5 dniach musze przerywac ssanie oleju ,bo okropnie si臋 czuj臋!!! M贸j organizm chyba si臋 oczyszcza i dlatego taka reakcja.Jestem bardzo s艂aba,wszystko mnie boli,objawy mam grypo-podobne.Musia艂am przerwac ,bo nie mog艂am normalnie funkcjonowac! CZY KTO艢 Z WAS MIA艁 PODOBNE OBJAWY? JAK MYSLICIE MOZE SSAC CO DRUGI DZIEN I TEN SPOS脫B PRZYZWYCZAJAC ORGANIZM STOPNIOWO????

Udost臋pnij ten post

A czy komu艣 uda艂o si臋 wyleczy膰 w ten spos贸b jakie艣 powa偶ne schorzenie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cookieeee
Nie wiem jak jest z tym u Was, ale jutro b臋dzie ju偶 tydzie艅 jak "ssi臋", i po oko艂o 2 dniach ssania, za ka偶dym razem po przebudzeniu, wypluwam poprostu mase czego艣 takiego 偶贸艂tego, ostatni raz mia艂em co艣 podobnego, kiedy pali艂em. Te偶 mia艂em to samo, a podkre艣lam 偶e nie pale ju偶 od 2 miesi臋cy, i nie mia艂em takie czego艣 w艂a艣nie od tego czasu. Ale podejrzewam 偶e to jest w艂a艣nie skutek ssania oleju, poprostu rano mnustwo tego jest, nie wspominaj膮c co wypluwam po p贸藕niejszym ssaniu, kiedy zda偶aj膮 si臋 jakie艣 czarne cholerstwa, i mam uczucie 偶e z nosa i gard艂a wszystko si臋 "odrywa", co naspt臋pnie wypluwam :) co艣 musi w tym by膰, skoro tak si臋 dzieje. Napiszcie czy macie/mieli艣cie co艣 podobnego. Pozdro ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ale jak..
OLKA ..NIE PRZERYWAJ SSANIA ..TO PRAWIDLOWE OBJAWY ..ZNACZY ZE OLEJ DZIALA ..JESLI WYSTEPUJE POGORSZENIE STANU TO ZNACZY ZE SIE OCZYSZCZA ORGANIZM Z TOKSYN A OGNISKA CHOROBOWE SIE ROZPRASZAJ膭 ..METODE SSANIA POLECA G艁OWNIE TOMBAK ..WARTO SSSA膯..MUSISZ WYTRZYMAC TO POGORSZENIE A POTEM BEDZIESZ ZDROWA JAK RYBA..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ale jak..
COOKIEE DOKLADNIE TAK..ja tez mialam te same objawy..wypluwalam same flegmy i jakie艣 swinstwa ..obecnie jestem czysta i czuje sie super..wyleczylam tym atoki na kt贸re nikt nie znalazl dotychczas lekarstwa i kazdy moj lekarz sie poddawal ..pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinian cia
A.. czy.. ssanie oleju pomaga na tr膮dzik(;? tzn nie mlodzie艅czy, mam 24 lata i mi cos tam jeszcze sie pojawia:( Salam olej dzisiaj i juz po 10min sie zrobil bialusie艅ki.. No ale czy na ten tr膮dzik pomo偶e?

Udost臋pnij ten post

my艣l臋 偶e to wa偶ne: ja SS臋 ty SSIESZ on SSIE ona SSIE ono SSIE my SSIEMY wy SSIECIE oni SS膮 by艂o na pocz膮tku topiku, ale warto przypomnie膰. :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinian cia
"ONI ss膮" a czy nie powinno byc ONI _ssaj膮_ ? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rosomaczek
A CZY DZIEKU SSANIU OLEJU ZNIKN膭 MI Z PENISA PROSAKI??????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kinian cia
Nie znikna! Jedyny ratunek to wsadzic penisa do garnka z gotujaca sie wod膮 (((((; - - No a ja ssam dalej i..z tymi zebami to prawda!! Kamien mi sie robil - gulgalam wczoraj 3 razy, dzisiaj dwa.. musze byc chyba bardzo chora skoro po 10min bialy :< (i splywa mi cos z zatok chyba po kardle) no ale tego kamienia nie ma!! Jee :D (malutko go bylo ale byl widoczny bo taki zolty). Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona. Z tradzikiem to nie wiem ja mam dalej jak mialam;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzzzzzzzzzzz
cierpliwo艣ci, po dw贸ch dniach nie b臋dziesz mie膰 sk贸rki niemowlaka

Udost臋pnij ten post