Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba bylo uważac

Dlaczego tyle was tu siedzi a nikt z was nie stosuje metody ssania oleju?????

Polecane posty

Gość depa
prosze piscie na temat jak i w czym pomaga wam ten olej

ja tez jestem ciekawa bardzo o tej metodzie? ale to chyba dziala bo kazdy tak to zachwala kto sprobowala tego oczywiscie,,, a nie wiecie czy komus pomoglo to ssanie na zapalenie spojowek??

Gość depa
moja mama co bierze olej juz chyba rok miala miec operacje na kolano bardzo ja bolalo teraz nie boli

Gość depa
a moze ktos wie czy pomaga na luszczyce nog

Gość do zabki chodzi
mozna najlepsze metody stosować a i tak nie pomoga jaksie będziesz żle odzywiać albo przebywać w skazonym powietrzu

Gość depa
a czy komus pomogl na przewiekly katar ?

Gość candi
A ktos probowal ssania przy grzybicy ukladu pokarmowego???

Gość KOKAaaa
up

Gość hjdishfosne
up

Gość olka987
Zaczynam ssać! Mam problemy z zatokami. Jak bedzie cos sie działo to napisze! POZDRAWIAM WSZYSTKICH NA FORUM

Gość wyczerpana
sssijmy!

Gość ja opowiem swoją historie
oglnie i krótko bo nie mam czasy teraz za bardzo OLEJEM WYLECZYŁAM ZATOKI,BÓLE PLECÓW ,CIĄGLE ANGINY ..ODKĄD SSAM NIE MIALAM ANI RAZ GRYPY ANI NIE CHOROWALAM ANI NIE BOLALO GARDLO I UCHO../JAK TYLKO ZACZYNA COS BOLEC I SSAM OD RAZU PRZECHODZI NA DRUGI DZIEŃ..MASAKRA..NIE?

Gość bzzzzzzzzzzzzz
Ssę olej od połowy stycznia, co rano na czczo. Co zauważyłam: - wybieliły mi się zęby, - zmniejszyło sięobłożenie języka, - spłycają mi się poprzeczne pręgi na paznokciu. Będę ssać dalej, bo moim zdaniem warto - to nieboli, a może pomóc. I pomaga! pozdrawiam wszystkich ssaczy :)

Gość kinkahsowqudj
a ile tego oleju wziasc do buzi? łyzka wystarczy? :) i ile mam go ssac? a moge tak w calej buzi czy musze zaraz na poczatku jezyka?

Gość sonreira
jedno pytanie. to ma być taki zwykły olej.. z lodówki ? ;) Czy jakiś 'specjalny' ?

Gość olka987
Ja po 5 dniach musze przerywac ssanie oleju ,bo okropnie się czuję!!! Mój organizm chyba się oczyszcza i dlatego taka reakcja.Jestem bardzo słaba,wszystko mnie boli,objawy mam grypo-podobne.Musiałam przerwac ,bo nie mogłam normalnie funkcjonowac! CZY KTOŚ Z WAS MIAŁ PODOBNE OBJAWY? JAK MYSLICIE MOZE SSAC CO DRUGI DZIEN I TEN SPOSÓB PRZYZWYCZAJAC ORGANIZM STOPNIOWO????

A czy komuś udało się wyleczyć w ten sposób jakieś poważne schorzenie?

Gość Cookieeee
Nie wiem jak jest z tym u Was, ale jutro będzie już tydzień jak "ssię", i po około 2 dniach ssania, za każdym razem po przebudzeniu, wypluwam poprostu mase czegoś takiego żółtego, ostatni raz miałem coś podobnego, kiedy paliłem. Też miałem to samo, a podkreślam że nie pale już od 2 miesięcy, i nie miałem takie czegoś właśnie od tego czasu. Ale podejrzewam że to jest właśnie skutek ssania oleju, poprostu rano mnustwo tego jest, nie wspominając co wypluwam po późniejszym ssaniu, kiedy zdażają się jakieś czarne cholerstwa, i mam uczucie że z nosa i gardła wszystko się "odrywa", co nasptępnie wypluwam :) coś musi w tym być, skoro tak się dzieje. Napiszcie czy macie/mieliście coś podobnego. Pozdro ;D

Gość no ale jak..
OLKA ..NIE PRZERYWAJ SSANIA ..TO PRAWIDLOWE OBJAWY ..ZNACZY ZE OLEJ DZIALA ..JESLI WYSTEPUJE POGORSZENIE STANU TO ZNACZY ZE SIE OCZYSZCZA ORGANIZM Z TOKSYN A OGNISKA CHOROBOWE SIE ROZPRASZAJĄ ..METODE SSANIA POLECA GŁOWNIE TOMBAK ..WARTO SSSAĆ..MUSISZ WYTRZYMAC TO POGORSZENIE A POTEM BEDZIESZ ZDROWA JAK RYBA..

Gość no ale jak..
COOKIEE DOKLADNIE TAK..ja tez mialam te same objawy..wypluwalam same flegmy i jakieś swinstwa ..obecnie jestem czysta i czuje sie super..wyleczylam tym atoki na które nikt nie znalazl dotychczas lekarstwa i kazdy moj lekarz sie poddawal ..pozdrawiam

Gość kinian cia
A.. czy.. ssanie oleju pomaga na trądzik(;? tzn nie mlodzieńczy, mam 24 lata i mi cos tam jeszcze sie pojawia:( Salam olej dzisiaj i juz po 10min sie zrobil bialusieńki.. No ale czy na ten trądzik pomoże?

myślę że to ważne: ja SSę ty SSIESZ on SSIE ona SSIE ono SSIE my SSIEMY wy SSIECIE oni SSą było na początku topiku, ale warto przypomnieć. :o

Gość kinian cia
"ONI ssą" a czy nie powinno byc ONI _ssają_ ? :P

Gość rosomaczek
A CZY DZIEKU SSANIU OLEJU ZNIKNĄ MI Z PENISA PROSAKI??????

Gość kinian cia
Nie znikna! Jedyny ratunek to wsadzic penisa do garnka z gotujaca sie wodą (((((; - - No a ja ssam dalej i..z tymi zebami to prawda!! Kamien mi sie robil - gulgalam wczoraj 3 razy, dzisiaj dwa.. musze byc chyba bardzo chora skoro po 10min bialy :< (i splywa mi cos z zatok chyba po kardle) no ale tego kamienia nie ma!! Jee :D (malutko go bylo ale byl widoczny bo taki zolty). Bardzo pozytywnie jestem zaskoczona. Z tradzikiem to nie wiem ja mam dalej jak mialam;)

Gość bzzzzzzzzzzz
cierpliwości, po dwóch dniach nie będziesz mieć skórki niemowlaka