Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzeba bylo uważac

Dlaczego tyle was tu siedzi a nikt z was nie stosuje metody ssania oleju?????

Polecane posty

Gość soma
Na co ten olej konkretnie pomaga? Mam migreny i chorą tarczyce. Czy na którąś z tych dolegliwości powinien pomóc?

Gość spróbuj
ale wątpię lepsze zioła

Gość czego to nie uleczy
sila sugestii:O

Troche zmieniłam system,teraz staram się ssać tylko przed śniadaniem,bo na dobanoc chyba mi nie służy ;)

Gość olej
jak często trzeba ssać ten olej ile razy dziennie?

Gość olej
juz sie dowiedziałam co i jak wszyscy ssacze chyba sie zassali na smierc dlatego nikt sie nie odzywa :)

Ja miałam przerwę w ssaniu spowodowaną wakacjami ,teraz wracam do porannego ssania.

Gość aniol oliviera
ja własnie zaczelam:) nic wiecej nie powiem bo mam pelne usta:)

Gość aniol oliviera
postaram sie pisac o efektach a wierze ze beda bo juz podczas pierwszego ssania zaczely mnie bolec zatoki zastanawiam sie tylko bardzo nad tym miodem z maka...jesli ktos cos wie na ten temamt to bardzo prosze sie podzielic:)

Ja jeszcze mojej wakacyjnej przerwy w pełni nie zakończyłam... Od poniedziałku wracam do praktykowania :)

Gość Piotr.P.
przeczytałem prawie wszystkie wypowiedzi i za parę dni zaczynam ssać dokuczają mi zatoki. Co państwo na to?

Gość fddfdfd
super ten olej mi pomaga.

Gość jozefinka
Ssajcie olej i czytajcie wypowiedzi osob ktorym pomogl n a wiele schorzen.Podtrzymuje temat.

Gość już mi się nie chce ssać
:(

Ale jak ssać?Nie wystarczy miec go w ustach.Przeciez jak się ssie to automatycznie sie połyka.A przeciez nie wolno. I co ze śliną? Kiedysz ciekawosci trzymalam tak olej w buzi i zaskoczyla mnie jego biel po wypluciu!!! Wiec to chyba serio działa!!!

Gość Harmonet
A nie wiecie czy bedzie miało to wplyw na tabletki antykoncepcyjne??

Gość Uhm.......
No jak to nikt nie stosuje oleju????wszyscy co tu siedzimy to ssamy olej ,nie może być inaczej,mniam mniam:(

Gość ssaczka od roku
olej ssa sie w przedniej czesci jamy ustnej i ssa sie jak cukierek a nie polyka..przeczytajcie wczesniej wszystko bo juz wszystko zostalo napiane natemat oleju ja wyleczylam nim zatoki i gardlo ..i wszystko co mi dolegalo chyba..to tyle.

Gość zmęczenie
no to fajnie ssiemy dalej oczyszczamy sie z toksyn:)

Gość Harmonet
Powie mi ktos co z tymi tabletkami? a i czy moze to byc olej rzepakowy czy musi koniecznie słonecznikowy? :) :P

a jeszcze taka kwestia;P.Czy po oczyszczeniu sie z tych toksyn ten olej po wypluciu ma juz nie byc bialy?Czy moze on zawsze jest biały?

Wczoraj sobie wieczorem possałam i dzis rano.I cos w tym jest bo mam podwyzszona temperature.I dziwnie mi gorąco.Po jakim czasie te zle objawy \"walki organizmu z ogniskami chorobowymi\" ustąpią? I trzeba ten olej ssac 2 razy dziennie czy tylko 1 raz na czczo.Bo tu piszecie ze 2 razy, a pewnej ksiazce przyeczytalam ze 1 raz. Pozdrawiam

Gość no ile razy dziennie no ....

Gość No dwaaaa

Gość No dwaaa
Łyżkę stołową oleju roślinnego - najlepiej arachidowego lub słonecznikowego - wlać do jamy ustnej. Następnie ? wykonując ruch, jak przy ssaniu smoczka, czy cukierka - trzymać go w ustach ok. 15-20 minut. Należy pilnie uważać, by tego oleju nie połknąć oraz nie napinać mięśni języka i policzków. Początkowo olej zgęstnieje, później zrobi się rzadki jak woda, właśnie wtedy trzeba go wypluć. Powinien być biały jak mleko. Gdyby był żółty lub złocisty - zabieg trwał za krótko. Po usunięciu oleju z ust należy je wypłukać. Ssanie najlepiej wykonywać przed śniadaniem i wieczorem przed snem. Dla przyspieszenia leczenia można operację powtórzyć jeszcze ze dwa razy w ciągu dnia, zawsze pamiętając o tym, by nie połknąć ani kropelki.

Gość depa
ja z zonka sse tydzien i wczesniej mialem 2 miesiace kaszel a teraz nie mam chyba pomogl mi ten olej