Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sara 100

czy są jeszcze prawdziwi mężczyżni

Polecane posty

Sara juz umknęła obrażona na to, że nikt z entuzjazmem nie podjął się trudu zdobywania jej miłości czystej :D przesiadujący tu onaniści zainteresowani są bardziej swoimi kucykami, niźli ochotą na podbijanie serca S100 ;-)

Gość mała szpilka
Jasne, że wiem:) i to w każdej dziedzinie:)...wiem, czy chcę romansu, czy czegoś poważnego, czy nic, wiem, co chce robić, jak spędzać czas... jakies pytania?;)

Gość kiki34
własnie dlatego nie jestescie prawdziwi :0

kiki z numerkiem ... ze sobą czuję się dobrze ;-) trodno by mi było żyć nie lubiąc samego siebie ;-)

nie jestem prawdziwy, bo ...? kiki ... wytłumaczysz mi to? ;-) czy też uważasz, że skoro nie wiem tego, to tylko onanizm mi w życiu pozostał? :D

cieszę się z Twojej wszechwiedzy szpilko mała, ale pytań nie mam do Ciebie ;-) nawet gdyby były i tak byś mi na nie nie udzieliła odpowiedzi :classic_cool:

Gość mała szpilka
Kto wie...............................;) A tak serio, to dzięki za miłe słowa... lekki sarkazm wyczułam?;) wszechwiedza- za dużo powiedziane, wiem tylko, czego oczekuje od ludzi i co moge dać i wsio.

Gość mała szpilka
Hahahaha, a jak będę potrzebowała wirtualnie wypłakać się na męskim ramieniu to też?;)

jeśli masz na myśli wirtualne ramię wirtualnego mężczyzny, to też ;-) aczkolwiek życzę Ci, byś takiej potrzeby nie miała ;-)

Gość mała szpilka
thanks:) ha, ale właśnie mi się zbiera... nic, może dam radę... tylko dlaczego akurat dzisiaj wszystko mi pewnego Pana przypomina.. ki czort robi mi na złość?;) ... a tak w ogóle, wracjąc do tematu, to znam paru prawdziwych facetów, ale nie wiem, czy innym spierającym się kobietom wpasowaliby sie w definicję, która nawiasem mówiąc, nie powstała, a założycielka się zmyła:P

Gość Sara100
OrAnVag --------wcale nie jestem obrażona ;) Tylko trochę znudzona.....

Gość SZukam i szukam
Sara a ile ty masz lat tak wogole i skad jestes?