Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygadam sie po prostu

Skąd tacy MŁODZI ludzie mają tyle KASY??!!

Polecane posty

Gość puszczasz sie
To o czym chcesz dyskutować panno-dziewico ? :D

Gość ale mnie wkurzają
z Toba o niczym! raczej nie mamy sobie nic więcej do powiedzenia... już dostałam próbkę Twoich mozliwości i nie jestem pewna, czy zrozumiałbyś, co mówie

Gość ale mnie wkurzają
skończyłam jednoczesnie psychologię i fil. polską, a teraz robię podyplomówkę i doktorat z psychologii

Gość puszczasz sie
"...raczej nie mamy sobie nic więcej do powiedzenia..." Szkoda, fajnie się rozmawiał :P . "...nie jestem pewna, czy zrozumiałbyś, co mówie..." Jeśli seplenisz lub mówisz niewyraźnie, to pewnie tak. '...podniecasz się atakowaniem porządnej dziewczyny..." Niech mnie oskarży o molestowanie :P. "... a ty nadal siedzisz w swojej wynajmowanej dziurze i zapewne żadna ci nie daje!..." Najlepsza panienka to własna ręka :P

Gość gość
Studia w naszym kraju nic nie dają. Im szybciej ktoś to sobie uświadomi tym lepiej. Zamiast 5 lat studiów lepiej zdobywać plecy i jeździć za granicę. Skończysz z mgr i wylądujesz z marną pracą. Osobiście nie znam żadnej młodej osoby po studiach, która znalazła dobrze płatną pracę za to znam wielu mgr którzy robią poniżej 2000 zł miesięcznie. Śmiech... Ja mam średnie wykształcenie i zarabiam 2700 zł netto (uczciwie i nie jak niewolnik), choć sam uważam, że to nie jest jakoś specjalnie dużo. Gdyby nie ta praca to już siedziałbym na stałe za granicą. Po co się tam dorabiać i zostawiać kasę w tym syfie ? Lepiej wyjechać, tam się dorobić i tam żyć, bo tylko szkoda tu wracać i patrzeć jak kraj ulega rozpadowi. Lepiej nie patrzeć...

Gość zycietonieserial
ja nie wiem moi znajomi też, że to zagranice trzeba jechać, że nic w Polsce nie ma. Moim zdaniem nie prawda, ja w sumie dopiero po studiach jestem, i staż zaczełam, ale wiem, że ciężką pracą i uporem dążenia do tego co chce, to osiągnąć można wiele,. Tak jak wcześniej ktoś się wypowiadał , że sukcesem to jest coś osiągnać w Polsce, a zagranicą...łatwa kasa. na wakacje uważam, że w sam raz...ale żeby tak żyć to nie bardzo. Nie po to się uczyłam tym bardziej ciężkie inżynierskie studia., żeby teraz myć gary w Angli ;))) chyba, że ktoś ogarnał sobie pracę w zawodzie to czemu nie, można i zagranicą:) pozdrawiam . a poza tym Ci młodzi ludzie co mają tyle kasy, mogą poprostu mieć firmę w prezencie od taty, ja nie mam, ale się nie przejmuje. Mówię, ciężka praca i przede wszystkim nie marudzenie a robie coś żeby było lepiej, to będzie lepiej ;))))

Gość aakkakaararaa
"Ja mam średnie wykształcenie i zarabiam 2700 zł netto (uczciwie i nie jak niewolnik), choć sam uważam, że to nie jest jakoś specjalnie dużo." - a gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć? 2700 to dużo pieniędzy.

Gość marek.d
aakkakaararaa dostałem się do mundurówki (na drodze zwykłej rekrutacji i bez pleców). To uratowało mój byt w tym kraju. Polecam spróbować sił w służbach jak ktoś się czuje.

Gość gość
@14.06.13 [zgłoś do usunięcia] a co to za paca ? pzecieciez w polsce tyle nawet trudno zaobic :O ludzie po studiach pacuja w dyskontach,ciepia na depresje bo nanic ich nie stac skad 2700 w pl?

Gość gość
bo do ekskluzywnego sklepu przychodzi sie po drogie rzeczy, pewnie kazda z tych osob robi to od wielkiego dzwonu np. idac na wesele, ale ty ich widzisz ciagle i myslisz ze co drugi dzien 3 tys wydaja

Gość gość
moj maz jest robotnikiem lesnym glownie pilarzem ale robi tez inne prace zarabia 4-5 tysiecy ale sa inni co mniej robia, wiecej pija to maja 1-2 tys