Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka smutnawaa

Czy wszystkie idziecie gdzieś na bale albo zabawy jutro do lokali??

Polecane posty

Gość kobietka smutnawaa

czy ja jeste mjedyna co siedzi w domu z facetem przed tv pewno:(?? napiszcie gdzie sie wybieracie ? do jakiego lokalu i w jakim miescie ??[poczytam chociaz gdzie inni idą :)

Gość ja nigdzie nie ide i wali mn
ie to!

Gość wargi nie ale bikini tak
JA IDE DO "fantazji "KRAKOW! impreza zamknieta na 30 osón po 350 złotych za pare w tym jedzenie i wszystko:) a wy ile babki placicie i gdzie ?

Gość zxcguy
nie jestes sama ;) my tez siedzimy w domciu! i wcale nie rozpaczam z tego powodu :) to kolejny sylwester, ktory spedzam z mezem tylko we dwojke - zawsze jest swietnie :) mimo, ze zawsze mamy jakies zaproszenia - do znajomych, na imprezy - wolimy ten czas spedzic wylacznie w swoim towarzystwie :) pozdrawiam i szczescia w Nowym Roku zycze! :)

Gość męzuś mnie zaprosił w tym
roku do krakowa do kopalni soli w wieliczce a raczej do restauracji tam w srodku gdzie ostatnio byly miss word niestety duzy koszt bo 2 tysiące za nas oboje ale mąż płaci wiec oki:) pozdrawiam i zycze milej zabawy

Gość ja tez ide do lokalu we wrocku
od osoby 200 złotych z jedzeniem ..

Gość kobietka smutna pomysl
sobie ze zawsze moze byc gorzej.ja niedosyc ze nigdzienie ide to jeszcze siedze w domu SAMA

Gość ja z facetem ide do domku
a ja ide do domku mysliwskiego wynajetego przez znajomych na 40 osób koszto 60 złotych na osobe

Ja będę się bawić w Szczecinie, w klubie (nazwy nie pamiętam...:) ) Właśnie wróciłam od kosmetyczki a teraz lecę na solarium. Pozdrawiam i życzę szampańskiej zabawy! :D

Gość do maniunia
tylko nie zapomniec dac sobie oczyscic twarzy z wagrow po nowym roku! jutro i tak w tych mrokach nikt tego nie zauwazy

Gość Jeanine 22
Ja jak to jużod paru lat, siedze z facetem u mnie w domu. Całe szczęście że rodzice siedząna dole ;) Jak zwykle żarcie, picie i sex, nic nowego. Tv, muza , zwykły dzień tyle że posiedzimy do 2-3 ;) Jakośnie ciągnie mnie do klubu bo nie słuchamy takiej muzyki. A noi znajomi są tylko znajomymi-każdy gdzieśtam idzie. Nie mamy zbytnio znajomych bliższych, a i z kasąnie najlepiej. Wyjazd to jużza droga impreza :(

Moi znajomi organizują w barze Picnic (50 zł od osoby, tanio, bo u mnie to małe miasteczko, a ten lokal to też nie żadna pięciogwiazdkowa restauracja, tylko normalny bar)... Mam nadzieję, że będę się dobrze bawić... Jeszcze nie wiem, w co się ubiorę...

Gość no łał
tam gdzie były miss - ki, ale się dowartościujesz :D poliż coś, może jeszcze nie myli, zupełnie jakbyś polzała miss świata :D

Gość białatek
a ja idem na imprezke-sala wynajeta,bedzie jedzonko,kazdy alkohol we walsnym zakresie,taka fajna potupajka,mysle ze bvedzie oki,w sumie nie znam towarzystwa,ale szcesliwego nowego i lepszego:):)