Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sleepin in your t-shirt...

Ci co twierdzą ze zostaja w domu w Sylwestra z wlasnej woli klamia...

Polecane posty

Gość sleepin in your t-shirt...

przykro mi to mowic, ale tak ejst moi drodze i moje drogie. topik nie ma na celu nikomu ublizyc, po prostu spojrzmy prawdzie w oczy - kto przy zdrowych zmyslach chce w jedyna taka noc w roku (obojetne czy jest to wymuszone czy nie, to w koncu Sylwester!!) chce siedziec sam w domu, zamiadt bawic sie w gronie znajomych i stuknac sie kieliszkiem o polnocy z bliskimi osobami. nie wierze, ze o polnocy w nocy z 31.12 na 01.01 nie robi sie nikomu przykro ze siedzi sam, a inni sie bawia i smieja. owszem, moze dobra reakcja obronna na takie gadanie jest powiedzenie "dla mnie super jest wziac winko, obejrzec film, posluchac muzyki, zjesc cos dobrego samotnie w domu", ok, rozumiem, ale to jest dobre w kazdy dzien powszedni, a sylwester powtarzam jest RAZ W ROKU i nikt mi nie wmowi ze spedzanie go samotnie jest radoscia. ja co roku raczej spedzam sylwestra ze znajomymi i zawsze, podkreslam, ZAWSZE jest to lepsze niz siedzenie w domu przed tv. pozdrawiam wszstkich i szczesliwego nowego roku zycze.

Gość e tam e
ja zostaje z rodzicami i bratem, moge wyjsc ale nie chce, bo mój chłopak jest zagranicą i nie chce robic mu przykrości, pogadam z nim przez skype :)

Gość paranoja jest goła.
ja juz sie tyle wybawilam ze potrzebuje spokoju. Chce odpoczac od tych imprez, napalonych zmanierowanych samcow na ktorych nie moge patrzec. Spedzam ten wieczor i noc z rodzina. Bedzie pyszne jedonko, martini ,wodeczka i co mi weicej trzeba?? a nie chce gdzies sie tulac na jakichs smiesznych balach, imprezach itp bleee. jzu to wszystko przezylam

Gość majaaaaa
a ja ide na mega impreze tylko ze wzgledu na chlopaka.. bo bardzo bym chciala zostac w domu ale ten sie na mnie obrazi :( i mam takiego dola ze szok.....

Gość ja mam depresję
i nie mam siły nigdzie wychodzić, mimo, ze mam 2 zaproszenia. Doceniam, że mimo mojego stanu ludzie o mnie pamiętają, ale w tym roku choćby wybranie ciucha i zrobienie makijazu jest ponad moje siły psychiczne i fizyczne.

Gość paranoja jest goła.
majaaaa to pwoiedz z ze zle sie czujesz i nie idź. powiedz ze masz gorączke jak tak zawsz eklam9e jak ktos chce mnie an sile wycignac

Gość majaaaaa
niestety bilety juz kupione :(( mimo że tyle prosiłam .. na prawde co ja bym dała by móc posiedzieć spokojnie w domu..

sleepin niestety ale musze sie z toba zgodzić. Jesli ktos zostaje na sylwestra w domu sam to na pewno nie z własnego wyboru. Nie chodzi o tych którzy wogóle zostają w odmu np z rodzicami czy męzem ale o tych którzy zostaja całkiem sami. ja tez tak mówie że w końcu tyle razy juz gdzieś byłam, że raz mogłabym zostać w domu. ale serce mów co innego. aż mi sie ryczeć chce. żałosne to Oddałabym wiele żeby nie być w domu. to bardzo przykre jest. i tak boli

Gość tyczecka
a chodzicie 1 stycznia do kosciola

Gość gosiaaaczek
A mi rodzice nie pozalaja mi isc do kupla na impreze;/ zalamka..:(

{ Jesli ktos zostaje na sylwestra w domu sam to na pewno nie z własnego wyboru. } Każdy może to powiedziec wyłącznie za siebie. --> sleepin in your t-shirt... W.S.N.R.

Gość Olga22
A cóż to za różnica czy jest to sylwester czy nie. Chyba ,że jest to jedyna okazja w roku, by bawić się w ogóle. Jeśli tak to wyjazd na sly'a. I tak pewno wiele nie zapamiętacie. Szczerze mówiąc miałam więcej ciekawych i udanych imprez w życiu niż sylwester. A jest on z reguły udany w zależności od osób na nim się bawiących, wypitego alkoholu muzyki itd. Zresztą nie każdy lubi taką formę spędzania nocy sylwestrowej. Więc niech każdy bawi się jak chce i by przyszły rok był dla nas wszystkich po prostu udany.

Gość a ja nie lubie imprez
noli mnie brzuch i nie lubię spać kogoś, a do domu nie przyjadę taksówką, bo mieszkam poza miastem, musiałabym zapłacić za kurs ze 300zł:o Lubie byc w domu. A juz siedzieć sama z moim chłopakiem, to moje marzenie:)

Gość upuuuuuuuuuu

nosz kurcze ja zostaje juz 2 raz w domu z moim facetem na sylwka! w tym roku planujemy jakas wykwintna kolacje,butelke wina i faje filmy!:) mamy dosc chlania do upadlego,tylko dlatego ze to jest jedyna noc w roku kiedy mozna sie sponiewierac od upadlego hehe

Gość dagulinka
ja zostaje sama w domu i nie z wlasnej woli bo maz idzie do pracy a mieszkamuy za granica i nikogo tu nie znam

ludzie od razu widać że nie wiecie w czym rzecz zostane w domu z chłopakiem, mężem czy rodzicami nie mam nic wspólnego z zostane w domu sama,ja i pies i 4 ściany. do dwie zupełnie różne i odległe sprawy

e tam e - a ty myslisz, ze jak twoj facet jest za granica to tez nie pojdzie nigdzie na sylwestra i nie bedzie sie bawil (moze w domu gdzie mieszka jest impra na 20-30 osob), zeby tobie nie robic przykrosci???

Dziwny macie tok rozumowania. Próbujecie szczęśliwym wmówić, że tylko im się wydaje, że są szczęśliwi, a w rzeczywistości cierpią, bo nikt ich nie chce zabrać na Sylwestra:P Ludzie są różni, jedni lubią imprezy, drudzy wolą siedzieć w domu, pić ciepłą herbatę i oglądać filmy w telewizji. Mam sporo koleżanek z uczelni, kilkanaście z nich zaproponowało mi domówkę, imprezę w klubie, kolega zaprosił mnie na rynek, drugi kolega na bal w hotelu- odrzuciłam wszystkie propozycje. Nie jestem nudna, nie jestem kujonem, ale po prostu są takie dni w roku, które wolą poczuć na własnej skórze, w samotności. Sylwester to szczególny dzień- coś się kończy, a coś zaczyna, muszę zamknąć pewien rozdział mojego życia i rozpocząć nowy. Odczuwam wewnętrzną potrzebę siedzenia w domu, chcę być przy moim kocie, który potwornie cierpi słysząc wystrzały, chcę po raz setny obejrzeć Pretty Woman, chcę przyrządzić sobie przepyszną kolację i z torbą chipsów zasiąść przed komputerem. Naprawdę tak trudno to zrozumieć?

\" kto przy zdrowych zmyslach chce w jedyna taka noc w roku (obojetne czy jest to wymuszone czy nie, to w koncu Sylwester!!) chce siedziec sam w domu, zamiadt bawic sie w gronie znajomych i stuknac sie kieliszkiem o polnocy z bliskimi osobami\" Wg mnie jestem przy zdrowych zmysłach i z własnej woli siedze w domu. Mąż miałby nockę i spędzilibysmy sobie te noc przy kompie na servie L2 ale kumpel zaproponował mu zamiane i on chce zostac w domu ze mną. Dla mnie to obojetne bo nienawidzę Sylwestra :O Jak dla mnie ta noc jest jak kazda inna :O

Gość _eklerka_
Nie sądź innych swoją miarą. Ja też jestem osobą towarzystwo-lubną, ale to nie znaczy, że każę wszystkim imprezować. Niektórzy lepiej bawią sie inaczej :)

Gość moim zdaniem....l..
ci co siedzą sami w domu w sylwka bo tak chcą to po prostu ponuraki i tyle.

a co to jest obowiazek zeby co rok gdzies wychodzic w sylwestra lub w ogóle go swietowac czasem w zwykły dzien bawimy sie lepiej niz w tego całego sylwestra nie przesadzajcie to dzien jak kazdy inny tylko akurat przypada w nim koniec roku a jakbysmy stosowali np inny kalendarz to by zadnego sylwestra jutro nie było w Rosji czy w Chinach jutro nie ma konca roku wszystko jest wzgledne

Gość _eklerka_
***Oliwia**, fajny podpis. Też bym nigdy nie mogła biegać za męzczyzną. Trzeba się cenić ;) A co do Sylwka, to chyba przykry nie byłby fakt spędzania go samemu, tylko brak bliskich, którzy chcieliby go spędzić z nami. Co innego samotny wieczór z przymusu, a co innego z wyboru.

{ Skromna dziewczyna nigdy nie goni za mężczyznami; tak jak pułapka na myszy nie ściga myszy. } No i są myszy, które nigdy nie wpadaja w pułapki. :P