Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobie go w balona

od 2 stycznia zaczynam prace a dzis....

Polecane posty

Gość zrobie go w balona

..dowiedziałam sie ze jestem w ciazy Popracuje pare dni i ide na chorobowe Mam to gdzies Niech płaci dupek za mnie cała ciaze Ale mi sie udało! Juhuuu

Gość a co myslicie o Mutsy
i tak trzymac mialas fuksa i tyle

Gość
:o No nie wiem czy to jest powód do radości. Znając życie to pewnie marna prowokacja:o

Gość no_super
a potem sie dziwicie dlaczego kobiety maja przechlapane w szukaniu pracy.. co za durne myslenie

to jak zwykle marna prowokacja netar, ona wrost uwielbia takie temaciki alez ona sie zawsze podnieca jak sie udziela na nich teraz juz zadko pisuje pod swoim nikiem mozna to zauwazyc po wypowiedziach specyficzny sposob jak ten tutaj tylko na pomaranczowo. jak zwykle bedzie sie tłumaczyła ze to przeciez nie ona. netar marna prowokacja

Gość zrobie go w balona
nie ,wcale nie prowokacja co mi moga zrobic? nic nie moga mnie zwolnic a ja bez pracy bede miec forse co miesiac i macierzynski i wychowawczy a w trakcie wychowawczego pykne se drugiego bonaska i itd niech płaca a ja sie bede mnozyc

Gość
boszzzze.... mogą cię jeszcze zwolnić, więc nie ciesz się tak :D

Gość limpopo ty masz az 2 wposy
czyli to ty jestes ta netar?

Gość zrobie go w balona
Zwolinic nie mozna kobiety w ciazy

Gość moooooona
nie ciesz sie tak bo dopiero nie będa mogli cię zwolnić jak będziesz w 3 m-cu

Nie ciesz sie bo i tak mogą cie zwolnić bo pewnie jesteś na okresie próbnym a w dodatku umowe pewnie jeśli ci przedłózy po próbnym to i tak do dnia porodu :) wiec macierzyńskiego nie dostaniesz a o wychowawczym to wogóle zapomnij bo musisz przepracować 6 miesiecy :)

Gość do góry uuuu
macierzyński dostanie, ale zasiłek macierzyński. Potem będzie mogła się zarejstrować do U.P i dostanie przez pół roku zasiłek :P

Gość stokrotaaaaa
Śmieszne myślisz że on na tobie straci. Po pierwsze jeżeli przyniesiesz L-4 powyżej 30 dni to państwo płaci on natomiast nic, jeżeli przyniesiesz L - 4 krótsze niż 30 dni a potem donosisz przedłużenia to i tak płaci państwo. Po drugie jeżeli jesteś na okresie próbnym to nie musi przedłużyć ci umowy. Jeżeli jesteś na czas określony to przedłuży ci tylko do końca macierzyńskiego. Jeżeli na czas nieokreślony to i tak nie masz się co cieszyć bo wrócisz i może ci wręczyć 1 miesięczne wypowiedzenie i żegnaj!!!!!!!!! A dzidzia będzie rosła i potrzeby też będą więc zwyczajnie nie masz się z czego cieszyć. Macierzyński płaci pracodawca ale państwo po skończonym okresie macierzyńskiego odda mu kasę co do centa. Więc właściwie komu ty chcesz zrobić na złość ???????? Chyba sobie!!!!!!!!

Gość
może i teraz cieszysz się z tej sytuacji, ale paiętaj to kiedyś do ciebie wróci. Bo to co robisz jest poprostu zwyczajnym chamstwem:o Kiedyś będziesz potrzebowała pracy, nikt cię nie przyjmie... i nie będzie ci miło.

nie przesadzajcie, niech się dziewczyna cieszy. Masz byt zapewniony Nie słuchaj głupot, że Cię może zwolnić do 3 m-ca ciąży. Poczytajcie sobie Kodeks Pracy. Jest chroniona od 1 dnia ciąży. I masz teraz myśleć o dziecku i o SOBIE, a nie o tym jak tu dogodzić pracodawcy. A co to znaczy, że od 2 stycznia idziesz do pracy. Pierwszy raz do tej pracy, czy po jakiejś przerwie. I na jaki czas masz umowę. Napisz to powiem Ci jak go naprawdę wydymać.

wszystko ok. Tylko z Twojej wypowiedzi ..bardziej wynika,ze cieszysz sie z\"wyrolowania\" pracodawcy niz ....samego faktu bycia w ciazy - bycia przyszla mama ! tej radosci ...:) to mi sie nie spodobało w Twoim podejsciu do tematu ... A po za tym zdrowia w Nowym Roku :)