Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvasdcasdAAAA

Mam na płytce zdjecia, jak mam je odtworzyc w kompie?

Polecane posty

Gość vvasdcasdAAAA

jeszce tego nie robiłam:(

Gość annanasek
wloz plyte i pewnie samo odpali a jak nie to przez moj komputer i cd.

Gość pomocnaa1
wloz plyte do napedu, pozniej otworz "moj komputer" i kliknij dwa razy na ikone CD-ROMu, otworzy ci sie to, co jest na plycie - po prostu to przejrzyj, tak, jak zwykle obrazki na komputerze - kliknij dwa razy i juz.

Gość vvasdcasdAAAA
włozyłam i nic,,,a pze zmoj komputer to jak? gdzie mam tam kliknąc?

Gość pomocnaa1
no na naped cd rom... masz tam kilka ikon, np. dysk C dysk D, masz tez cd rom lub dvd rom...i na to musisz kliknac

Gość vvasdcasdAAAA
nie mam tu ikony cd-romu,jest stacja dyskietek, dysk lokalny c, dysk lokalny d,stacja dyskow dvd, dokumenty udostepnione itd.

Gość vvasdcasdAAAA
kliknełam i wyskoczył mi taki komunikar: system windows nie moze czytac z tego typu dysku,dysk moze byc uszkodzony lub uzywa rormatu niezgodnego z systemem windows.....co mam dakej zrobic?

Gość pomocnaa1
hym...no teraz to juz raczej nic, sprobuj to otworzyc na innym komputerze, byc moze plyta jest porysowana, albo odpadla lustrzanka..

Gość vvasdcasdAAAA
ok dziekuje za pomoc:), spróbuje jutro u kogos, chociaz płyta wg mnie jest ok,,,no trudno

Gość pomocnaa1
upewnij sie, czy wlozylas plyte dobra strona - ta blyszczaca strona na dol. mozesz tez otworzyc "moj komputer", pozniej kliknac prawym klawiszem na 'stacja dyskow dvd rom", wybrac 'wlasciwosci', pozniej kliknac karte 'autoodtwarzanie" i zaznaczyc 'monituj za kazdym razem aby wybrac akcje' czy cos takiego. pozniej kilkasz 'ok' i juz. pozniej wkladasz dysk do stacji i patrzysz co sie dzieje, jak sie otworzy okienko, wybioerasz "otworz folder by wyswietlic pliki" i klkasz ok.

Gość vvasdcasdAAAA
no niestety zrobiłam tak jak mi mówiłas i jest taki sam komunikat, chyba nic z tego juz nie bedzie;(