Gość adamicka3 Napisano Sierpień 20, 2019 JA byłam własnie w CH Janki i kupiłam sporo rzeczy już jesiennych w reserved. DObrze ze teraz bo mozna spokojnie jeszcze trafić na pełną rozmiarówkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Sierpień 20, 2019 Carry lubię za dobre jakościowo materiały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pariska 17 Napisano Wrzesień 10, 2019 https://5ave.pl/ - ciuchy mają naprawde ładne i bardzo dobre jakościowo. Nigdy nie miałam wpadki z tym sklepem i chętnie tam kupuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LapkaD Napisano Wrzesień 10, 2019 ja mowa o dobrych jakosciowo materialach i skrojonych ciuchach, to sibysi.pl polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maricat 0 Napisano Wrzesień 11, 2019 Ja bardzo lubię Sinsay - fajne ciuchy w dobrych cenach. Do Tkmax też lubię chodzić - można trafić niezłe okazje cenowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka Napisano Wrzesień 23, 2019 Od lat Carry za ukochane ubrania w kratkę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnes Napisano Październik 15, 2019 Marco Diamanti i zamawiam ze zwegrodzki.pl Dla mnie to jest mistrzostwo, bo maja normalne ceny, a ubrań jest dużo, dobrej jakości i w fajnych krojach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ala Napisano Październik 15, 2019 5ave.pl ! Ceny są na prawdę przyzwoite a ciuszki piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sanminko 1 Napisano Październik 15, 2019 Sinsay lubię bo mają w dobrych cenach fajne ciuszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MajAnna 0 Napisano Październik 17, 2019 Stacjonarnie to Sinsay, Stradivarius i Bershka tam zawsze znajde coś dla siebie, a przez internet bardzo różnie, zależy na co trafie Ostatnio szukałam jakieś spódniczki i zamawiałam ze strony 5ave.pl, ostatecznie kupiałam tam i spódniczke i sweter w komplecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lubik Napisano Listopad 23, 2019 W nico.com.pl ładny i spory wybór ubrań mają. Lubię tam kupować bo za rozsądną cenę mogę nabyć ładne ubrania. Dzięki temu wlasnie mogę pozwolić sobie na wymianę garderoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PodkaQ Napisano Listopad 30, 2019 jasna sprawa, ze fajne ciuchy sa na sibysi.pl. jak dla mnie tam zawsze kiecke znajde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda Napisano Grudzień 2, 2019 Jak najczęściej chodzić nago. Tak jest najzdrowiej. Wiele artykułów na ten temat napisano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mar Napisano Grudzień 3, 2019 Warto jak najczęściej chodzić nago. Tak jest najzdrowiej. Wiele artykułów na ten temat napisano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amelka314 0 Napisano Luty 20, 2020 maniere. Za to, że maja często markowe ubrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natagala 0 Napisano Marzec 25, 2020 Ja polecam sklep internetowy Carry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aztecka 0 Napisano Marzec 30, 2020 Ostatnio najczęściej kupuję w H&M i w Orsay. To sieciówki, ale jakościowo się polepszają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werciac555 5 Napisano Maj 25, 2021 Hej ja szczególnie lubię wyroby Cross Jeansu, są wygodne, a co najważniejsze bardziej trwałe od tych co produkuje konkurencja np. Big Star, czy Wrangler ostatnio strasznie szybko ich wyroby się niszczą. Natomiast CJ trzyma poziom. UFF i całe szczęście, bo bardzo lubię ich ciuchy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikapp25 Napisano Maj 27, 2021 H&M,Zara - klasa i elegancja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iprra 0 Napisano 22 Luty Mam wełnianą spódniczkę z plisami. Kocham ją miłością wielką i mogłabym nie zdejmować. Ale generalnie do ubrań się nie przywiązuję i nie darzę jakimś szczególnym uczuciem. Swoją drogą wiosna coraz bliżej. Jeśli chcielibyście zaopatrfzyc się w nowe okulary, polecam to miejsce https://hasztagoptykwawrzon.pl/rzeszow/ Można znaleźć tam okulary od wielu dobrych projektantów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach