Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusieńka

Od dziś zaczynam nowe życie, lepsze życie.

Polecane posty

Nie ma co płakać...niby to wytarty frazes, ale Życie Jest Piękne...po prostu. Trzeba w końcu zacząć zauważać te dobre strony. :)

Gość Riiiiiiita
O taaak :)... czas zacząć się cieszyć.. usmiechać...śmiać :)) radosnym być i szczęśliwym.. Jedno zycie mamy... przepłakać je czy prześmiac?! :).. Jasne ze prześmiać... więc cieszymy sie dziewczyny:D nie płaczemy !

Witam:) Ja mialam bardzo wesoly weekend,bo kilka smiesznych wpadek na uczelni,ale przynajmniej wesolo bylo i mega awanture z taka dziewczyna,ze az sie usmialam z tego-no i nie lubi mnie pare osob przez to,ale jakos mam to w dupie:) Wiec usmiech dzis na buzi mam,chyba,ze ktos to popsuje-to udusze:)

Witam wszystkie radosne duszyczki :) U mnie też weekend upłynął z uśmiechem na twarzy. Były chwile zwątpienia ale od razu się podnosiłam i mówiłam sobie pamiętaj ma być radość. Cieplutko Was pozdrawiam :)

Z tym uśmiechem to dzisiaj niestety kiepsko :( Nic się nie stało. Może pogoda za oknem nastawia mnie tak nostalgicznie...

Natusieńka-usmiech poprosze!!!! I to juz:> U mnie piekne słonce swieci-tylko szkoda,ze nie ta pora roku i nie ta temperatua,ale milutko jest,gdyuy nie to,ze baaaaaaaaaaaaaaardzo zle sie czuje.

A u mnie nawet nie kiepski,choc pogoda spiaca,to nawet spac mi sie nie chce:) I jakos tak pozytywnie jestem nastawiona do ludzi...A snilo mi sie cos bardzo dziwnego i nie wiem co moga znaczyc...znasz sie moze?

Nie znam się niestety ale też miałam dziwny sen i śniły mi się zęby, a to podobnież choroba. Ale nie przejmuję się co ma być to będzie.

Kurde,zęby to nie dobrze;/ Uważaj na siebie i swoich bliskich,bo to nie koniecznie Twoja choroba,badź cos innego ze zdrowiem,ale moze byc tez Twoich bliskich.A moj sen wg sennikow internetowych oznacza tak srednio w sumie,ani dobrze,ani zle.