Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajoma laska

.jakiś lek na pryszcze.

Polecane posty

Gość pytasz to mowie...
W aptece kupisz ceranova, tabletki z cynkiem, bratkiem...od 3 mc zazywam, najpierw 2 razy dziennie a po dwoch mc tylko raz. I cera sie poprawia, polecam.

Gość ja mam swój
ja mam swój sprawdzony sposób na pryszcze , który nie zawodzi , jak mi się tylko coś pojawia to stosuje żel BENZACNE, zwykle wystarcza mi ten słabszy, pryszcze robią się znacznie mniej widoczne i jak posmaruje jeszcze zanim się zrobi wielki syf to często na drugi dzień już prawie nie widać

Gość yxz
przemyj twarz benzyna

Gość bluedream
Ja rowniez dostalam tradziku dosyc pozno(bylo to efektem dosc drastycznego odchudzania co w efekcie doprowadzilo do rozregulowania gospodarki hormonalnej). Chodzilam do dermatologa i pomagalo tylko na jakis czas,po odstawieniu leku znow wszystko wracalo. Dopiero tabletki antykoncepcyjne pomogly,wszystko sie uspokoilo.Oczywiscie uwazam to za rozwiazanie ostateczne i w zadnym wypadku nie polecam autorce bo na takie rzeczy jeszcze za wczesnie. Bardzo dobry jest rowniez krem z SVR lysanel z kwasami ,do stosowania na noc. Skora po nim okropnie piecze ale za to pozniej jest gladziutka wiec warto sie przemeczyc. Brevoxyl takze jest ok. No i podstawa to nawilzanie skory. Kosmetyki najlepiej kupowac w aptece,cena wyzsza ale jakosc naprawde dobra(oczywiscie nie wszystkie).

Gość Kamila0
Znacie jakieś zprawdzone leki na trądzik dostępne w aptece bez recepty i tanie ?? Albo czy znacie jakiś dobrych dermatoogów ???!

Gość mistrz2planu
Jest na prawdę wiele lekarstw i sposobów domowych na tak zwany trądzik lecz większość z nich po prostu nie działa . Trądzik był moim strasznym kompleksem dopóki koleżanka poleciła mi Nonacne . Jest to lek w tabletkach który niweluje trądzik . Moja twarz wygląda o niebo lepiej odkąd go stosuję . Kupowałem tutaj www.nonacne.pl . Jeżeli masz jakieś pytania zadawaj śmiało jak coś jest bez recepty

Gość Najlepszy
WWW.BENZACNE.PL TANI I ZAWSZE POMAGA!