Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla ciebie tylko

margaritta dla Ciebie kochana

Polecane posty

kiedyś podszywałem sie pod jedną pmarańcze która okzął sie pózniej ciekawska, ona w ramach reważu podzyłą sie uzywajć prytatnych info o mnie, ja sie ujawniła to powiedziałęm zę nie daruje, i też kiedyś nie ujwnijąc swojej aktywnosci na forum podszyłem sie pod nią używając prywatnych inforamcji, co ją chyba bardzo zabolało :-O i nie moze przezyc tego do dzis

no dobra....zmiana tematu...jakie samochody lubisz? mnie zawsze fascynowały ze sportową charakterystyką :) ale jeżdżę typowo damskim samochodem z małym silnikiem......z oszczędności rzecz jasna ;)

ale jeżdżę dynamicznie.......myślę że sposób jazdy oddaje w pewnym stopniu nasz charakter. Bo to fakt że wszystko robie szybko i zdecydowanie. No może prawie wszystko....:P

mam prawko ale nie nawidze jezdzic samochodem :-O a autami to jak z ładymi kobietami , miło zawiesic oko ale tak naprawde kocham i swój samochodzic serdniej klasy :classic_cool:

może ci w to trudno uwierzyc ale jako Troll mam pewne zasady których nie przekraczam, a ona to zrobiła , dlatego prztyczek w nos był :-P

hehe Perła. zdecydowanie za łatwo mnie rozpracowywujesz :-O ale nic 🌻

cissss bo jescze ktoś przeczyta ten topik i wyjdzie szydło z worka:-P Perła dopiero teraz przypomiało mi sie jakiego haka mam na ciebie :classic_cool:

Juken a Ty jakąś kartotekę prowadzisz czy co? :P dobre uczynki na prawej stronie.....złe na lewej :) a na mnie też cos masz? :P

no wałsnei musze jeszcze z toba porozmawić i jeszcze troche poromawiac, a mozę potem jeszcze pogadamy isie zobaczy Perła napisała kiedyś cos na pomarańczowo :classic_cool: i sie tego wstydzi :-P

Ja Ci zaraz dam haka! :D Sama Ci się pochwaliłam Ty detektywie. ;) Nic nie dzieje się przypadkowo i jeżeli nie chcę, by ktoś coś wiedział, to na pewno się nie dowie. A komu mogę ufać, a komu nie - praeważnie wyczuwam bezbłędnie. Margaritta - nawet jeśli urwis coś na Ciebie ma, to wyluzuj. On nie krzywdzi ludzi tak naprawdę. :)

Perła....czy ja wyglądam na taką która się czegoś obawia? jakby co mam zawsze.....musztarde na plecach :) hahahahha....oj ona mi w końcu da :)

Perła. psujesz mi reputacjie:-O a to drugi hak:-P margarita wie kim jestem , powiedzałęm jej poza forum :-O

usta dla mnie ???? jestem wzruszony 😭 oczywiscie moje usta są dla ciebie też 👄 :classic_cool:

O jejku...... Aż sie wystraszyłam. :D Naprawdę nie chcę Ci psuc reputacji, a moja opinia o Tobie, to tylko intuicja. :P :D